Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 175
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Me pelqen te jem shembulli perfekt, qofte dhe gabimisht dhe e di pse? Sepse me mire nje njeri qe dhe gjerat gabim i ben ne perfeksion total sesa ato qe s'arrijne perfeksionin ne asnje trajte.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Wink

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Me pelqen te jem shembulli perfekt, qofte dhe gabimisht dhe e di pse? Sepse me mire nje njeri qe dhe gjerat gabim i ben ne perfeksion total sesa ato qe s'arrijne perfeksionin ne asnje trajte.
    prape sme kuptove !!! a ti ti qe me ben si filozofe !!! thashe shembulli ishte perfekt, ti jo !!! kshu qe mos ia rrit vlerat vetes se ne gabim nuk gjehet asnje vlere !!! vetem ajo qe mund te mesosh prej gabimit qe sapo bere !!!megjithate kam shume dyshime qe mund te mesosh nga gabimet e tua !!! hunda e modhe nuk te le te shikosh pertej !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga OO7 Lexo Postimin
    Sa poshte paske rene o Apollo. Me kto merresh ti? Po ik o qeros se ty po te lusin femrat, ca do ktu?
    Po ca lidhje ka, ktu flasim per qejf.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Aman! Na i futen te shkulurat e flokeve, pasigurite vetjake, mosbesimi ne ate qe keni ne krah ne perkufizimin e dashurise. Perkufizimi i dashurise eshte relativ ti me shoqe/shoke e quani normale te shkulni floket vetes apo te kaloni ore te tera ne pasiguri totale, ose te limitoni palen tjeter nga frika, ka njerez te tjere qe dashurine e shijojne plotesisht dhe ne siguri. I paskeni mbajtur pishtarin ne duhen apo jo. Thjeshte thoni qe ju vete s'arrini te dashuroni ne nje forme te tille e qe jeni mesuar te beni histeriket dhe kaq. E me kete rast punoni i cike ne besimin vetjak dhe ne te tjeret se s'ka gje me te shpifur te shohesh se njerezit qe iu iken llogjika per arsye xhelozie.
    I nderuar, esht mendim yti dhe plotesisht e respektoj, mirepo, ashtu sic e tha dhe anetari "SAS"; xhelozia eshte ndienje edhe si e tille lind bashke me njeriun edhe vdes me njeriun !!!, pajtohem me kte thenie dhe esht me se e vertet.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E dini qe ne fund te fundit e ka mire Blu_sky.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2008
    Postime
    3
    dakort me Bebushen !!! sidomod tek thenia ( xhelozia eshte mos bessim )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    24
    un mendoi se ne cdo lidhje ne dashuti ka xhelozi mendimi im.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    I nderuar, esht mendim yti dhe plotesisht e respektoj, mirepo, ashtu sic e tha dhe anetari "SAS"; xhelozia eshte ndienje edhe si e tille lind bashke me njeriun edhe vdes me njeriun !!!, pajtohem me kte thenie dhe esht me se e vertet.
    ka njerze qe nuk jane me fiksime te ndjenjes Xhelozi, per dikend eshte pasion per dikend eshte ofendim.
    kur njeriu eshte xheloz atehere nuk arrin te kete nje lidhje bazuar totalisht ne siguri, respekt e besim e tjere e tjere.
    qe dmth jeni pak te semure, nuk keni siguri ne vete dhe tek partneri i juaj.

edhe menyra se si po shpreheni per xhelozine po e beni ndjenje me madhore se sa Dashuria.
    nese nuk e dini tamom kuptimin e saj kapeni fjalorin edhe zbuloni domethenien se na trashet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    xhelozia eshte ndienje edhe si e tille lind bashke me njeriun edhe vdes me njeriun !!!
    qe me lindjen e nje motre apo nje vllai femija i vogel ndihet xheloz pse prindi merret me shume me femijen qe sapo ka lindur dhe ky eshte fakt !!!
    kshu eshte edhe puna me lidhjen nuk ka te beje vetem me mosbesimin apo me besimin xhelozia ne nje lidhje apo se ti apo nuk di te dashurosh, ka te beje edhe me kohen qe njeri nga partneret i kushton ndryshimi i sjelljes e njerit nga partneret kundrejt partnerit qe eshte me xheloz apo qe shfaq xhelozi !!! pra xhelozia sipas mendimit tim nuk duhet te shikohet vetem ne kendveshtrimin e mosbesimit sepse perderisa je ne lidhje me nje njeri besimi ekziston qofte shume qofte pak por ama ekziston !!!
    Asgje nuk lind me njeriun, njeriu me aq sa meson ne ambjentin ku rritet,llogjiken qe krijon e edukaten qe mer. nga keto meson te jete i respektueshem, ne radhe te pare veten pastaj tjeret rreth tij/saj, aty lind se si ta trajtosh nje femer/ mashkull, nje shok shoqe, pastaj fillon nje lidhje edhe varet tek personi dhe partneri se sa te afte dhe te llogjikshem jane qe te bejne nje lidhje te persosur me besim te plote pa ndjenja xhelozie.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    Asgje nuk lind me njeriun, njeriu me aq sa meson ne ambjentin ku rritet,llogjiken qe krijon e edukaten qe mer. nga keto meson te jete i respektueshem, ne radhe te pare veten pastaj tjeret rreth tij/saj, aty lind se si ta trajtosh nje femer/ mashkull, nje shok shoqe, pastaj fillon nje lidhje edhe varet tek personi dhe partneri se sa te afte dhe te llogjikshem jane qe te bejne nje lidhje te persosur me besim te plote pa ndjenja xhelozie.
    no coment me binde !!! ndienjat lindin me njeriun !!! ne dac besoje ne dac jo !!! megjithate po ju leme juve te shendoshve qe nuk beheni xheloza te shijoni jeten se ne qe kemi xhelozine spo e shijojme si duhet jeten !!! se na trashe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •