Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382

Ju ka ndodhur te dashuroheni me shoqen /shokun e te dashures/dashurit tend?

A ju ka ndodhur qe te dashuroheni me shoqen/shokun e te dashures/dashurit tende?Do doja te diskutonim per kete teme pa pasur chit-chat, please.FLM.
    Pranohen dhe mendime te ndryshme nqs keni degjuar histori te tilla.
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

PO! dhe eshte shume interesante
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    PO! dhe eshte shume interesante
    Po interesanten ku e pe?

Sdo jetoja dot me veten sikur te bija ne dashuri me shokun e ti! Dhe sikur te ndodhte dicka e till do largohesha per nje kohe nga te dy.

Mu kujtua para ca kohesh kur u takova me shoqerin e b/fs dhe nje nga shoket e ti kur i erdhi rradha te takoheshim me shikon nga kembet te koka me nje adhurim ne sy dhe buzeqeshje te madhe ne buze (LOL) dhe me jep doren. I dashuri im si pelqeu menyra qe ai u soll dhe nejse kur na prezanton thot: "Fierake ()this is Nick.....Nick this....um she is mine!...I mean this is Fierakja" LOL

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Po interesanten ku e pe?

Sdo jetoja dot me veten sikur te bija ne dashuri me shokun e ti! Dhe sikur te ndodhte dicka e till do largohesha per nje kohe nga te dy.

Mu kujtua para ca kohesh kur u takova me shoqerin e b/fs dhe nje nga shoket e ti kur i erdhi rradha te takoheshim me shikon nga kembet te koka me nje adhurim ne sy dhe buzeqeshje te madhe ne buze (LOL) dhe me jep doren. I dashuri im si pelqeu menyra qe ai u soll dhe nejse kur na prezanton thot: "Fierake ()this is Nick.....Nick this....um she is mine!...I mean this is Fierakja" LOL
    po oj Fierake, kurre nuk i dihet, une e shohe, si nje gje kogja normale, se ndoshta mund te jet shoku i te dashurit tend,. per shembull, ai qe te pershtatet shume me shume dhe qe e don me shume... ket qe tu drejtova e mora shembull, flasim ketu pa moralizuar, sepse nese e bejme nje gje te tille, atehere.. f, u, c, k, i t....
    jemi mor te lire ne njerezit, te ndryshojme, mendejn ne relacion me ndjenjen e shpirtit..
    mos u ofendo, plz,
    sepse per ty kam respekte te vecanta...
    ate interesant e thash, ne ate koncept,; se pas nje kohe-disa viteve kur te ndalesh dhe te mendosh se cfar te ka ndodhur , nese te ndohe nje gje e tille, eshte interesante dhe qesharake ne formen e vet, ndohsta dhe turperoht pak njeriu,.. por jeta eshte e tille...
    nga kjo perspektive mednova, kur thash , eshte interesante..
    kalo bukur ti
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Po interesanten ku e pe?

Mu kujtua para ca kohesh kur u takova me shoqerin e b/fs dhe nje nga shoket e ti kur i erdhi rradha te takoheshim me shikon nga kembet te koka me nje adhurim ne sy dhe buzeqeshje te madhe ne buze (LOL) dhe me jep doren

ty te pelqeu menyra se si te pa
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar mė parė nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    po oj Fierake, kurre nuk i dihet, une e shohe, si nje gje kogja normale, se ndoshta mund te jet shoku i te dashurit tend,. per shembull, ai qe te pershtatet shume me shume dhe qe e don me shume... ket qe tu drejtova e mora shembull, flasim ketu pa moralizuar, sepse nese e bejme nje gje te tille, atehere.
    jemi mor te lire ne njerezit, te ndryshojme, mendejn ne relacion me ndjenjen e shpirtit..
    mos u ofendo, plz,
    sepse per ty kam respekte te vecanta...
    ate interesant e thash, ne ate koncept,; se pas nje kohe-disa viteve kur te ndalesh dhe te mendosh se cfar te ka ndodhur , nese te ndohe nje gje e tille, eshte interesante dhe qesharake ne formen e vet, ndohsta dhe turperoht pak njeriu,.. por jeta eshte e tille...
    nga kjo perspektive mednova, kur thash , eshte interesante..
    kalo bukur ti
    Te kuptoj drejt...nejse eshte bere forum rrespekti ktu kto kohet fundit mesa shof..do te shprehi apo te mari pak rrespekt njeriu futet ktu tani..

Un nuk u ofendova personalisht sepse nuk jam ndodhur ne nje situat te till dhe as kam per ta lejuar veten te ndodhet. Kto situata te tipit "u dashurova me shokun e te dashurin se eshte shume hot" etc etc jan per adoleshent dhe shyqyr zotit kam 1 vit e 10 muaj qe dola nga ajo faze

ty te pelqeu menyra se si te pa
    Jo tu befsha
    Ai cuni eshte shakaxhi dhe shume i hedhur gje qe konstatova akoma me shume me kalimin e kohes, por nuk eshte i djallezuar

nuk e di a eshte ber forum respekti apo jo, hyne ne temat tejra dhe e sheh, hhaaha, nesjese une ehspreha ate, ne baze te disa shkrimeve tua dhe ti mos e shiko ne ndonje menyre..etj etj...

ato qe thua,se tani e ke kaluar fazen e re etj etj... mos u habit, sepse ndodhe qe ne pleqeri te dashurohesh ne shokune e plakut tend....
    te sqaroj ate qe thahs ne fillim, mua ajo sigurisht qe me ka ndhdur para 10 viteve, kru atehre isah bere si ti tashti...dhe te jesh e bindur, qe tani as qe me shkon mendja, te shikoj ne ate casje femren, guaan e shokut tim etj...sepse s'kam more vakt per nje gje te tille, pikesepari...
    bye, klm

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Paksa Me Te vjeter Se Un Ktu Ne Forum
    Kam Pas Mendu Se Un Jam Me i Moshuari Ktu PasKa Te Moshuar e Te Kaluar Moshuarit Dhe Me Prevoje Peshkimi ... Ne Peshkimin e Gruas ,Dashuren Shoqen Motren Gjyshen e Shokut Apo Ku Ta Dij Un....

Per Veten Time no comennt .......
    BanDa-BuTueSi

Citim Postuar mė parė nga DJAL_PELIVAN Lexo Postimin
    Paksa Me Te vjeter Se Un Ktu Ne Forum
    Kam Pas Mendu Se Un Jam Me i Moshuari Ktu PasKa Te Moshuar e Te Kaluar Moshuarit Dhe Me Prevoje Peshkimi ... Ne Peshkimin e Gruas ,Dashuren Shoqen Motren Gjyshen e Shokut Apo Ku Ta Dij Un....

Per Veten Time no comennt.......
    Meqe nuk komenton per veten, per ke do komentosh, per lagjen

Personalisht nuk me ka ndodhur kurre dhe mendoj se ajo eshte gjeja me e ulet qe mund t'i besh partnerit tend dhe ai ty. Nqs ai po me prezanton me shoket e tij, do te thote qe ka aq besim te shoqeria e tij dhe ka akoma me teper besim te une.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Ju ka ndodhur te dashuroheni me shoqen /shokun e te dashures/dashurit tend?

Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Meqe nuk komenton per veten, per ke do komentosh, per lagjen

Personalisht nuk me ka ndodhur kurre dhe mendoj se ajo eshte gjeja me e ulet qe mund t'i besh partnerit tend dhe ai ty. Nqs ai po me prezanton me shoket e tij, do te thote qe ka aq besim te shoqeria e tij dhe ka akoma me teper besim te une.
    DeAdA Cte Ka Zon Ne Ty Taksirat Me Mu Amon ??

DeAdA Nuk Jam Aq i Dobet Qe Dashurohem Me Te Dashuren Gruan e Shokut ....Sepse Ne Shoqeri e sidomos ate qe e qua Te Ngushte ,eshte e njejta si te Dashurohet Motra Me Vellan Qe Mos Ndodht Kurr ......Sepse ai shok qe te ka Besu te Konsideru Dhe Ty Pjes E Familjes ,, o Turp vetem me e mendu a ju ka ndodh apor do ju ndodhin ..

DeAdA Un Do e Quaja Njeri te Dobet Ai Qe Dashurohet me Partnerin/en e Shokut shoqes se ngushte

Mendimi im , ........Respkte , Popull
    BanDa-BuTueSi

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. E vrava burrin tim pasi mė keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  3. Dėshmitė e tė huajve pėr luftėn nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •