Unė pėr vete bėj shumė naze para se tė firmosė si timen ndonjė poezi. Ato tė tė Muzės i kisha nėnshkruar tė gjitha, ashtu symbyllurazi. Dmth nga mua ka njė "carta bianca" ...edhe tregimet tė mos keqkuptohemi...
Unė pėr vete bėj shumė naze para se tė firmosė si timen ndonjė poezi. Ato tė tė Muzės i kisha nėnshkruar tė gjitha, ashtu symbyllurazi. Dmth nga mua ka njė "carta bianca" ...edhe tregimet tė mos keqkuptohemi...
1-Kupton - mund te shkruhej dhe pa thonjeza.
2-Cinizmin nuk e shpreh une ne postimin tim por ju e nderuar mace.
Sipas nick i bie qe ju ju pelqen te cirrni dhe nuk ju ben pershtypje se si/sa/ke 'cirrni', prandaj, s'ka pse te te vije turp.
Mendoj se nuk kane vlere te vazhdojne keto hedhje pritje sepse nuk po tregojme aspak respekt per hapesin e temes, e ne kete rast muzes.
Kerkoj ndjese ndaj stafit dhe keto postime mund te fshihen.
Ps. Une mund te jem lexuesja me e keqe, por, hipokrite (te lavderoj dike kur nuk e meriton) nuk jam. Mirembetshi dhe kjo do jete e fundit bisede me ju.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 15-05-2008 mė 13:17
Nje grifshe e nje mace! Do kerkoja nderhyrjen e Force-Intruder me shume se te stafit![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Jam e tėra puthje…
(Kushtuar miqve te mi M dhe A)
Mengjes…
Ora 9.
Jam duke rendur e duke “thyer kembet” per tek ai…
E trembur, duke u dridhur, verej cdo kalimtar. Tek te gjithe shoh dicka prej tij. Madje, nga hutimi, shoh dhe femrat. Ai nuk duket gjekund. Jam e sigurt qe me vezhgon nga diku aty rrotull. I pelqen te shijoje dridhjen time, padurimin…
Nis te shkruaj nje sms…
Ndiej nje dore qe me prek supin lehte dhe ndjehem e strukur ne nje kraharor te ngrohte, mes dy kraheve qe me shtrengojne fortttttttttt… Nje perqafim qe zgjat shekuj… Shekuj brenda nje casti te vetem. Rrahjet e zemres sime i ngjasojne nje zogu qe perpelitet pasi i kane prere koken…!
Duke shkuar per tek makina, ai me peshperin: “Te perqafova N… Te kisha premtuar, te kujtohet?
Brenda nje casti te vetem tek une, shemben te gjitha keshtjellat, permbysen malet, vullkanet me lyejne me llaven e nxehte te asaj qe ne te tilla raste, te gjithe e quajme “Dashuri”. “Une jam XX real, zemer. Bej per te qene i dashuri yt?"- peshperit ai ne veshin tim. Nuk di c’shprehje merr fytyra ime, nuk di c’ndricim marrin syte por per nje gje jam e sigurt, asnje tjeter nuk kam pare ashtu, ne ate menyre…
Udhetojme drejt se panjohures… Nje puthje diku tek gusha(me djeg ende ajo puthje, eshte ketu me mua pashmangshmerisht e imja…) dhe duart e mia qe prekin fytyren e tij, syte blu, ballin, buzet…
Ndalojme. Shohim nje lokal te vetmuar, nje si tip shpelle nga jashte… perseri nje perqafim i gjate, i nxehte. Kam frike se do digjem…
Ai me sheh cuditshem.
Pasi kemi zgjedhur ne heshtje folezen me te larget, instiktivisht, pa folur gjendemi mes puthjesh…
Goja e tij si nje meduze thithese…e embel, gjarperuese, e lagesht…
Zot, kjo eshte parajsa ime. Kush tha qe parajsa nuk eshte ne toke???
E frikesuar paksa nga hapat e kamarieres apo kamarierit nuk me kujtohet… porosisim kafe. Porosisim kafe per ta pire ndoshta perendite sepse ne gjendemi perseri ne ferr-parajsen e pashmangshme te puthjeve te cmendura…
Puthje te pergjakshme, dhembe te mprehte qe ngjasojne me ujqer te uritur…embelsi, rrenqethje, duar qe rendin…
Ndiej deshire te cmendur per te qene femra e tij…E tera…
E di qe ne xhepin e tij gjendet nje celes shtepie. Shtepia e mikut te tij eshte “Kronika e nje sexi te munguar”…
Por, jooooooo… askush prej nesh nuk e hedh ate hap. Ndihem e elektrizuar. Nje rryme e nxehte, zbret nga goja drejt gjinjve qe mend po plasin nga deshira per tu prekur e puthur…e deri tek fundbarku qe gelon deshirash te paeksploruara me pare…
Goja e tij po me cmend me puthje… Ndiej peshperitjen... Peshperitje brenda ne goje: “Jam i yti N…”, refren ky qe goja e tij e artikulon pas cdo puthjeje si per te me paralajmeruar se nuk do e prekim kurre fundin…Goja ime jam une, goja ime eshte qenia ime, veshi im… dhe ai te tera mi thote aty, mi peshperit aty…”
“Jam i yti…”, “Jam i yti…”, Jam i yti…” - vazhdon ai ndekohe qe e di fare mire qe nuk eshte vec i imi, madje aspak i imi... Une jam e tij, pafundesisht, pashmangshmerisht...
Perpelitje, puthje qe nuk mund te quhen te tilla sepse brenda tyre ka pasion, zjarr, deshire, sex, orgji…
Gjendemi serish ne piken e nisjes. Duhet te largohem…
Trupi me eshte mpire krejt. Ndihem e therrmuar. Miliona pjeseza brenda meje gricen, ulerasin, klithin, pergjaken…
Nuk dua te largohem por..duhet.
“Te dua…” Te duaaa…
E di qe te dua? – Klith tere qenia ime.
Syte e tij me perpijne te teren si nje foto e fundit ne celuloid…
Tentoj te largohem. Mijra therrmijat e mia, me mbajne peng aty… “Duhet N…” – i klith vetes, por as ajo nuk me degjon.
I ze per flokesh ato mijra N…qe gjallojne brenda meje, dhe gjendem jashte…
Ai, XX, dashuria ime e madhe, goja ime peshperitese, me sheh ne sy me dhimbje…
Makina e tij nis te ece, duke me lene si nje peme te thare nga limfa, me doren qe instiktivisht kerkon dicka per tu mbeshtetur. Jam duke rene…
Zot… Makina e tij ben mbrapsht dhe ndalon perseri tek kembet e mia…
Syte e tij, goja-meduze, me therrasin…
Brenda meje nuk ndiehet me asgje…
Zbrazeti…
Une po vdes.
Largohu…
Nuk dua ta shohesh rrenimin tim…
Ai largohet…
Rend neper rruge me gojen e tij qe cuditerisht paska mbetur tek une…(puthjet e lageshta tashme te pacipa, rendin neper tere trupin…), me dashurine e tij, qe cuditerisht po me mban ngrohte dhe po me largon nga ferri i castit kur u ndame...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga M_u_Z_a : 17-05-2008 mė 13:48
E bardha eshte pak...
SIRENA
Mėngjesi, ishte i kthjellėt. E kaltra e qiellit, mė kish hyrė thellė nė shpirt dhe mė mundonte. Kraharori im, ishte i vogėl pėr njė hapėsirė kaq tė madhe. Njė rrėnqethje mė pėrshkoi tė tėrin. Njė ndjesi e ēuditshme, ngjethėse, e frikshme. Diēka jonormale do t'mė ndodhte. Pra, s'duhej tė nisesha me shokėt. Unė jam rob i parandjenjave. Anjėherė ato s'mė kanė gėnjyer. Po mendoja se ē'gėnjeshtėr do tė mė nxirrte nga situata. Nė kėtė ēast, autobuzi erdhi. S'mė mbeti tjetėr, veē tė hipja.
...Jam kėtu, midis detit dhe qiellit. I mrekulluar, aq sa s'jam nė gjendje ti kthej pėrgjigje koleges sime qė seē mė pėrshpėrit.
E quajnė Hera. Ėshtė shoqja ime mė e mirė. Ka dy fėmijė. Ėshtė e martuar me shokun tim mė tė mirė. Pra, siē e shihni, ėshtė dyfish shoqe dhe mike. Njihemi prej kohėsh. Megjithėse punojmė nė njė zyrė, ne flasim fare pak. Jo se s'kemi kohė por kuptohemi mirė edhe pa folur. Kur ėshtė e mėrzitur, unė zhdukem nga zyra. Tė nersėrmen, nė vend tė pėrshendetjes, ajo pėrshpėrit:
Faleminderit! Vetėm ti mė kupton mua.
Ndėrsa, kur jam i mėrzitur unė, ajo mė merr pėr krahu duke mėrmėritur nėpėr dhėmbė :
Ku do e pimė atė konjakun?
Dhe unė i zbrazem. Ajo mė dėgjon me durim pa mė ndėrhyrė, duke qenė e bindur pėr magjinė e saj, aftėsinė pėr tė qetėsuar edhe njė gur e jo mė njė mik tė afėrt.
Kuptohej mirė me burrin. Ose mė saktė, me natyrėn e saj tė qetė, tė bindur, jo kryeneēe, ajo mund tė zbuste edhe njė egėrsirė e jo mė shokun tim qė ishte djalė i mirė.
Ndonjėherė, dukej sikur diēka e mundonte, e gėrryente pėrbrenda por unė nuk arrija ta pyesja, sepse ajo, duke u zhytur thellėsisht nė projektin qė kishte para, mė linte tė kuptoja se ishte ēėshtje pune.
Bjonde, me sy tė zinj, pakėz mė e mė e gjatė, pakėz mė inteligjente se unė. Kjo pra ishte Hera.
Ja, u ngrit nė kėmbė dhe kėrkoi tė notonim drejt ishullit. Askush s'pranoi, veē meje sigurisht. Notonte bukur, si sirenė. Mes tė qeshurave, mė tha se mė donte shumė dhe se isha pėr tė miku mė i mirė. E besova. Ajo s'dinte tė gėnjente. Filluam garėn. Ajo notonte mė bukur por jo mė shpejt se unė. Nė ēastin, kur po pėrpiqej tė ma kalonte, ndjeva diēka luspore qė mė gėrvishti keq kėmbėn. Hapa sytė i tmerruar. O zot, ajo kishte njė bisht tė gjatė me luspa tė shndritshme!!!
Ē'e ke atė bisht?! ulėrita.
Fillove tė tallesh? Jepi, se edhe dhjetė metra na kanė ngelur.
Doli nė breg para meje.
E fitoi garėn. Dhe, si trofe, mbreti i detit, i fali bishtin. Dola dhe unė. Hera, me njė qetėsi pėr tu admiruar, ledhatonte luspat e shndritshme.
Mos u frikėso, - pėshpėriti, - ėshtė mė se e natyrshme…!
Tashmė ajo ishte nudo, por, nė lakuriqėsinė e saj nuk kishte asgjė tė turpshme.
Nė sytė e saj, lexova njė trill, njė lojė, njė irealitet.
Ndėrkohė qė unė s'po e mblidhja dot veten, ajo qeshte, tallej. Mė acaroi. U ula pranė saj dhe iu luta tė ishte pakėz mė serioze.
Hera ē'do tė bėjmė tani? Ku do tė shkojmė mė kėtė bisht?
Asgjėkundi, - u pėrgjigj e qetė.
Hera ...!
Mos u shqetėso i dashur. Kjo ndodhi. Duhet ta pranojmė.
Si do t'iu themi shokėve, burrit, fėmijėve, botės?
Asgjė, ne do tė jetojmė kėtu.
Je mirė nga mendja?!
Do tė ikėsh? Ik. Por do tė pendohesh. Kam qenė edhe herė tė tjera kėtu, por, bisht s'mė ka dalė, ti e di mirė. Pse pikėrisht, sot, me ty?
Ē'do tė thuash?
Dua tė them qė, po ke ndėr mend tė ikėsh, ik qė tani.”- dhe sytė e saj u mbuluan nga lotėt.
Asnjėherė, nuk kisha pėrfytyruar tė isha diēka mė shumė pėr Herėn. Asnjėherė, nuk e kisha menduar ndryshe. Kurse ajo, kėmbėngulte natyrshėm, sikur tė gjitha kėto t'ia kishin parathėnė fatat.
U krodha nė det. Mė pas edhe ajo. Fillova tė notoj drejt bregut, duke qenė i sigurt, se ajo do tė mė ndiqte pas. Mu mbėshtoll rreth trupit dhe filloi tė qante. Trimėria, zgjuarsia, burrėria, para lotėve tė njė femre, humbasin.
Iu luta tė vinte me mua. I thashė se s'ishte faji i saj, se bota do ta kuptonte.
Jo. Askush s'ka pėr tė mė kuptuar. Do qėndroj kėtu.
Dhe duke dėnesur pėshpėriti:
S'mė kuptove as ti, ti ...! Dhe u zhyt nė fund tė detit.
Mora frymė thellė, dhe, nė kohėn qė u bėra gati tė zhytesha pėr ta shpėtuar, mė doli gjumi…
O zot !!! Sa mirė qė ėshtė ėndėrr. Ėndėrr...
Ora ėshtė 6:00. Pas njė ore, jam i sigurt qė s'do ta gjej nė zyrė. Ajo ėshtė atje nė fundin e detit. Sirena Herė, ndoshta shpreson se do e ndeshė ndonjė ditė shtrigėn e detit, dhe, nė kėmbim tė dashurisė, ti japė pėrsėri kėmbėt, qė i humbi nė ėndrrėn time. Jo! Sirena Herė, s'ka pėr ta takuar kurrė atė. Shtrigėn, e kam kyēur, nė njė nga qelitė mė tė errėta tė zemrės sime dhe s'kam pėr ta lėshuar, me gjithė lutjet e saj tė pėrjetshme. Ėndrra ime e vrau Herėn, e mbyti atė. Sepse, patjetėr, me ēdo kusht, ajo, s'duhet tė hyjė nė botėn time.
Ajo ėshtė atje, me bishtin e gjatė, e hijshme, e butė, e denjė vetėm pėr fundin e detit…!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga M_u_Z_a : 30-05-2008 mė 13:29
E bardha eshte pak...
Muze flm serish qe me "shoqerove" kete mengjes
pjesa me kujtoi ca insituata, me kete nuk filloi njohja jone, apo jam gabimJam e tėra puthje…
hahha, je dreq pervecse e talentuar
tashi si do mund te mos ishin bashke keto te dyja thuj.
fundjave te mbare
MUZA Ke shum romantizėm.Pė pėlqen...pa dorashka kur i thonė popullorēe.Tė uroj tė vazhdosh pa u lodhur.Tė lexoj me kėnaqėsi.
D.C.
Shume e bukur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Igli_Vlonjati : 31-05-2008 mė 08:45
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Ali Baba, Igli, ju falenderoj qe humbisni kohen tuaj duke me lexuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 02-06-2008 mė 01:46
E bardha eshte pak...
Krijoni Kontakt