Dashuri pa kushte...
I fola heren e fundit dhe qaja me denese.....Ai nuk fliste si gjithmone!
A thua i vinte keq qe me kishte lenduar kaq shume?
Nuk e di dhe nuk e besoj.....
Une nuk e pranova shoqerine e tij dhe nuk dua ta pranoj kurre....Ai me kerkoi te ngeleshim miq por nuk kam zemer ta shoh perballe e te mos i flas si dikur!
Jo nuk kam zemer te pranoj nje gje te tille....Po te pranoja do kisha hedhur balte mbi dashurine qe pata per te ose do isha siē ka qene ai gjithe keto kohe me mua..."asnje ēast i dashuruar"!
Nuk dua ta kerkoj me kurre dhe as te me flase kurre.....i lutem zotit qe kurre mos ta shikoj nje dite perballe....
Ai me kerkoj shoqerine sepse do te luaje akoma me mua,pasi e di shume bukur qe une e dua...dhe nuk dua me ti ulem as te jem nje loder ne duart e tij!Une nuk ja dua te keqen dhe sja kam dashur kurre,por e di qe heret a vone do t'i paguaje lotet e mi.Sa te kete jete askush ne kete glob nuk do ta doje aq sa e desha une,bile as ajo femer me te cilen ai do martohet nje dite,pasi askush nuk e njeh dhe ska per ta njohur ashtu siē e njoha une...
E desha me te mirat e pakta dhe te keqijat e shumta.......keshtu e desha!
Nje dashuri engjelli me djallin....
Por nuk ma ka fajin askush perveē vetes time....
Po te kishte pasur qielli vuajtjen e dhimbjen qe ai me shkaktoj,shiu nuk do te kishte pushuar kurre dhe dua ti them atij njeriu qe "Zoti vonon por nuk harron"!
Edhe pse nuk ja dua te keqen,do te vije nje dite qe do te paguash perpara drejtesise se yjeve dhe qiellit vete,per gjithēka qe me ke bere.....
Kujtoje perhere fjalen time....."Askush nuk do te doje sa une,askush"!
Do te doja nje dite te te shikoja se sa i lumtur do ishe me tjetren!
Dhe ne fund te uroj....."Qofsh i lumtur ti vrases i zemres qe me pasterti te deshi,qofsh i lumtur..."
Nuk dua qe te me shikosh as ti....Me mjafton te te shohe vete gjithmone ne kujtimet e mia.Dhe do te kujtoj perhere.....dikush tjeter do te urrente por kur dashuron nuk mundesh te urresh....une di te dashuroj por sdi te urrej!
Shpesh te shoh ne enderr dhe aty ia kaloj mire me ty....E mbeshtes koken ne kraharorin tend dhe ne enderr qaj sepse e di qe nje ēast do te zgjohem nga gjumi....
Gjumi me del shpesh dhe ne mes te nates uluras dhe peshperis me mall emrin tend....
Ja ēdo te thote te duash.....nje dashuri pa kushte!
Krijoni Kontakt