Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802

Keni Frik Te Fluturoni?

doja te ikja ne shqiperi me aroplan ket rradh..gjeja par njehere un skam hyp asnjehere ne aroplan dhe kam aq frik sa nuk e di si ma solli truri me ber ket gje po mendova qe per ta heq friken duhet ti hyp njehere me nje rrug kaq te vogel se New Yorkun vetem ne kartolin e shof ket vit ri pastaj..

mbaj men para ca kohe ku ndollen shum aksidenta aroplanash qe kompanjia per shqiperi (lufthansa me duket) ishte e para ne listen e zez per sikurec..

eshte ala ashtu gjendja apo kan ndryshuar gjerat?arrihet ne tirane gjall?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur mendoj te udhetoj me aeroplan me iken truri.Kam shume frike.Gjithe udhetimin syte i mbaj hapur si fillxhan dhe te perqenduar te ekrani mbrapa sediljes duke pare rrugen qe ben aeroplani.Por cfare te besh qe malli per familjen dhe vendin tone e mposht friken dhe duam s'duam me aeroplan do udhetojme.Sa udhetim i gjate dhe i lodhshem!Obobooooooooooo lere mos ma kujto se me kapin ethet nja dy muaj para udhetimit.

djal i mirė Maska e YPSILONI
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    doja te ikja ne shqiperi me aroplan ket rradh..gjeja par njehere un skam hyp asnjehere ne aroplan dhe kam aq frik sa nuk e di si ma solli truri me ber ket gje po mendova qe per ta heq friken duhet ti hyp njehere me nje rrug kaq te vogel se New Yorkun vetem ne kartolin e shof ket vit ri pastaj..

mbaj men para ca kohe ku ndollen shum aksidenta aroplanash qe kompanjia per shqiperi (lufthansa me duket) ishte e para ne listen e zez per sikurec..

Lale po te shikosh statistikat i bie qe me makin ka me shum aksidente dhe me shum vdekje,mos e rruaj pallen per frik se ste gjen gje.Avionet jan me te sigurtet tani per tani.
    LA LAKERS4EVER

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Edhe une keq fare behem para se te nisem me avion.
    Semurem 2 dite para , filloj dhe jap amanetet e fundit , sado qe udhetoj shume prap nuk me del frika po si per dreq me shtohet gjithmone e me shume.
    Heren e fundit qe udhetove ishte ca me ndryshe , kisha blere bilete ne klase ekonomik por nga qe nuk kishte me vende me vune ne klase biznes , prane nje xhaxhi ca te moshuar, dukeshe diplomat , mbase , por gjate gjithe rruges kur e shikoja se sa perpeliteshe ai dhe i mbuluar tere djerse nga sikleti dhe dridheshe me keq se une nga frika , me vinte per te qeshur.
    Por ama nuk ka lumturi me te madhe kur kembet prekin token , thua shyqyr, shpetova edhe kesaj rradhe.

U qaj hallin atyre stjuardesave , cfare stresin duhet te kalojne gjithe kohes dhe puna ua do te mos ta shfaqin ne fytyre stresin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 10-05-2008 mė 17:24

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Jo, nuk kemi frike te fluturojme.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Daniel nisu se ste gje gje. Ke per te mbri shendosh e mire. Futja nje hape per gjume para se te nisesh dhe mbaroi.
    Na lajmero kur te mberish.
    Rruge te mbare.
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Nuk kam frik ( se akoma nuk kam bo noj aksident prandaj ) . Heren e pare qe e provova me thon te drejten kur u nis avioni ndjeva si boshllek ne stomak , por ishte nga shkeputja me token , pastaj as e kam pas problem fare .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Frike fare.

Kur skemi pas frike, qe u nisem me gomone ne mes te detit, te keshe frike nga avioni?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin

ku e ke ndigju ti ket perrallen qe lufthansa eshte ne listen e zeze.
    infomohu pak me mire .
    Lufthansa eshte nga me te sigurtat ne europe.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Eshte e kote te kesh frike, ne ate moment qe hip ne avion, mbaroi muhabeti lol
    2 alternativa jane, njera nga keto eshte te arish shendosh e mire

Sa per aksidente, avionet jane shume here me te sigurt se sa makinat. Me shume frike duhet te kesh kur je ne makine se sa ne avion.
    Megjithate behe zemren gurr dhe beje kete udhetim
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ministria e Transporteve bllokon fluturimet e "Albatros"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 08-12-2007, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •