Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 103
    i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Duhet te caktohet njė grup intelektualesh qe te sqarohet ky fenomen.
    Pytja shtrohet; pse serbet nuke ishin kundershtar te Rugoves dhe kesaj partie ?
    besoj se zoti Sh. Berisha mundet te kontribuoje shume ne kete qeshtje sepse eshte i vetmi historian i kohes bashkohore te kosoves i cili i njehe mire keto ēeshtje.
    Punimet e tija jane per tu lavderuar dhe ankurajuar se pa e njohur kete qeshtje te zymet te historise sone kombtare neve nuke e di se si t'iu lemi pasardheseve neser nje histori te saket, pra ketu duhet te punohet me kujdes si nje detektiv.
    Aspake nuke me mbeet hatri nese rugova del fajtor ne kete qeshtje kombtare, gjeja me madhore eshte realiteti yni qe te mos gabojmi ne te ardhmen.
    Se paku na duhet nja 10 vite te mirremi me kete dosje.
    Fakti tjeter qe Rugova nuke shkoi asnjehere ne prekaz te perkulet para deshmorve dhe Martirve te kombit mbetet shpraztira me e madhe rrethe "Misteri Rugova" !
    pse nuk vizitoi rugova prekazin dhe varrezat e deshmorve kjo eshte qeshtje personale e tij ne skemi qka perzihemi aty.ka shum njerez ne kosove qe varrin e rugoves se kan vizitu e as qe do ta vizitojn ndonjeher edhe kjo eshte qeshtje personale, prandaj skemi qka shajm njeri tjetrin.qdokush bene ate qe ndien dhe beson se eshte me e arsyeshme.

Shkrimet e Sheradin Berishes jane vazhde e ndarjes se thelle kombetare te kultivuar me mjeshteri nga Enver Hoxha.

Fati i keq i shqiptareve ne vitet 1944-1990 ishte te zgjidhje ne mes te dy zjarreve.
    Nese shqiptaret ne Shqiperine londineze u shkelen, u vrane, u perndoqen, u shkretuan nga regjimi stalinist i Enver Hoxhes, shqiptaret ne ish-Jugosllavi pa deshiren e tyre u detyruan te jetojne ne nje krijese qe po ashtu ishte shtypese per ta.
    Cfare poshtersie nga regjimi i Enver Hoxhes! Nga njera ane shtypte e vriste shtetasit e vet ne menyre te perbindshme dhe nxiste urrejtjen dhe ndasine me shqiptaret e mbetur jashte kufirit, nga ana tjeter gjoja tregohej mbeshtetes per levizjet e tyre qe ne thelb ishin kombetare por rruga e zgjedhur ishte krejtesisht enveristo-staliniste.

Kosova dhe shqiptaret jashte kufinjve kane qene ne poziten me te veshtire, sepse ata shtypeshin nga dy shtete, nga Shqiperia qe ju kishte vene telat me gjemba dhe klonin me korent dhe nga shteti jugosllav qe ne marreveshje me PPSH ushtronte terror dhe represion ndaj atyre qe bashkuan shqiptaret ne vitet 1939-1944.

Eshte qesharake por dhe e dhimbshme kur lexon shkrime te tilla, kur titistet paraqiten si antikombetare dhe enveristet paraqiten si kombetare!

Cilen rruge duhet te zgjidhnin shqiptaret ne ish-Jugosllavi? A i pyeti kush ata per kete?
    Me bindje te plote se nese Kosova do te ishte nje shtet sic eshte sot, Enver Hoxha kurre nuk do te kishte mundur te qeveriste ne Shqiperi me metodat e Stalinit!

Prandaj shkrime te tilla nuk jane asgje me teper se sa perpjekje te shpifura per te mbajtur ende gjalle shpirtin e percarjes te nisur nga viti 1942 e ne vazhdimesi.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dydrinas.. mirse ke ardh..

i ke munguar forumit me fjalen tende si atdhetar i madh..

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga gjilan55 Lexo Postimin
    pse nuk vizitoi rugova prekazin dhe varrezat e deshmorve kjo eshte qeshtje personale e tij ne skemi qka perzihemi aty.ka shum njerez ne kosove qe varrin e rugoves se kan vizitu e as qe do ta vizitojn ndonjeher edhe kjo eshte qeshtje personale, prandaj skemi qka shajm njeri tjetrin.qdokush bene ate qe ndien dhe beson se eshte me e arsyeshme.
    Si thua eshte ēeshtje personale ti ?
    ishte kryetar i shtetit Rugova , andaj varrezat e deshmorve duhet se paku nje here te vizitohen e te perulet ne gjunjź para deshmorve .
    ty as kushe nuk te perzihet nese don shkon per humazhe ne varreza te deshmorev nese jo pune e juaja eshte , ashtu si kur e imja .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Ėshtė hera e parė qė i gjeta kėto shkrime. Paskam ēka tė lexoj mė vonė.

Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga xani1 Lexo Postimin
    Ėshtė hera e parė qė i gjeta kėto shkrime. Paskam ēka tė lexoj mė vonė.
    mashalla bon pra , gati me vdekź e mos mi gjete kto shkrime hahahaaaa

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711

Adem Jashari u vjen hakut

adem jashari ju vjen hakut ju se ua dha lirine me gjak se po te ishte per ju e rugoven akoma me serbin do ishit tu hanger buk prandaj u behet ju mishi kokrra kokrra e ndryshon ngjyra e fytyres qe e keni si te kameleonit ju dhe rugoves tuaj sapo permendet emri i tij dhe nga varri u ben tev dridheni prandaj i kendoni rugoves qe te krijon idhuj imagjinare ne vend qe ti shpallni si intersagjinj servile te serbit e grekut e rusit e dallkauk dhe tradhetare ashtu sic kane qene nen drite te diellit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Sheradin Berisha, eshte nje faqe zi, qe llomatit neper forume andej e kendej internetit, ka merak qe ti fute urretje ndere shqiptar, nuk len pishtar te kombit shqiptar pa e kritikuar dhe ofenduar, ka merak qe te reklamon nje www-faqe te tina Pashtriku...,dhe se mendon se vetem vet ai i di te gjitha dhe gjeja se po i "dokumenton" se kushe ka qen Rugova e shume te tjer, a keto jane vetem rrena te shkrimeve te tina qe tani me i ka dale boja!
    Nganiher e poston edhe foton e vete si te "bukur" gjeja se kushe eshte si "intelektuar"

Rugova ishte themeltar i pavarsis se Kosves, dhe miqesisi te perhershem me Anglo-Amerikanet.
    Rahmet i past shpirti, i qofte i leht dheui Dardanis.

E qka shkruajn Sheradinat e sherametat askujt nuk i ha palla, e as K....!

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Si thua eshte ēeshtje personale ti ?
    ishte kryetar i shtetit Rugova , andaj varrezat e deshmorve duhet se paku nje here te vizitohen e te perulet ne gjunjź para deshmorve .
    ty as kushe nuk te perzihet nese don shkon per humazhe ne varreza te deshmorev nese jo pune e juaja eshte , ashtu si kur e imja .
    sa me perket mua un kam qen disa her te vorrezat e prekazit dhe shum varreza tjera neper kosove,femijet e mi per ditelindje gjithmon kan kerku ti qoj ne prekaz per vizit por kjo eshte me te vertet qeshtje personale e imja dhe e familjes sime .sa per rugoven spo du me shkru pse ska vizitu prekazin ,sdu me polemizu me ata qe e kan pas dhe e kan idol.une gjithmon kam than dhe them ai shqiptar qe ka mundsi materiale e nuk e viziton prekazin sdi si mund ta quan veten shqiptar.ne ate vend jan themelet e kosoves se pamvarun ne te cilen jetojm sot pa dominiminserb.

Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga gjilan55 Lexo Postimin
    sa me perket mua un kam qen disa her te vorrezat e prekazit dhe shum varreza tjera neper kosove,femijet e mi per ditelindje gjithmon kan kerku ti qoj ne prekaz per vizit por kjo eshte me te vertet qeshtje personale e imja dhe e familjes sime .sa per rugoven spo du me shkru pse ska vizitu prekazin ,sdu me polemizu me ata qe e kan pas dhe e kan idol.une gjithmon kam than dhe them ai shqiptar qe ka mundsi materiale e nuk e viziton prekazin sdi si mund ta quan veten shqiptar.ne ate vend jan themelet e kosoves se pamvarun ne te cilen jetojm sot pa dominiminserb.
    Une e citova me larte , se ti e une edhe mos me shku nuk eshte asgje , po presidenti duhet pa tjeter te shkonte kur kane qen shum personalitet te huj per vizite .
    Tani qdo pervjetore shkon Fatmir Sejdiu qe eshte president i kosoves .
    une perveq Deqanit qe s'kam pase kohe me shku , qe ne mendje gjithe e kom , gati ne qdo vende kame qene .

ata qe e kane idol leta mbajne nuk jam kunder as une , per pune dhe per kontributin qe ka dhon per kosove e qmoj , por per gjerat tjera qe kane qene me rendsi dhe ka mbajte peshen e madhe president duhet cekur edhe gjerat qe nuk ka vepruar mire.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  2. Nexhat Daci formon parti tė re
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 08:38
  3. Ndėron jetė presidenti i Kosovės Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •