A. Gilardino Nga Milan Tek Fiorentina
![]()
A. Gilardino Nga Milan Tek Fiorentina
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Barcelona eshte futur zyrtarisht per te sjell ne Camp Nou Ibrahimoviē.
Uroj qe sezonin e ri te shofim Ibren ne numrin 9 tek Barcelona![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ne fakt , Flitet per nje shkembim te mundshem ne mes te Ibrahimoviē dhe Eto'o.
Barcelona esht e interesuar per sulmusin Francez Trezeguet..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Amauri kalon ke Juventus, nje kontrate 4-vjecare dhe rreth 4 milione euro ne vit! Bah ma mire qe e moren, se ce donte Milani kete nje zot e di, po nejse suksese Amaurit me Zonjen Plake!![]()
![]()
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Liverpool i bene Ofertė 20 Milion Funtash,Bayernit per Frank Riberin.
Burimi i Lajmit>>
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=717666
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 31-05-2008 mė 07:38
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
E veshtir per tu realizuar kjo ender e Liverpool. Pasi para Liverpool per kartonin e Ribery ishte edhe clubi i kalter i londres Celci i interesuar te njenjten shum se po ofron Liverpool celci ofroj para 2 muajsh por pa sukses keshtu qe Liverpool me mir te shenjestroj dikend tjetr se sa te humb koh kot
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nqs i ke parė mbrėmė konferencat pėr shtyp nė Studio Sport, do ta kuptosh mirė se ē'farė thashethemi ėshtė.
Dje nė konferenc pėr shtyp doli agjenti i lojtarit Zlatan Ibrahimoviē dhe i pėrgėnjeshtroi tė gjitha lajmet qė flasin pėr largimin e lojtarit nė drejtim tė Barēės. Ku thoshte qė kemi njė kontrat deri nė 2011-tėn, do respektojmė kontratėn dhe nuk kemi bėrė asnjė marėveshje me Barcelonėn. Ne jemi nėn kontrat dhe nėse bėn njė marveshje me njė ekip tjetėr del kundra ligjit tė Seria A. Nuk jemi tė interesuar pėr asnjė klub tjetėr dhe do qėndrojmė besnik tė Zikaltėrve.
Mbas njė ore del dhe vetė Zlatan nė konferenc pėr shtyp dhe i pėrgėnjeshtron zėrat pėr njė largim tė mundshėm nga Milano. I cili thot, qė nga momenti qė kam ardhur ne Milano jam ndjerė mė mirė se nė ē'do vend tjetėr, nuk do tė largohem nga Milano deri nė pėrfundim tė kontratės, kam ardhur kėtu me njė synim tė vetėm fitimin e sa mė shum titujve. Ē'do zė qė thuhet nė median e shkruar apo tė shikuar janė vetėm gėnjeshtra dhe qė duan tė mbushin faqet e para me tituj pėr shitjen e gazetave, nuk jam i interesuar pėr asnjė klub dhe i vetmi klub qė mė intereson ėshtė Inter me tė cilėt kam njė kontrat deri nė 2011-tėn dhe dua ta respektojė deri ditėn e fundit.
Kėto kanė qėnė fjalėt e Zlatanit dhe agjentit tė tij.
Kalofshi mirė,
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Endro, asnje lojtar apo agjent nuk thote do largohem.
Rasti i Henry, ku deklaronte qe nuk levizte nga Arsneali, dhe pas disa ditesh ben prezantimin tek Barcelona.
Une personalisht uroj te vij tek Barcelona ky lojtar.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt