Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    [B]
    Dollari eshte me ngjyre te njejte ,pore lisenca (vula fotografia ) eshte e amerikaneve.

Ruset serbet ,dhe greket se pari duhet te vetedijesohen nje here e pergjithemone me realitetin e pergjithshem shqipetare ne ballkane, Ruseve dhe grekeve me se shumti ju intereson strategjia politike, gjeografike ,se s'a ekonomike ne Shqiperi.[/B

Afer 100,vite kemi qene s'i kombe i perbuzur nga keto felliqesira,ruse greke,s'a me large Shqiperise dhe gjithe tokave etnike shqiopetare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Safet Gërxhaliu
    Shef i Marrëdhënieve me Jashtë pranë Odës Ekonomike të Kosovës
    Se pari mu bu qejfi qe po shoh pak dialekt tjeter ne nje gazete shqipe. Oda ekonomike ) Shume mire.

o cuna dhe goca:

Disa diskutime me lart i keni bere me tone fyese, kini kujdes mos e tejkaloni.
    Nje nga ata intelektualet kosovare kishte permendur se pasurite nentokesore jane pasuri kombetare dhe se duhet treguar kujdes ne shitje. Jam dakort me ate qe thote ne pjesen e pare te fjalise por nuk duhet harruar se ne nuk e kemi industrine qe duhet per ta perpunuar naften. keshtu qe medoemos duhet te vije i huaji.

kjo ka edhe tone politike ketu. Une nuk jam kundra futjes se firmave ruse ne tender, por sic duket edhe nga emri eshte tender. Kush jep oferten me te mire ai e fiton. Po e dha Rusi atehere le ta marre Rusi. Dhe kete shteti shqiptar duhet ta kete parasysh dhe ta perdore edhe si politike.

Intelektualet kosovare nuk e kane komplet gabim jo. Kjo i ngjan asaj qe nje person ha e pi me vrasesin e vellait te vet. Rusia i jep VETON Kosoves per serbi, dhe ne nuk ja japim dot VETON Rusise per Kosove?
    beqar

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Ceshtja shqiptare ne Kosove!
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •