Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nese jane, atehere si veproni neper familjet tuaja? I lejoni apo nuk i lejoni ti shikojne kto filma, tregohuni te sinqerte ne ate qe thoni, jo te vini te luani rolin e familjes moderne ku cdo gje ecen me se miri edhe perfekte, sepse do na genjeni sy per sy. Pra cilat jan veprimet tuaja, si i keshilloni femijet, si i ndaloni ato te shohin kto filma.. Jepni mendimin tuaj.

Ime bije, e ka te qarte tashme, nuk diskutohet- ne 20.30 -21.00 eshte gati per gjume
    ndersa mbasdite ate pak kohe te lire qe ka shef kanal per femije ose dvd

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga ooooo Lexo Postimin
    Ime bije, e ka te qarte tashme, nuk diskutohet- ne 20.30 -21.00 eshte gati per gjume
    ndersa mbasdite ate pak kohe te lire qe ka shef kanal per femije ose dvd
    Kjo eshte nje femije qe do rritet e shendetshme, pa "nightmares" edhe mendime vrasese ne koke, ose cmenduri te tilla.

Sa mire do ishte, sikur te gjith prindrit te ishin te tille.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe ne kohen kur kam qene une femij prinderit na thonin maksimumi ne ora 8 e gjysme per ne gjume !!! le qe nuk kishe filma kaq te dhunshem ose me permbajtje erotike por edhe sikur te kishe sbehej llaf te shkelnim rregullin qe kishin vene prinderit !!! pra ne ora 8 8 e gjysme 9 te darkes ishim ne gjume ose duke lexuar ndonje liber per femije !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nuk arrij ta kuptoj si munden prinderit te lene femijet te shohin filma horror..une kur isha e vogel kisha frike te kaloja nga nje dhome ne dhomen tjeter vetem jo me te shihja nga ata filma, dhe tani qe jam e rritur kur shoh se ne tv ka filma horror nderroj kanalin..por e verteta eshte kjo qe shume prinder as qe mendoje qe tv ndikon shume ne formimin e femijes, ne psikikun e tij.
    kur je i vogel nuk arrin te kuptosh cfare nga ajo qe sheh eshte e vertete apo fantazi, ndaj ajo qe sheh ne tv te duket e gjitha e vertete...

per mendimin tim femijet pas ores 9 te darkes duhet te jene te gjithe a nina..

kur te behem prind besoj se do jem me e eger se hitler
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Mediat duhet te kontrollojne programet ne hollesi dhe ti pershtasin me oraret gjithashtu te kene kujdes qe ti shoqerojne me ngjyren perkatese per moshat qe eshte e lejushme ndjekia e programit.

Kjo eviton situata shume te pakendeshme,sidomos per familjaret.

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    O Dabulle lexoje edhe nje here shkrimin tim

Fajin e kan Femijet qe nuk i vene ne gjume prinderit.
    Dabulle???Bahhhhh ca fjalori!!!
    Ej humor kinez ai?? Epo s`kam faj un qe se kuptoj, mendova se e kishe shkrujt gabim,por paska qen humor.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin

Do doja te dija mendimin tuaj;

A jan te demshem kto lloj filmash per moshat minore?
    A eshte i deshmshem shikimi i filmave me permbatje te skenava mekabre, vrasje, gjymtime, etj etj?
    A eshte i deshmshem per kto mosha, skena e filmave me permbatje erotike?

Nese jane, atehere si veproni neper familjet tuaja? I lejoni apo nuk i lejoni ti shikojne kto filma, tregohuni te sinqerte ne ate qe thoni, jo te vini te luani rolin e familjes moderne ku cdo gje ecen me se miri edhe perfekte, sepse do na genjeni sy per sy. Pra cilat jan veprimet tuaja, si i keshilloni femijet, si i ndaloni ato te shohin kto filma.. Jepni mendimin tuaj.
    Po, pergjigja e tre pyetjeve.
    Gjithashtu, kanalet duhet te kene nje lloj sistemi paralajmerimi. Ne US eshte me germa, ne Europe sic eshte thene ketu me ngjyra. Por perfundimisht pergjegjesia i bie prinderit.

Nuk e di nese televizoret ne Europe e kane mundesine e bllokimit te kanaleve nga pulti. Ne US e kane, ua lehteson shume punen prinderve.

Shi si bojn kto, sikur skane qene nai here te vegjel!

Kalamojt jane te prape...dhe kurioziteti ben te veten. Sic keni bo ju, kane per te bo ene kalamojt e juj.

Me kete i thashe te gjitha!

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Citim Postuar mė parė nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    O Dabulle lexoje edhe nje here shkrimin tim

Fajin e kan Femijet qe nuk i vene ne gjume prinderit.
    Haha ti shume mir e paske shkruar por edhe une se vura re, vec kur e lexova te perseritur

Apollyon, te lumt njehere per temen qe ke hapur, ne mos gje tjeter te pakten ato qe jane vet prind do kene me teper kujdes per femijet nqs. e ndjekin temen kuptohet.

Eshte per tu ardhur keq se disa prinder as qe e vrasin mendjen se ato filma ndikojne shume negativisht ne trurin e femiut, behen me agresiv, etj etj. por ka edhe nga ato qe jane shume te kujdesshem ne ate aspekt.

Duhet ta kene te qarte edhe femijet kur eshte koha per te pa Tv dhe cilat kanale televizive u lejohet te shohin nqs. prindi nuk u tregon ato ska se si ta mesojne nje gje te tille.

Une as tash nuk shoh filma horor jo me kur kam qene femij, ato ja shpifin te madhit jo femiut.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Lorisa* : 16-07-2008 mė 08:29

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Do doja te dija mendimin tuaj;

A jan te demshem kto lloj filmash per moshat minore?
    A eshte i deshmshem shikimi i filmave me permbatje te skenava mekabre, vrasje, gjymtime, etj etj?
    A eshte i deshmshem per kto mosha, skena e filmave me permbatje erotike?
    Me keto femijt po imitojn kudo qe ndodhen ne shkoll rahin profesorin , ne shtepi rafin prindet, ne Tramwey kudo gjenden e tani po i mbyllin se jan te mitur
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tekste tė kėngėve polifonike
    Nga figura nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 07-03-2023, 21:02
  2. Sallata juaj e preferuar? Receta e saj
    Nga Resto nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 06-05-2012, 14:19
  3. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  4. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  5. Kush e fiton Ligėn e Kampionėve
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •