A ju ka ndodhur qe te dashuroheni me shoqen/shokun e te dashures/dashurit tende?Do doja te diskutonim per kete teme pa pasur chit-chat, please.FLM.
Pranohen dhe mendime te ndryshme nqs keni degjuar histori te tilla.
A ju ka ndodhur qe te dashuroheni me shoqen/shokun e te dashures/dashurit tende?Do doja te diskutonim per kete teme pa pasur chit-chat, please.FLM.
Pranohen dhe mendime te ndryshme nqs keni degjuar histori te tilla.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
PO!dhe eshte shume interesante
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Po interesanten ku e pe?PO! dhe eshte shume interesante
Sdo jetoja dot me veten sikur te bija ne dashuri me shokun e ti! Dhe sikur te ndodhte dicka e till do largohesha per nje kohe nga te dy.
Mu kujtua para ca kohesh kur u takova me shoqerin e b/fs dhe nje nga shoket e ti kur i erdhi rradha te takoheshim me shikon nga kembet te koka me nje adhurim ne sy dhe buzeqeshje te madhe ne buze (LOL) dhe me jep doren. I dashuri im si pelqeu menyra qe ai u soll dhe nejse kur na prezanton thot: "Fierake ()this is Nick.....Nick this....um she is mine!...I mean this is Fierakja" LOL
po oj Fierake, kurre nuk i dihet, une e shohe, si nje gje kogja normale, se ndoshta mund te jet shoku i te dashurit tend,. per shembull, ai qe te pershtatet shume me shume dhe qe e don me shume... ket qe tu drejtova e mora shembull, flasim ketu pa moralizuar, sepse nese e bejme nje gje te tille, atehere.. f, u, c, k, i t....
jemi mor te lire ne njerezit, te ndryshojme, mendejn ne relacion me ndjenjen e shpirtit..
mos u ofendo, plz,
sepse per ty kam respekte te vecanta...
ate interesant e thash, ne ate koncept,; se pas nje kohe-disa viteve kur te ndalesh dhe te mendosh se cfar te ka ndodhur , nese te ndohe nje gje e tille, eshte interesante dhe qesharake ne formen e vet, ndohsta dhe turperoht pak njeriu,.. por jeta eshte e tille...
nga kjo perspektive mednova, kur thash , eshte interesante..
kalo bukur ti
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Te kuptoj drejt...nejse eshte bere forum rrespekti ktu kto kohet fundit mesa shof..do te shprehi apo te mari pak rrespekt njeriu futet ktu tani..
Un nuk u ofendova personalisht sepse nuk jam ndodhur ne nje situat te till dhe as kam per ta lejuar veten te ndodhet. Kto situata te tipit "u dashurova me shokun e te dashurin se eshte shume hot" etc etc jan per adoleshent dhe shyqyr zotit kam 1 vit e 10 muaj qe dola nga ajo faze
Jo tu befshaty te pelqeu menyra se si te pa
Ai cuni eshte shakaxhi dhe shume i hedhur gje qe konstatova akoma me shume me kalimin e kohes, por nuk eshte i djallezuar![]()
nuk e di a eshte ber forum respekti apo jo, hyne ne temat tejra dhe e sheh, hhaaha, nesjese une ehspreha ate, ne baze te disa shkrimeve tua dhe ti mos e shiko ne ndonje menyre..etj etj...
ato qe thua,se tani e ke kaluar fazen e re etj etj... mos u habit, sepse ndodhe qe ne pleqerite dashurohesh ne shokune e plakut tend....
te sqaroj ate qe thahs ne fillim, mua ajo sigurisht qe me ka ndhdur para 10 viteve, kru atehre isah bere si ti tashti...dhe te jesh e bindur, qe tani as qe me shkon mendja, te shikoj ne ate casje femren, guaan e shokut tim etj...sepse s'kam more vakt per nje gje te tille, pikesepari...
bye, klm
Paksa Me Te vjeter Se Un Ktu Ne Forum
Kam Pas Mendu Se Un Jam Me i Moshuari Ktu PasKa Te Moshuar e Te Kaluar Moshuarit Dhe Me Prevoje Peshkimi ... Ne Peshkimin e Gruas ,Dashuren Shoqen Motren Gjyshen e Shokut Apo Ku Ta Dij Un....
Per Veten Time no comennt .......
BanDa-BuTueSi
Meqe nuk komenton per veten, per ke do komentosh, per lagjen
Personalisht nuk me ka ndodhur kurre dhe mendoj se ajo eshte gjeja me e ulet qe mund t'i besh partnerit tend dhe ai ty. Nqs ai po me prezanton me shoket e tij, do te thote qe ka aq besim te shoqeria e tij dhe ka akoma me teper besim te une.
DeAdA Cte Ka Zon Ne Ty Taksirat Me Mu Amon ??
DeAdA Nuk Jam Aq i Dobet Qe Dashurohem Me Te Dashuren Gruan e Shokut ....Sepse Ne Shoqeri e sidomos ate qe e qua Te Ngushte ,eshte e njejta si te Dashurohet Motra Me Vellan Qe Mos Ndodht Kurr ......Sepse ai shok qe te ka Besu te Konsideru Dhe Ty Pjes E Familjes ,, o Turp vetem me e mendu a ju ka ndodh apor do ju ndodhin ..
DeAdA Un Do e Quaja Njeri te Dobet Ai Qe Dashurohet me Partnerin/en e Shokut shoqes se ngushte
Mendimi im , ........Respkte , Popull![]()
BanDa-BuTueSi
Krijoni Kontakt