Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    .... sepse une e njoh mire dhe te mos te vijne ketu disa e te thone se une nuk e njihkam mire fene tuaj, sepse kam qene dhe vet besimtar, une e kam pare dhe jetuar islamin nga nje pikpamje besimtari prandaj kur flas nuk ja fus kot, ne islam pushtimi dhe lufta ne emer te fese jo vetem qe nuk kritikohet, por nxitet dhe justifikohet......

Faleminderit kush pati durimin ta lexonte deri ne fund.
    X files une e pata durimin ta lexoja deri ne fund . Tani ti a e ke miresine te na sqarosh kete qe ke thene me siper , sepse po le pershtypje sikur ke qene muslimane ndonjehere,e tani me nuk je. Por me siguri eshte diqka tjeter ne mungese te te shprehurit me konkret nga ana jote.

Te falemnderit.

Qasja ime perfundimtare per shqiptaret e shekullit te ardhshem do te ishte inkurajimi reciprok per nderimin dhe respektimin e shenjterive perkatese, jashta identitetit tone te perbashket. Jetese me nje diversitet te zhvilluar.

Muslimane , te krishtere, agnostike dhe ateiste pa e ofenduar dhe pa nençmuar njeri tjetrin.

Edhe diçka . Pa polemizuar se koti deri ne amshim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Archicad Lexo Postimin
    X files une e pata durimin ta lexoja deri ne fund . Tani ti a e ke miresine te na sqarosh kete qe ke thene me siper , sepse po le pershtypje sikur ke qene muslimane ndonjehere,e tani me nuk je. Por me siguri eshte diqka tjeter ne mungese te te shprehurit me konkret nga ana jote.

Te falemnderit.
    Po , pershtypja jote eshte e sakte, jam nje ish-musliman, dhe nje ish-i krishtere per ate pune.
    Sipas islamit une meritoj vdekjen apo e kam gabim?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Po , pershtypja jote eshte e sakte, jam nje ish-musliman, dhe nje ish-i krishtere per ate pune.
    Sipas islamit une meritoj vdekjen apo e kam gabim?
    Tentim ikje duke i neglizhuar pyetjet dhe paraqet ate qe s ja di haberin kesaj andaj nga pyetja nderlidhet me pyetje kur skam ajt te nxerrna diqysh kjo keshtu eshte .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Tentim ikje duke i neglizhuar pyetjet dhe paraqet ate qe s ja di haberin kesaj andaj nga pyetja nderlidhet me pyetje kur skam ajt te nxerrna diqysh kjo keshtu eshte .
    nuk i ika pyetjes, me pyeti nese une isha nje ish-musliman, dhe iu pergjigja,
    tani nese ju pyetjet i beni ne menyre indirekte atehere te me falni se une nuk kam ndermend te gjej mesazhe te fshehura.

Sqarimi i asaj qe thashe ndodhet ne ate qe thashe, me duket se isha goxha i qarte dhe i shkoqur.

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283

Po perderisa nuk kam argumente te sakta rreth identitetit tuaj te vertete nuk kam nevoje te te pergjigjem.

Si per secilin paragjykim te juajen edhe per kete e keni pergjigjen ne veten e juaj, prandaj edhe nje arsye me shume qe te mos pergjigjem...

Filozofikisht mund te te pergjigjem nese je larguar nga feja Islame ti e paske vra veten bre burr. Por do ta kupton me vone kete vdekjen tende.

Mbes me lutje qe te kthehesh ne identitetin tend te pare e te te mos shoqeroje amshimi si ATEIST.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 09-05-2008 më 19:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Mbes me lutje qe te kthehesh ne identitetin tend te pare e te te mos shoqeroje amshimi si ATEIST.
    larg qofte.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    larg qofte.
    kushedi te sjell nai peshqesh per bajram.afer qofte

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283

Peshqesh

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    kushedi te sjell nai peshqesh per bajram.afer qofte
    Ose nje tepsi me bakllave. Duhet bartur me kujdes qe te mos ti derdhet sherbeti.

E çka eshte puna jote Drague. I ikur ne Ateist si X file apo i Krishtere.

nese je i Krishtere te inkurajoj qe ta praktikosh fene tende si eshte me se miri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 10-05-2008 më 04:59

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    une e njoh mire dhe te mos te vijne ketu disa e te thone se une nuk e njihkam mire fene tuaj, sepse kam qene dhe vet besimtar, une e kam pare dhe jetuar islamin nga nje pikpamje besimtari prandaj kur flas nuk ja fus kot.
    ej Xfiles, se ska rene ndonjehere muhabeti te te pyes, si ndodhi qe u konvertove se jam kurioz??? kur e mendoj qe ke rezikuar ne nje shkolle fetare e mund te ishte bere nje si kta turipalaret me syte tere sklepa qe vijne e flasin ne forum......me vjen cudi si u bere kaq largpames me vone. Cila ishte arsyeja e "daljes ne drite" ?

Pershendetje.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ose nje tepsi me bakllave. Duhet bartur me kujdes qe te mos ti derdhet sherbeti.

E çka eshte puna jote Drague. I ikur ne Ateist si X file apo i Krishtere.

nese je i Krishtere te inkurajoj qe ta praktikosh fene tende si eshte me se miri.
    Po mir more "arkitekt" ç'fare te pengon ty ,qe une nuk besoj?
    Kjo eshte pra ajo feja juaj qe doni tja impononi dhe te tjerve.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krishterimi apo Islamizmi per ne shqiptaret..?
    Nga NoName në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 12:40
  2. Krishterimi dhe Islamizmi - përputhjet dhe shpërputhjet!
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 11:38
  3. A e ruajti feja islame popullin shqiptar nga asimilimi?
    Nga imaas në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 166
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 09:27
  4. Debohen islamiket nga Shqiperia..
    Nga LONDON-TIRONC në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-08-2004, 04:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •