Close
Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 262
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dashuri pa kushte...

I fola heren e fundit dhe qaja me denese.....Ai nuk fliste si gjithmone!
    A thua i vinte keq qe me kishte lenduar kaq shume?
    Nuk e di dhe nuk e besoj.....
    Une nuk e pranova shoqerine e tij dhe nuk dua ta pranoj kurre....Ai me kerkoi te ngeleshim miq por nuk kam zemer ta shoh perballe e te mos i flas si dikur!
    Jo nuk kam zemer te pranoj nje gje te tille....Po te pranoja do kisha hedhur balte mbi dashurine qe pata per te ose do isha siē ka qene ai gjithe keto kohe me mua..."asnje ēast i dashuruar"!
    Nuk dua ta kerkoj me kurre dhe as te me flase kurre.....i lutem zotit qe kurre mos ta shikoj nje dite perballe....
    Ai me kerkoj shoqerine sepse do te luaje akoma me mua,pasi e di shume bukur qe une e dua...dhe nuk dua me ti ulem as te jem nje loder ne duart e tij!Une nuk ja dua te keqen dhe sja kam dashur kurre,por e di qe heret a vone do t'i paguaje lotet e mi.Sa te kete jete askush ne kete glob nuk do ta doje aq sa e desha une,bile as ajo femer me te cilen ai do martohet nje dite,pasi askush nuk e njeh dhe ska per ta njohur ashtu siē e njoha une...
    E desha me te mirat e pakta dhe te keqijat e shumta.......keshtu e desha!
    Nje dashuri engjelli me djallin....
    Por nuk ma ka fajin askush perveē vetes time....
    Po te kishte pasur qielli vuajtjen e dhimbjen qe ai me shkaktoj,shiu nuk do te kishte pushuar kurre dhe dua ti them atij njeriu qe "Zoti vonon por nuk harron"!
    Edhe pse nuk ja dua te keqen,do te vije nje dite qe do te paguash perpara drejtesise se yjeve dhe qiellit vete,per gjithēka qe me ke bere.....
    Kujtoje perhere fjalen time....."Askush nuk do te doje sa une,askush"!
    Do te doja nje dite te te shikoja se sa i lumtur do ishe me tjetren!
    Dhe ne fund te uroj....."Qofsh i lumtur ti vrases i zemres qe me pasterti te deshi,qofsh i lumtur..."
    Nuk dua qe te me shikosh as ti....Me mjafton te te shohe vete gjithmone ne kujtimet e mia.Dhe do te kujtoj perhere.....dikush tjeter do te urrente por kur dashuron nuk mundesh te urresh....une di te dashuroj por sdi te urrej!
    Shpesh te shoh ne enderr dhe aty ia kaloj mire me ty....E mbeshtes koken ne kraharorin tend dhe ne enderr qaj sepse e di qe nje ēast do te zgjohem nga gjumi....
    Gjumi me del shpesh dhe ne mes te nates uluras dhe peshperis me mall emrin tend....
    Ja ēdo te thote te duash.....nje dashuri pa kushte!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mendime.....

Ja qe edhe durimi e paska nje kufi....Pagjumesia dhe dhimbja e kokes jane te pranishme ēdo dite..
    Lotet me jane shterur me kohe.Sa i forte qenka njeriu!
    Perballon semundjet,vdekjet e njerezve te dashur,dallget e fuqishme qe t'i jep jeta,por pa dashurine dhe qetesine shpirterore nuk shtyhet me!
    Edhe durimi paska nje kufi....Nuk mundem me!
    Dua te rigjej lumturine e humbur dhe dua te luftoj per ta fituar serish...As vete nuk e di se ku do me ēoje kjo rrjedhe!
    Jeta nje here na vjen dhe i gjalli qe gezon shendet te plote e ka nje zgjidhje....sa te kem shendet akoma dua ti jap kuptim jetes time dhe atyre qe me duan...
    "Carpe Diem"

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendime.....

Ja qe edhe durimi e paska nje kufi....Pagjumesia dhe dhimbja e kokes jane te pranishme ēdo dite..
    Lotet me jane shterur me kohe.Sa i forte qenka njeriu!
    Perballon semundjet,vdekjet e njerezve te dashur,dallget e fuqishme qe t'i jep jeta,por pa dashurine dhe qetesine shpirterore nuk shtyhet me!
    Edhe durimi paska nje kufi....Nuk mundem me!
    Dua te rigjej lumturine e humbur dhe dua te luftoj per ta fituar serish...As vete nuk e di se ku do me ēoje kjo rrjedhe!
    Jeta nje here na vjen dhe i gjalli qe gezon shendet te plote e ka nje zgjidhje....sa te kem shendet akoma dua ti jap kuptim jetes time dhe atyre qe me duan...

Sois la bienvenue ( de retour ... )
    Mendim i mire DI_ANA, ke te drejte, njeriu eshte i forte ! Me kujtohet nje shprehe nga Hemingway qe thot : A man can be destroyed but not defeated. Do te jesh e lumtur e nderuar dhe do te behet me mire, mjafton ti kushtojsh vetit kohe dhe mendime te mira.
    Te puthi
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Dashuri pa kushte...

I fola heren e fundit dhe qaja me denese.....Ai nuk fliste si gjithmone!
    A thua i vinte keq qe me kishte lenduar kaq shume?
    Nuk e di dhe nuk e besoj.....
    Une nuk e pranova shoqerine e tij dhe nuk dua ta pranoj kurre....Ai me kerkoi te ngeleshim miq por nuk kam zemer ta shoh perballe e te mos i flas si dikur!
    Jo nuk kam zemer te pranoj nje gje te tille....Po te pranoja do kisha hedhur balte mbi dashurine qe pata per te ose do isha siē ka qene ai gjithe keto kohe me mua..."asnje ēast i dashuruar"!
    Nuk dua ta kerkoj me kurre dhe as te me flase kurre.....i lutem zotit qe kurre mos ta shikoj nje dite perballe....
    Ai me kerkoj shoqerine sepse do te luaje akoma me mua,pasi e di shume bukur qe une e dua...dhe nuk dua me ti ulem as te jem nje loder ne duart e tij!Une nuk ja dua te keqen dhe sja kam dashur kurre,por e di qe heret a vone do t'i paguaje lotet e mi.Sa te kete jete askush ne kete glob nuk do ta doje aq sa e desha une,bile as ajo femer me te cilen ai do martohet nje dite,pasi askush nuk e njeh dhe ska per ta njohur ashtu siē e njoha une...
    E desha me te mirat e pakta dhe te keqijat e shumta.......keshtu e desha!
    Nje dashuri engjelli me djallin....
    Por nuk ma ka fajin askush perveē vetes time....
    Po te kishte pasur qielli vuajtjen e dhimbjen qe ai me shkaktoj,shiu nuk do te kishte pushuar kurre dhe dua ti them atij njeriu qe "Zoti vonon por nuk harron"!
    Edhe pse nuk ja dua te keqen,do te vije nje dite qe do te paguash perpara drejtesise se yjeve dhe qiellit vete,per gjithēka qe me ke bere.....
    Kujtoje perhere fjalen time....."Askush nuk do te doje sa une,askush"!
    Do te doja nje dite te te shikoja se sa i lumtur do ishe me tjetren!
    Dhe ne fund te uroj....."Qofsh i lumtur ti vrases i zemres qe me pasterti te deshi,qofsh i lumtur..."
    Nuk dua qe te me shikosh as ti....Me mjafton te te shohe vete gjithmone ne kujtimet e mia.Dhe do te kujtoj perhere.....dikush tjeter do te urrente por kur dashuron nuk mundesh te urresh....une di te dashuroj por sdi te urrej!
    Shpesh te shoh ne enderr dhe aty ia kaloj mire me ty....E mbeshtes koken ne kraharorin tend dhe ne enderr qaj sepse e di qe nje ēast do te zgjohem nga gjumi....
    Gjumi me del shpesh dhe ne mes te nates uluras dhe peshperis me mall emrin tend....
    Ja ēdo te thote te duash.....nje dashuri pa kushte!
    je ne gjendjen time e dashur e di si ndjehesh kur dikush nuk ta kthen dashurin me dashuri , e di se sa keq eshte kur e do dike qe nuk ja vlen fare qe nuk e meritone asnje grimce te vogel dashurie ,per keta lloje te
    njerzve do te kete dikur dite sic i kalojme une dhe ti, per kete te siguroj sespe cdo gje paguhet ne kete bote moter cdo gje...edhe une ka kohe qe nuk kam dite dhe nete te bukura athua perse ekzistojne njerze te tille qe te ta prishin lumturine????

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Marijuana dhe Flutura ju falenderoj shume dhe ju uroj gjithe te mirat e kesaj jete dhe nje dashuri te vertete,dashurine te cilen meritoni....te madhe dhe te sinqerte.

Respekte

Diana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Bote pa ndjenje!

Shqetesimi i nje femre eshte te duket sa me rrezatuese ne syte e te tjereve.Eshte nje loje qe perseritet kushedi prej sa shekujsh dhe qe do vazhdoje te luhet gjithmone,gjersa te pushoje se rrahuri,zemra e ndezur nga pasioni njerezor......
    Vetem ate qe nuk dime ne femrat eshte se pasionet veniten,shpresat mbeten te kyēura ne skuta te pavetedijshme,endrrat copetohen,kompromiset shtohen.....
    Shikoj me kujdes njerezit qe kalojne rruges dhe mendoj me vete se sa prej tyre jane te lumtur.?!
    Sa prej tyre kane gjetur vertete ate qe ata kerkojne me te vertete ne jete?!
    Sa prej tyre kane deshtuar dhe jetuar me ndjenjen zhgenjyese qe te le nje humbje?!......
    Por ēuditerisht ne fytyrat e tyre nuk shkruhet asgje.Perveē disa adoleshenteve,te cilet dukeshin qe nga larg qe ishin te zhytur ne boten e tyre surreale,te tjeret mu duken te plogesht......
    Ne fytyrat e tyre kishte nje maske qe mbulonte mendimet ,qe fshihte ndjenjat,qe u falte sigurine per te mos u zbuluar nga askush.....
    Ajo qe me trishton me shume eshte se kur shikohem ne pasqyre dalloj nje cipe te holle te kesaj maske,qe ka filluar te mbivendoset dhe ne fytyren time....kjo me frikeson!
    Po kthehem si ato femrat ne mezomoshe qe duken sikur veshtrimet e te tjereve i tejshkojne pa mundur te gjejne asnje ndjenje njerezore tek ato....
    Nuk e di pse jam kthyer ne nje njeri kaq te heshtur,kaq pak ekspresiv,kaq pak fjalepake....
    Por e ndjej se ēfaredo qe po ndodh ne mjedisin tim perreth nuk po me shqeteson me si me perpara!!!
    Natyra qe dikur me ngazellente me ndryshimet e saj stinore tani me duket si nje udhetare monotone qe ndryshon veshjet teper rralle .Nuk me bejne pershtypje gjethet as lulet qe ēelin,as dita qe po shkurtohet,as nata qe po me duket e pambarimte,as shirat qe po derdhen pa lajmeruar.....
    Per mua jane njesoj tani.....
    Kjo bote e vargullt pa ndjenja,pa imazhe te bukura me te cilen do mund te lidhja te shkuaren me te sotmen,me merzit....
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Une di te dua.....

Ti e do, e do shume?_ i them vetes me nje ze te vrare....
    Do jepja boten sikur ai te mohonte ate qe ndiente ne zemer ate nate kur me tha nuk te dua,do jepja boten qofte edhe per nje nate...
    Te flija rehat me idene se dikush mund te me jepte dashurine qofte edhe nje nate te fundit...
    Nuk kam rreshtur ndonjehere se dashuruari per ate njeri,ndonese nuk me deshi dhe ndonese nuk me ka merituar....Kjo gje me mundon dhe lotet vazhdojne e vazhdojne si per te me permbytuar me ujrat e tyre....
    E di qe ne kushtet e nje ndarjeje nuk mund te rri dot me te,por nuk po rrikam dot as pa te!
    Eshte nje lufte brenda meje,me te cilen jam me shume e humbur se e fituar,ne te cilen nuk ka shpresa fare per paqe dhe ne te cilen ka vetem nje viktime qe vuan e cila jam une....ironi e fatit!
    Dhe me duhet te gjej nje rruge ku te kete drita dhe te mos mendoj me per te....Une dua tani te jem e lire,te mendoj se si mund te zgjedh rrugen e drejte per jeten time dhe gjersa ai do beje pjese ne te,e kam te pamundur.....te pamundur!
    Sa shume kam qare gjithe keto kohe dhe sa verberisht e kam dashur.....Sot me duket vetja nje adoleshente idiote qe besoj disa llafe te bukura dhe ju shmang realitetit i cili thoshte..."ai nuk te do dhe ska per te te dashur kurre"!
    Ai me kerkoj te ndaheshim dhe nje zot e di sa kisha nevoje per te.Nuk do doja ta leshoja kurre...Jo vetem dashuria ime madhe por edhe pasioni me i madh ne shekuj nuk do ma shkepuste nga duart.Mendoja se ai me perkiste,mendoja se ishte mburoja qe une kisha enderruar....Ishte nje mashkull qe do ti jepte nje emer jetes sime,qe do me jepte lirine e te qenit femer....
    Asnjehere nuk kam pretenduar nga ai ate dashuri aq te ēmendur qe i kam dhene une vete,madje ideja se dikush mund te me donte nje dite aq sa une desha ate me tmerron!
    Nga ai kam kerkuar vetem pak dashuri dhe respekt,nje lidhje jo te detyruar por qe me kalimin e kohes mund te behej me e forte nga ana e tij....
    Kam dashur nje lidhje si shumica e njerezve,pavaresisht se une e doja me gjithe forcen dhe pasionin qe mund te karakterizoje ndjenjen dhe dashurine...
    Nje lidhje te tille ku te ndihesha e lumtur,ku do doja per te dy dhe ku do te mbijetoja nga frika e vuajtjes dhe vetmise se madhe....
    E desha dhe nuk kam turp ta dua akoma,por me dhemb shpirti kur mendoj qe gjithe asaj kohe qe kaluam bashke ai nuk me deshi qofte dhe nje moment te vetem!
    "Carpe Diem"

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    te pershendes per temen DI ANA...kalofsh mire
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    te pershendes per temen DI ANA...kalofsh mire
    Flm shume e nderuar.....Je shume e dashur dhe e respektueshme.Te uroj nje jete sa me te bukur mike.Tu plotesofshin endrrat dhe deshirat me te zjarrta.

Respekte

Diana
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Pėrshėndetje tė sinqerta pėr ju DI_ANA

Mė lejoni qė edhe unė tė ju uroj dhe pėrgėzoj nga thellėsia e zemrės pėr shkrimet tuaja qė na i servoni nė Forumin Shqiptar. Ka kohė qė ju pėrcjell me vėmedje dhe qė i lexoj shkrimet tuaja, temat qė hapni nė forum, si dhe tė gjitha postimet qė bėni. I lexoj ato me admirim dhe me mjaft deshirė. Kjo ka qenė arsyeja qė tė bėhem pjesė e kėtij Forumi, nėse mė lejohet tė them kėshtu, shrimet tuaja shume te mrekullueshme, sinqeriteti yt, modestia juaj, ngjyrimi ne shkrime dhe origjinaliteti i tyre. Fascinohem me ju.

Uroj tė keni shėndet tė mirė, kreativitet tė mėtutjeshėm, disponim pėr tė shkruar dhe me gjithė dėshirė do ti lexoja shkrimet tuaja, nėse i vie radha edhe tė botohen ato. Ju uroj mė tė mirat dhe do tė ndihesha i nderuar nese ju e gėzoni respektin dhe dashamirėsinė time.

Suksese pėr ju,

Me mirekuptim, Dar_di.

Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •