Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 175
    rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    [QUOTE=FierAkja143;1906456]. Pra perfundimi ska njeri te dashuruar qe mos te xhelozoj pak, ata qe nuk xhelozojn fare thjesht nuk jan te dashuruar.

Me kete mendim nuk jam dakort.
    Per mua ata njerez qe nuk e shprehin xhelozine,por dine shume bukur ta fshehin ate,jane GJENI.
    Ku ka ktu hidh pak xhelozi ,e atje pak me shume!
    Xhelozia nuk ka as mase, as meter qe ta masesh.
    Ishalla nuk e provoni, se kush e ka provuar dihet shume mire se shkaterrron gjithcka te bukur te krijuar mbase me shume vite me radhe,
    ose i jep nje tronditje asaj lidhjeje dhe humbet besimin ate qe eshte gjeja kryesore ne nje LIDHJE.
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    17 vjet burg për vrasësin e bashkëshortes
    Në grindje e sipër për motive xhelozie kryefamiljari qëlloi për vdekje me kosë,

Gjykata e rrethit të Elbasanit dënoi sot me 17 vjet burg një 42 vjeçar, i cili vitin e kaluar vrau bashkëshorten e tij, pas një grindje për motive xhelozie. Në seancën e sotme, e fundit në ngarkim të Asqeri Kullollit, trupi gjykues i kryesuar nga Daniela Zhirka vendosi dënimin e tij me 17 vjet burg.

Prokuroria kishte kërkuar dënimin me 25 vjet burg për bashkëshortin vrasës, i cili kishte pranuar krimin. Në këto kushte, në bazë të ligjit atij iu ul dënimi me 1/3. Krimi në familjen Kullolli, me banim në fshatin Lisaj të komunës Kajan, ndodhi në 13 qershor të vitit 2007.

Në grindje e sipër për motive xhelozie kryefamiljari qëlloi për vdekje me kosë, bashkëshorten e tij Ishe Kullolli. Mësohet se bashkëshorti vrasës do të vuajë dënimin në burgun e sigurisë së lartë në Peqin.
    O ZOT LARG NESH KETA PSIKOPATE
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me kete mendim nuk jam dakort.
    Per mua ata njerez qe nuk e shprehin xhelozine,por dine shume bukur ta fshehin ate,jane GJENI
    pra ca po thua ti eshte qe ka njerez qe mund te quhen "gjeni" nese nuk shprehin xhelozin...pra xhelozia tek lidhja prap ekziston thjesht menyra e te shprehurit eshte ndryshe (ne kte rrast e te lenit te grryej perbrenda lol) so vim prap te konkluzioni qe ska dashuri pa xhelozi, thjesht menyra te ndryshme e te shprehurit te saj.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Nuk ekziston dashuri pa xhelozi. Ku s'ka xhelozi s'ekziston dashuri..
    Aman! Na i futen te shkulurat e flokeve, pasigurite vetjake, mosbesimi ne ate qe keni ne krah ne perkufizimin e dashurise. Perkufizimi i dashurise eshte relativ ti me shoqe/shoke e quani normale te shkulni floket vetes apo te kaloni ore te tera ne pasiguri totale, ose te limitoni palen tjeter nga frika, ka njerez te tjere qe dashurine e shijojne plotesisht dhe ne siguri. I paskeni mbajtur pishtarin ne duhen apo jo. Thjeshte thoni qe ju vete s'arrini te dashuroni ne nje forme te tille e qe jeni mesuar te beni histeriket dhe kaq. E me kete rast punoni i cike ne besimin vetjak dhe ne te tjeret se s'ka gje me te shpifur te shohesh se njerezit qe iu iken llogjika per arsye xhelozie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-05-2008 më 09:04
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    xhelozia eshte ndienje edhe si e tille lind bashke me njeriun edhe vdes me njeriun !!!
    qe me lindjen e nje motre apo nje vllai femija i vogel ndihet xheloz pse prindi merret me shume me femijen qe sapo ka lindur dhe ky eshte fakt !!!
    kshu eshte edhe puna me lidhjen nuk ka te beje vetem me mosbesimin apo me besimin xhelozia ne nje lidhje apo se ti apo nuk di te dashurosh, ka te beje edhe me kohen qe njeri nga partneret i kushton ndryshimi i sjelljes e njerit nga partneret kundrejt partnerit qe eshte me xheloz apo qe shfaq xhelozi !!! pra xhelozia sipas mendimit tim nuk duhet te shikohet vetem ne kendveshtrimin e mosbesimit sepse perderisa je ne lidhje me nje njeri besimi ekziston qofte shume qofte pak por ama ekziston !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    xhelozia eshte ndienje edhe si e tille lind bashke me njeriun edhe vdes me njeriun !!!
    qe me lindjen e nje motre apo nje vllai femija i vogel ndihet xheloz pse prindi merret me shume me femijen qe sapo ka lindur dhe ky eshte fakt !!!
    kshu eshte edhe puna me lidhjen nuk ka te beje vetem me mosbesimin apo me besimin xhelozia ne nje lidhje apo se ti apo nuk di te dashurosh, ka te beje edhe me kohen qe njeri nga partneret i kushton ndryshimi i sjelljes e njerit nga partneret kundrejt partnerit qe eshte me xheloz apo qe shfaq xhelozi !!! pra xhelozia sipas mendimit tim nuk duhet te shikohet vetem ne kendveshtrimin e mosbesimit sepse perderisa je ne lidhje me nje njeri besimi ekziston qofte shume qofte pak por ama ekziston !!!
    shume dakord.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    I paske ren shume gjate o Sas pra ti thua se xhelozia duhet ne nje lidhje?hmmmmmmmmm.
    E pse duhet ?kete me thuaj? xhelozia eshte mos besim dhe pikeeeeeeeeeee,dashuria ka nevoje per kujdes jo per xhelozi ,po ju fut xhelozia eshte si krimbi qe i futet molles ,,,,,,,,,,,,,
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    I paske ren shume gjate o Sas pra ti thua se xhelozia duhet ne nje lidhje?hmmmmmmmmm.
    E pse duhet ?kete me thuaj? xhelozia eshte mos besim dhe pikeeeeeeeeeee,dashuria ka nevoje per kujdes jo per xhelozi ,po ju fut xhelozia eshte si krimbi qe i futet molles ,,,,,,,,,,,,,
    ma thuaj ti mua si do ndiheshe ti po ti kushtoja me shume vemendje shoqerise futbollit apo ndonjegjeje tjeter se sa ty zemra ime ??? ma thuaj pak ??? lere mos e thuaj do ndiheshe e lenduar do ndiheshe xheloze do fillonin pyetjet brenda vetes edhe do me pyesje edhe mua ku po shkon me ke po rri pse nuk me kushton me shume kohe mua po i kushton te tjereve !!! ia pra qe nuk eshte puna e besimit apo mosbesimit po eshte edhe ajo qe thashe me lart edhe qe mbase ben sikur nuk do ta kuptosh bebushe !!! megjithate thell thell ti e di qe une kam te drejte !!! !!!
    sa per dashurine qe do kujdes edhe nuk do xhelozi ajo dihet !!! une spo them qe duhet xhelozia thjesht qe duam sduam jemi te gjitha pakez xheloz sepse jemi njerez dhe sic e thashe eshte ndienje xhelozia qe nuk ndahet nga ndienjat e tjera !!!
    lind me njeriun edhe vdes me njeriun !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ajo eshte lenie pas dore o SaS, ca lesh xhelozie?!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ajo eshte lenie pas dore o SaS, ca lesh xhelozie?!
    e pra kur lihesh pas dore nis ndjenja e xhelozise .

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •