Postuar mė parė nga
M_u_Z_a
Jam e tėra puthje
(Kushtuar miqve te mi M dhe A)
Mengjes
Ora 9.
Jam duke rendur e duke thyer kembet per tek ai
E trembur, duke u dridhur, verej cdo kalimtar. Tek te gjithe shoh dicka prej tij. Madje, nga hutimi, shoh dhe femrat. Ai nuk duket gjekund. Jam e sigurt qe me vezhgon nga diku aty rrotull. I pelqen te shijoje dridhjen time, padurimin
Nis te shkruaj nje sms
Ndiej nje dore qe me prek supin lehte dhe ndjehem e strukur ne nje kraharor te ngrohte, mes dy kraheve qe me shtrengojne fortttttttttt
Nje perqafim qe zgjat shekuj
Shekuj brenda nje casti te vetem. Rrahjet e zemres sime i ngjasojne nje zogu qe perpelitet pasi i kane prere koken
!
Duke shkuar per tek makina, ai me peshperin: Te perqafova N
Te kisha premtuar, te kujtohet?
Brenda nje casti te vetem tek une, shemben te gjitha keshtjellat, permbysen malet, vullkanet me lyejne me llaven e nxehte te asaj qe ne te tilla raste, te gjithe e quajme Dashuri. Une jam XX real, zemer. Bej per te qene i dashuri yt?"- peshperit ai ne veshin tim. Nuk di cshprehje merr fytyra ime, nuk di cndricim marrin syte por per nje gje jam e sigurt, asnje tjeter nuk kam pare ashtu, ne ate menyre
Udhetojme drejt se panjohures
Nje puthje diku tek gusha(me djeg ende ajo puthje, eshte ketu me mua pashmangshmerisht e imja
) dhe duart e mia qe prekin fytyren e tij, syte blu, ballin, buzet
Ndalojme. Shohim nje lokal te vetmuar, nje si tip shpelle nga jashte
perseri nje perqafim i gjate, i nxehte. Kam frike se do digjem
Ai me sheh cuditshem.
Pasi kemi zgjedhur ne heshtje folezen me te larget, instiktivisht, pa folur gjendemi mes puthjesh
Goja e tij si nje meduze thithese
e embel, gjarperuese, e lagesht
Zot, kjo eshte parajsa ime. Kush tha qe parajsa nuk eshte ne toke???
E frikesuar paksa nga hapat e kamarieres apo kamarierit nuk me kujtohet
porosisim kafe. Porosisim kafe per ta pire ndoshta perendite sepse ne gjendemi perseri ne ferr-parajsen e pashmangshme te puthjeve te cmendura
Puthje te pergjakshme, dhembe te mprehte qe ngjasojne me ujqer te uritur
embelsi, rrenqethje, duar qe rendin
Ndiej deshire te cmendur per te qene femra e tij
E tera
E di qe ne xhepin e tij gjendet nje celes shtepie. Shtepia e mikut te tij eshte Kronika e nje sexi te munguar
Por, jooooooo
askush prej nesh nuk e hedh ate hap. Ndihem e elektrizuar. Nje rryme e nxehte, zbret nga goja drejt gjinjve qe mend po plasin nga deshira per tu prekur e puthur
e deri tek fundbarku qe gelon deshirash te paeksploruara me pare
Goja e tij po me cmend me puthje
Ndiej peshperitjen... Peshperitje brenda ne goje: Jam i yti N
, refren ky qe goja e tij e artikulon pas cdo puthjeje si per te me paralajmeruar se nuk do e prekim kurre fundin
Goja ime jam une, goja ime eshte qenia ime, veshi im
dhe ai te tera mi thote aty, mi peshperit aty
Jam i yti
, Jam i yti
, Jam i yti
- vazhdon ai ndekohe qe e di fare mire qe nuk eshte vec i imi, madje aspak i imi... Une jam e tij, pafundesisht, pashmangshmerisht...
Perpelitje, puthje qe nuk mund te quhen te tilla sepse brenda tyre ka pasion, zjarr, deshire, sex, orgji
Gjendemi serish ne piken e nisjes. Duhet te largohem
Trupi me eshte mpire krejt. Ndihem e therrmuar. Miliona pjeseza brenda meje gricen, ulerasin, klithin, pergjaken
Nuk dua te largohem por..duhet.
Te dua
Te duaaa
E di qe te dua? Klith tere qenia ime.
Syte e tij me perpijne te teren si nje foto e fundit ne celuloid
Tentoj te largohem. Mijra therrmijat e mia, me mbajne peng aty
Duhet N
i klith vetes, por as ajo nuk me degjon.
I ze per flokesh ato mijra N
qe gjallojne brenda meje, dhe gjendem jashte
Ai, XX, dashuria ime e madhe, goja ime peshperitese, me sheh ne sy me dhimbje
Makina e tij nis te ece, duke me lene si nje peme te thare nga limfa, me doren qe instiktivisht kerkon dicka per tu mbeshtetur. Jam duke rene
Zot
Makina e tij ben mbrapsht dhe ndalon perseri tek kembet e mia
Syte e tij, goja-meduze, me therrasin
Brenda meje nuk ndiehet me asgje
Zbrazeti
Une po vdes.
Largohu
Nuk dua ta shohesh rrenimin tim
Ai largohet
Rend neper rruge me gojen e tij qe cuditerisht paska mbetur tek une
(puthjet e lageshta tashme te pacipa, rendin neper tere trupin
), me dashurine e tij, qe cuditerisht po me mban ngrohte dhe po me largon nga ferri i castit kur u ndame...
Krijoni Kontakt