Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 120
    _NEVRIKJA_ Maska e sherrxhija
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Vendndodhja
    aty ku sdo doje ti :)
    Postime
    46

Kur tė martohem...

...e dua nje vajze te virgjer!!

Kete shprehje e kam degjuar nga shume meshkuj, por edhe nga shoket e mi...
    Cfare mendimi keni, Femra a duhet te bej Sex para marteses apo...

A kane frike femrat shqiptare nese e kane humbur virgjinitetin me par edhe kur te martohen do te kene probleme me bashkeshortin, pikerisht per kete shkak?

DEBAT TE KENDSHEM...
    _Sherrxhija_
    /!\

DANGEREUSE

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Specifikoje pak me teper pyetjen.

Te virgjer ne cfare pjese te trupit?????
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

_NEVRIKJA_ Maska e sherrxhija
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Vendndodhja
    aty ku sdo doje ti :)
    Postime
    46
    si mendon ti ? sexuale sigurishte
    /!\

DANGEREUSE

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216
    Ai tha ne cfare pjese qe do te thote vesh, hunde apo goje dhe jo ashtu si thua ti!

Normale qe shumica e preferojne te virgjer per vete faktin se nuk durojne dot faktin qe ajo ka kryer marredhenie me dike tjeter para tij, eshte shume e veshtire te pakten per meshkujt shqiptare (ku bej pjese dhe une) ta kaperdijne faktin qe ajo femer ka fjet me 1 pse me shume meshkuj, mbase dhe ne do te ndryshojme me kalimin e kohes po per tani eshte shume e veshtire! Femrat e virgjera pelqehen dhe kerkohen nga te gjithe meshkujt e sotem ne shqiperi te pakten!

Kshuqe goca sic i thone asaj llafeje vinini tapen ose ngelet ke mami e ke babi per shume kohe!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga SeveN Lexo Postimin
    Normale qe shumica e preferojne te virgjer per vete faktin se nuk durojne dot faktin qe ajo ka kryer marredhenie me dike tjeter para tij, eshte shume e veshtire te pakten per meshkujt shqiptare (ku bej pjese dhe une) ta kaperdijne faktin qe ajo femer ka fjet me 1 pse me shume meshkuj
    Vallai dhe une e kam goxha te veshtire te pranoj nje mashkull qe ka qene fizikisht ne trupin e nje femre tjeter. Njeh ndonje te virgjer ti?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Kshuqe goca sic i thone asaj llafeje vinini tapen ose ngelet ke mami e ke babi per shume kohe!

E di qe e kini mire ju...Te kopshti pa dreke ka te virgjera.Atje ti zini!
    Jam kunder ketij mentaliteti....perderisa femra nuk e kerkon nje gje te tille ska pse ta kerkoje dhe mashkulli.
    Eshte turp te besh pjese ne kete lloj mentaliteti!
    "Carpe Diem"

Ai tha ne cfare pjese qe do te thote vesh, hunde apo goje dhe jo ashtu si thua ti!

Normale qe shumica e preferojne te virgjer per vete faktin se nuk durojne dot faktin qe ajo ka kryer marredhenie me dike tjeter para tij, eshte shume e veshtire te pakten per meshkujt shqiptare (ku bej pjese dhe une) ta kaperdijne faktin qe ajo femer ka fjet me 1 pse me shume meshkuj, mbase dhe ne do te ndryshojme me kalimin e kohes po per tani eshte shume e veshtire! Femrat e virgjera pelqehen dhe kerkohen nga te gjithe meshkujt e sotem ne shqiperi te pakten!

Nje gje s'kuptova une ne komentin tend. Po ato femra qe e kane qepur ate muhabetin i pranojne shumica e juve meshkujve ne Shqiperi?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216
    Mendimin tim dhashe, nuk shava njeri! Pse duhet ta merrni per personale ju?
    Ka dhe femra qe kerkojne mashkull te virgjer qe ta stervisin vete dhe njof shume te tilla!(Ce do qe ato vete jane ... ).

Ps: Blue_Sky po ti po kerkon burre me u martu se se mora vesh mire une, apo thjesht sa per ta zhvirgjeruar??
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nje gje s'kuptova une ne komentin tend. Po ato femra qe e kane qepur ate muhabetin i pranojne shumica e juve meshkujve ne Shqiperi?!
    Ku di gja une i shkreti, ja te hap ndonje sondazh dhe po te kthej pergjigje,vec mos u merzit he te keqen sa te dalin rezultatet!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ato pranohen pra....se kane problem!
    Problem eshte vetem qe mami te shikoj ēarēafet ne mengjes!
    Hej ēna ka gjet belaja....ēvirgjerojne gjithandej meshkujt dhe duan edhe te virgjera!
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dashuria ndalohet
    Nga Shėn Albani nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09
  2. Bashkėjetesa dhe Martesa
    Nga I-amėshuar nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 13:23
  3. Do martohem pas hekurave tė qelisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-08-2004, 14:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •