Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 64

Tema: Ripropozimi!

Ripropozimi!

Te gjithe e kemi provuar ndarjen, si do ndiheshit dhe si do vepronit ju nqs ex-i juaj nje dite si gjithe te tjerat ju ulet ne gjunje jo vetem per tu kerkuar falje, por me nje unaze ne dore, duke ju kerkuar qe ti vini kryqin cdo gjeje te shkuar, dhe te kaloni pjesen e jetes qe ju ka ngelur bashke?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    varet nga arsyet e ndarjes, nga faji qe ka bere.
    tradheti nuk falet.
    kurre mos thuaj kurre po per vete jo.

qendron pak dhe ajo qe tha augusta, exi eshte ex , miq po, perseri te dashur jo.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    C'do gje varet nga kushtet qe cuan per te merituar titullin ex. Fakti qe dikush merr guximin te bleje unazen dhe te vere gjithcka mbrapa kraheve me ben te mendoj qe nuk ka qene dicka fatale.
    Teorikisht eshte shume e veshtire ta perkufizosh por shpresoj qe pergjigjja te jete me e thjeshte ne ralitet.
    Eshte nje vendim personal dhe keshilla me mire qe mund te marresh eshte "Pyet shtate a tete dhe bej si di vete".
    Kalofsh mire,
    Ed

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Te gjithe e kemi provuar ndarjen, si do ndiheshit dhe si do vepronit ju nqs ex-i juaj nje dite si gjithe te tjerat ju ulet ne gjunje jo vetem per tu kerkuar falje, por me nje unaze ne dore, duke ju kerkuar qe ti vini kryqin cdo gjeje te shkuar, dhe te kaloni pjesen e jetes qe ju ka ngelur bashke?
    Te zvarritet sa te doje, po i djege njehere urat me mua, ne 1000 vjet s'i nderton me, e kjo per vete faktin qe une nje njeri e heq nga jeta vetem per ndonje arsye te rende. Jeta eshte teper e shkurter ta konsumosh me nje njeri qe ka predispozita te te lendoje.
    C'eshte kjo puna e unazes pastaj?Mbas nje krize aq te thelle te kalosh ne fejese?Hajde budallik, hajde.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 25-11-2007 mė 20:16
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Do merrja unazen dhe do i thosha "nuk ta fal".....lol (shaka)

Teme interesante...

Une do te pergjigjesha ne kete menyre Angel_j

Nje veprim i tille nga ana e tij tregon dashurine dhe pendimin per dicka qe ka humbur si edhe deshiren e tij per te kaluar pjesen e jetes me personin qe do!
    Ne keto raste ulja ne gjunje eshte ndjenje e sinqerte dhe e paster...
    Pikerisht ketu pyetet zemra dhe nuk mund te marresh mendimin e askujt...
    Nqs zemra e do, atehere edhe personi tjeter mund te ulet ne gjunje,pasi nuk eshte ulje te falesh!
    Dashuria eshte thesari me i cmuar i ndjenjave!
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Varet nga arsyjet se pse ajo asht ba ex.Un per vete do e falja.Nuk eshte gje e vogel pendimi dhe e kerkuarja ndjese duhet shum guxim per ta bere nje gje te tille.Dhe meqe ajo po e ben athere kjo tregon se eshte e penduar me verte.Me pak fjale do e merrja unazen dhe do ju ftoja dhe ju te gjitheve ne dasem

Lexove gje ti ne ndonje pjese te postimit " shoqa ime kshu e kshu"

Ok pune per ty nqs "shoku" yt nuk i thot dot troc gjerat ashtu sic i mendon, pastaj nqs do kishte te bente me mua ... besome nuk do kishte ngel sa per tu trajtuar ketu ne forum ... nqs do ulesha ne gjunje bashke me ate ... apo do i thosha "njihemi gje?!"
    se kot nuk i thone: pyet 7 apo 8 e bej si di vet (flm EdiR qe e ke permendur pak me lart kete gje)

Do e ngrija nė kėmbė si fillim, se nuk mė pėlqen ai lloj pozicioni...sidomos nė mes tė rrugės. Pastaj do e pyesja se pse mė la te lokali duke e prit edhe nuk erdhi.
    Si pėrfundim do flisja me tė edhe nqs tregohet bindėse, ndoshta do pranoja tė lidhesha pėrseri me atė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShocK : 25-11-2007 mė 20:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    nqs kjo pyetje do me ishte bere pak kohe me pare,do thoja qe per dashurine do beja gjithcka dhe njeriut qe do doja do ja falja gjithcka.por tani qe e kam provuar kam nje mendim teresisht te kundert.kam qene e lidhur me nje djale dhe beja shume per te.ai u largua nga une se sdonte tme lendonte.une perdora te gjitha menyrat per ti treguar se duhet pak kohe per te vertetuar nese me do apo jo.ai kte gje se pranoi dhe me lendoi aq shume,per faktin se me sorrollati shum dhe un se kisha kuptuar.per 3 muaj u mundova ta harroj edhe pse me lendonte.ne momentin qe un po ndjehesha pak mire,vjen "zoteria"dhe me kerkon te kthehem me te,se kto kohe kish kuptuar qe me donte,me kerkoi falje etj.per te falur e fala,po qe me ate nuk kthehem me.ta them sinqerisht isha pak e lekundur por gjeja me e mire ajo ishte.sa te kollajta jane disa gjera per djemte,me 2 fjale mendojne se je e tyra per gjithmon.po mta dine qe femrat skeni per ti kuptuar kurre.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Nese Ex Do Te Me Uleshe Ne Gjunje Dhe Do Me Kerkonte Falje Ehhhhhhhhh

Ne Radhe Te Pare Gjeja Qe Une Do Te Beja, Do E Kapja Nga Krahet Do I Thoja Ske Pse Me Ulesh Ne Gjunje, Dhe Do Ulesha Diku Ne Nje Bar Kafe Dhe Do I Flisja Gjate E Gjere Per Te Gjithe Ngjarjen Qe Na Coj Ne Ndarjen Tone Te Meparshme..
    Do Ja Shpjegoja Arsyet Ku Ka Gabuar Dhe Ku Mund Te Kisha Gabuar Dhe Un.
    Do E Keshilloja Nese Do Nje Njeri Duhet Te Dish Te Pranosh Dhe Gabimin Dhe Faljen.

Por Sic Eshte Thene Ne Disa Tema Te Shumta Per Hir Te Dashurise Edhe Mund Te Falesh

Nese Do Isha I Dashuruar Perseri Me Ex Tim Mendoj Qe Dhe Mund Ta Falja, Por Pa Ulje Ne Gjunje Dhe Unaze E Cjan Kto Gjera Te Tjera.

Nuk Duhet Te Gjunjezohet Per Te Rifituar Dashurine Time Sepse Dashurine Time E Ka Perderi Sa Un Pranova Te Bisedoja Me Ate...

Thjesht Mendimi Im...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •