Close
Faqja 20 prej 27 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 262
    New_GirL
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    Peja City
    Postime
    24

Di_ana

Diana , diana , diana
    Me tė vėrtetė ja vlen qė tė shpallim mbretereshen e Forumit Shqiptar

Me Respektin mė tė Madh...Zana

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

Pjese nga ditari i sotem..

Ke deshire ta dish se per ke enderrova mbreme prane dritares???? Per njeriun e vecante ,per ate qe se kam takuar kurre ,per ate qe kurre se kam prekur ,qe nuk i kam pare syte e tij kurre...per ate qe me beri te kuptoj se ekziston mundesia te njohim njerze te vecante. Thjesht krijova vec nje imazh ne boren qe binte pa u ndalur dhe e kuptova qe kisha qendruar shume gjate mbreme ne dritare....me mungonte vetem prezenca e atij njeriu se te gjitha te tjerat i kisha mbledhur aty prane dritares dhe per nje cast fale tij fillova ta dua ato momente boren ,qytetin e huaj dhe shume gjera tjera qe kisha harruar ti dua!!! Deshiron te dish edhe per ke me mori malli me se shumti??? Per kohen qe te njoha ,per vendlindjen sepse atje me duket se kam lene gjithe njerzit e mi te rendesishem. Do ta takoj nje dite...do e gjej te premtoj ,do e takoj ne qytetin e enderrave te mia ,ne qytetin ku shpesh me kaplon nostaligjia ti e di se cilin qytet adhuroj ....??? ja per ke me merr malli keto dite aq te vetmuara.

Ke deshire te dish per ke enderrova mbreme...?
    -Per njeriun e vecante,per ate te mirin,te bukurin,me te dashurin,per ate qe kurre se kam prekur,per ate qe kurre se kam takuar.Per ate qe asnjehere deri me sot s'ja kam pare syte qe flakerojne jete,dashuri e shprese se egsiston mundesia te njoh njerez te vecante.Eh,thjeshte krijova nje imazh tek rrija ne dritare.Te shihja tek vije mes bores qe binte pa u ndalur.Vije duke buzeqeshur per te me mbushur me prezencen tende boshellekun e kesaj nate.E duke te veshtruar tek vije,fillova ta dua boren,ta dua dhe kete qytet te huaj e shume gjera qe kisha harruar ti dua!
    E tani me qe erdhe,do te tregoj se per ke ka marre malli me se shumti?
    -Me ka marre malli per kohen qe te njoha,per vendlindjen ku kam lene te gjithe njerezit e mi me te dashur.Por ty qe rrin atje matan dritares ne floket e debores qe luajne me njera tjetren,duke me buzeqeshur do te takoj nje dite...do te te gjej,ta premtoj kete.Do te te gjej ne qytetin e endrrave te mia,ne ate qytet qe tash ti e di se sa me mungon dhe plot nostalgji kujtoj...oh,ditet e mia aty!Sa me mungon,sa me ka marre malli!Dhe me ty e me qytetin tim mbush keto ditenete kaq te vetmuara.

Flutura,me rrembeu meditim i yt.Une te pashe keshtu tek veshtroje nga dritarja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zana eVizitorit : 31-10-2008 mė 06:40

Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga Zana eVizitorit Lexo Postimin
    Ke deshire te dish per ke enderrova mbreme...?
    -Per njeriun e vecante,per ate te mirin,te bukurin,me te dashurin,per ate qe kurre se kam prekur,per ate qe kurre se kam takuar.Per ate qe asnjehere deri me sot s'ja kam pare syte qe flakerojne jete,dashuri e shprese se egsiston mundesia te njoh njerez te vecante.Eh,thjeshte krijova nje imazh tek rrija ne dritare.Te shihja tek vije mes bores qe binte pa u ndalur.Vije duke buzeqeshur per te me mbushur me prezencen tende boshellekun e kesaj nate.E duke te veshtruar tek vije,fillova ta dua boren,ta dua dhe kete qytet te huaj e shume gjera qe kisha harruar ti dua!
    E tani me qe erdhe,do te tregoj se per ke ka marre malli me se shumti?
    -Me ka marre malli per kohen qe te njoha,per vendlindjen ku kam lene te gjithe njerezit e mi me te dashur.Por ty qe rrin atje matan dritares ne floket e debores qe luajne me njera tjetren,duke me buzeqeshur do te takoj nje dite...do te te gjej,ta premtoj kete.Do te te gjej ne qytetin e endrrave te mia,ne ate qytet qe tash ti e di se sa me mungon dhe plot nostalgji kujtoj...oh,ditet e mia aty!Sa me mungon,sa me ka marre malli!Dhe me ty e me qytetin tim mbush keto ditenete kaq te vetmuara.

Flutura,me rrembeu meditim i yt.Une te pashe keshtu tek veshtroje nga dritarja.

Kete pjese ja kam kushtuar nje personit shume shume te vecante por qe nuk e kam takuar kurre.... te pershendes zana...

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Pershendetje DI ANA.
    Shoh shume trishtim ne shkrimet e tua. Me pelqejne, si shkrime, por nuk me pelqen trishtimi.
    Ndaj largo trishtimin.SU CON LA VITA,(thone Italianet)

Me!
    Anėtarėsuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297
    Diana, te uroj te jesh mire i here dhe jo e cmendur... Lexova disa nga ditaret e tua dhe vertet me trazuan shpirtin nga vendi, ke kaq shume kujtime, je aq e frymezuar sa te le pa fryme. Une uroj qe te jene imagjinata me shume sesa ndodhi-ngjarje te perjetuara nga ti apo dikush tjeter.
    Me pelqen shpiri yt poetik, dhe menyra e te shprehurit te ngjarjeve. Te pershendes!
    My Code is Honer & Pride!

Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

Nje yll...

Po shikoj nje yll sonte! Nuk e di se si e vura re sepse ketu yjet i sheh shume rralle...por per cudi po e shoh nje atje me ndricim te zbehte duket aq i vetmuar sikur une!!! Une se di kam humbur veten diku ne mendime...por a thua valle ti njeriu im i vecante cfare je duke bere??? te ka zene gjumi apo cfare ben??? A mos valle edhe ti po shikon yjet??? Do jepja gjithcka vec te mundja te hyja vec pak caste e te mesoja se cfare po bluan menjda jote keto momente??? Me fal por kohen e fundit cdo dite e me shume behem kurreshtare per cdo levizje qe ben...per cdo gje kam guxim ,per te enderruar ,per te shpresuar por qe te mesohem te me shkruash cdo dite s'kam guxim sepse askush nuk duhet te mesohet me asgje e aq me pak une qe nuk te njoh...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105 Lexo Postimin
    Po shikoj nje yll sonte! Nuk e di se si e vura re sepse ketu yjet i sheh shume rralle...por per cudi po e shoh nje atje me ndricim te zbehte duket aq i vetmuar sikur une!!! Une se di kam humbur veten diku ne mendime...por a thua valle ti njeriu im i vecante cfare je duke bere??? te ka zene gjumi apo cfare ben??? A mos valle edhe ti po shikon yjet??? Do jepja gjithcka vec te mundja te hyja vec pak caste e te mesoja se cfare po bluan menjda jote keto momente??? Me fal por kohen e fundit cdo dite e me shume behem kurreshtare per cdo levizje qe ben...per cdo gje kam guxim ,per te enderruar ,per te shpresuar por qe te mesohem te me shkruash cdo dite s'kam guxim sepse askush nuk duhet te mesohet me asgje e aq me pak une qe nuk te njoh...
    Flutura3105!
    Me vjen keq qe tu keputen krahet pa flutura fare me at dashuri,po me e veshtir do te ishte te te keputen krahet ne fluturim,e te mbetesh as ne toke as ne qiell,as e gjalle as e vdekur.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Flutura3105!
    Me vjen keq qe tu keputen krahet pa flutura fare me at dashuri,po me e veshtir do te ishte te te keputen krahet ne fluturim,e te mbetesh as ne toke as ne qiell,as e gjalle as e vdekur.

E dashur zakonisht kur je ne fluturimin me te bukur te keputen krahet dhe sa do qe mundohesh te fluturosh serish nuk do te kesh force...une po mundohem serish te fluturoj sado qe fuqia me ka lene ,po mundohem te gjej force qe te dashuroj serish dike qe me te vertete e meriton,por ne shume raste ekziston ndonje pengese dhe dicka me ndalon sepse jam mesuar te jetoj me ato te mirat e pakta dhe te keqijat e shumta qe jeta te ofron. Kam deshire te bindem nje dite se kam pasur te drejte nese tek une ka filluar bindja se ekziston dikush diku ne bote nje person pa maske ,i pandryshuar me kalimin e kohes thjeshte te jete i njejti ashtu sic do ta takoj e deri ne fund...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105 Lexo Postimin
    E dashur zakonisht kur je ne fluturimin me te bukur te keputen krahet dhe sa do qe mundohesh te fluturosh serish nuk do te kesh force...une po mundohem serish te fluturoj sado qe fuqia me ka lene ,po mundohem te gjej force qe te dashuroj serish dike qe me te vertete e meriton,por ne shume raste ekziston ndonje pengese dhe dicka me ndalon sepse jam mesuar te jetoj me ato te mirat e pakta dhe te keqijat e shumta qe jeta te ofron. Kam deshire te bindem nje dite se kam pasur te drejte nese tek une ka filluar bindja se ekziston dikush diku ne bote nje person pa maske ,i pandryshuar me kalimin e kohes thjeshte te jete i njejti ashtu sic do ta takoj e deri ne fund...
    Nuk eshte se nuk ke force,nuk ke deshire me te fluturosh,sepse e di cdo te thote te biesh papritur,sepse nuk ka me kuptim e nuk ia vlen,kur e di se cdo fluturim mund te te nderpritet pa kuptim ne mes.
    Vuajtjet paskan sic duket te njejten shembellim tek cdo femer!Sa keq,nuk dua te perjetoje njeri mpirjen dhe vdekjen e brendshme.Me duket se Zoti na ka denuar neve femrave per ate gabimin e Zanafilles,morem ne qafe nje mashkull,sollem ne jete mekatin,tani po na kthehet ky fakt kunder!
    Flutura te uroj te gjesh vertet dashurine,ose me sakte besimin se ajo ekziston!

Respekte
    Elegance is an attitude.

Faqja 20 prej 27 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •