Psheretima
Eshte e paimagjinueshme e gjithe kjo qe po ndodh ne jeten time..E paimagjinueshme por e vertete.Largohem serish dhe ato fjalet qe gjithmone te tjeret me kane thene per nje ēast me duken te verteta!
Nuk e kam menduar kurre se do arrinte nje kohe qe une te besoja verberisht ato qe me thone te tjeret,te cilet ndonjehere shikojne njerezit qe dua si nje kercenim per mbijetesen e nje tradite qe eshte krijuar ne shekuj ne familjet e tyre dhe qe ata e shikojne si nje gje te vyer.....
Por une nuk dua t'ia di sepse kur eshte dashuria ne mes nuk ka gje qe mund te te duket e pamundur!
Por kur nuk eshte as dashuria gjithēka turbullohet dhe behet e pamundur......
Me mbysin psheretimat......
Pi nje kafe dhe mbaj asaj nje tjeter....
Njerezit qe dua me siguri jane afer njerezve dhe miqve te tyre dhe nuk e kane mendjen fare te une!
Me kane harruar,me kane shlyer nga jeta dhe asgje nuk mund te me rifusi brenda...asgje!
Nje jete qe duhet te rifilloje serish.Keshtu mendoj une....
Por a mund te rifilloje jeta,a mundet te jete kaq e lehte?!
Nuk duhet te jete keshtu!
Sidomos kur do njerezit e tu me te aferm,deshira e vetme eshte qe ti kesh prane.Dhe eshte nje deshire qe nuk te le te besh pazarlliqe me jeten qe do besh ne te ardhmen.....
Eshte nje pasion i pakundershtueshem,qe nuk dihet ne eshte virtyt i kafsheve,apo i njerezve!
Tani ēdo gje me duket e qarte por edhe e paqarte.....
Nje sekonde te vetme kur hedh veshtrimin qe shkrihet ne syte e tyre,mendoj se jemi edhe nje here si me pare,mendoj qe pas nje minute te gjithe ata qe me kane munguar do gjenden ne krahet e mi per tu shtrenguar fort deri ne kercitje kockash,pastaj gjithēka do te perfundonte me psheretima malli dhe dashuria,pasioni dhe egersie.....
Gjithēka do te perfundonte me dike qe kam ne zemer ne nje perputhje trupash qe do te beheshin nje dhe do nxirrnin me te miren e tyre ne nje shtrengim shperthyes!
Cfare po mendoj keshtu?!
Akoma kam shprese se njerezit qe kam dashur dhe dua do te jene ne krahet e mia si dikur?
Jo ,kjo nuk mund te ndodhe kurre!
I vetmi qe mund te perfundoje ne krahet e tyre do jete dikush tjeter.....Dikush qe nuk do dua ti di as emrin,qe nuk dua te di kujt bote i perket,asaj te te gjalleve apo te vdekurve,nuk dua te di se cilet jane...!Nuk dua!
Krijoni Kontakt