Close
Faqja 84 prej 130 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ti po e verteton se edhe ti mendon ashtu sic thash une. Edhe ti mendon se Islami eshte kulture shqiptari. Sepse une te them duke sjellur shembuj nga familja ime se i kemi martesat, varrimet, emertimet, sunetimet e tjera sipas riteve islame dhe keto na bejne identike me boshnjake, turqe, arabe, sepse edhe keta i kane te njejtat rite apo te ngjashme shume. Dhe ti thua se kjo ka qene vetem ne familjen time keshtu. Ndersa per familjen tende thua kjo nuk paska qene. Edhe pse e di secili se Islami rregullon te gjitha sferat e jetes. Pra rregullon martesen, sunetimin, emertimin, varrimin, thjesht te gjitha fazat e jetes. Pra tere kulturen. Vec gjuhen tende kombtare qe t'a len. Dhe ti si musliman qe i thua vetes je i obliguar te jetosh sipas Islamit, pra t'i besh sunetimet e tjera sipas Islamit. Kurse nuk e pranon se familja jote paska kulture te njejte me boshnjaket, turqit apo arabet. Kjo pra tregon se ti mendon se Islami eshte kulture shqiptare.

Dhe e cuditshmja eshte, se ti poashtu tregon se ke problem kur te thote dikush se ke kulture te njejte me boshnjake, turqe e arabe.

Pra edhe ti si une. Vetem si ti ne krahasim me mua sot je akoma "embrion". Kafir ne proces te lidnjes. Nese te con puna ne ato rruge ka kam kaluar une, do t'a perjetosh vet sa i "thelle" paska qene besimi yt ne Islamin. Do te shohesh se atdhedashuria ka qene motiv per besimin tend ne Islam, jo ndonje gje tjeter.

Po i kam ceke keto gjera qe n'a bejne neve shqiptareve muslimane te njejte me boshnjaket, turqit apo arabet. Dhe njeherit n'a bejne te dukemi si afrikane shqiptare. Si zezaket qe nuk dijne gjuhen e tyre dhe traditat e kulturen e tyre me, por flasin frengjisht apo anglisht dhe jetojne si angleze apo franceze. Te misionuar e indotrinuar nga feudali i tyre i dikurshem. Bijte e sklleverve te dikurshem. Ashtu edhe ne shqiptaret muslimane.

Perseri mendon se sunetimi te ben shqiptar, mossunetimi shka. Jo, o dud i dudit. Mossunetimi te ben me shqiptar sesa sunetimi. Te kane genjyer turqit (nepermjet te paraardheseve tu). Shqiptari para perpilimit te tij sipas qejfit te pushtuesit osman nuk jane bere sunet kurre.

Sunetimi te ben poaq shqiptar, sa mund te te bej bartja e kokardes (amblemes te shkijeve) ne koke. Sepse eshte produkt i pushtuesit. produkt i nenshtrimit te kombit tend. Mposhtjes se tij.

Argument pretekst. Nuk e cmon ti sunetimin sepse e rekomandon OBSH, por sepse e urdheron Allahu (paramendo me cfare mirret "Zoti" yt, me atesendin tim!!). A do te refuzoje sunetimin, nese nje dite thote OBSH se nuk ka arsye te sunetoheni? Nuk besoj se do refuzoje. Atehere pse flet per OBSH kot? A nuk duhet te te bej ky rast te mendosh. Te kuptosh ne cfare gjendje je. Vlereson mendimin e nje organizate shendetesore, vetem atehere kur ajo flet ashtu si te pelqen ty. Nese nuk te pelqen ty, nese nuk pershtatet me Islamin, ajo mund te kete gjenite me te medhenje te punesuar, por ti ata te gjithe thjeshte i hedh poshte.

Mendo, se akut nevoje per te ke.

Po o kalavesh. Ama cfare te bejme me ato raste, te cilat shkenca i thote drejtperdrejt kontra Islamit. Si p.sh. pirjen e alkoholit me mase. Apo ngrenjen e mishit te derrit. E beson shkencen apo jo? Nese ajo e hedhe poshte Kuranin pjeserisht, atehere duhet te thuash se Islami eshte liber ne kunderthenie me shkencen. Dhe pasi qe shitesh "besimtar" i shkences (sepse thua se shkenca deshmon shentjerine e Islamit), atehere duhet te refuzosh ato rekomandime kuranore te cilat i refuzon shkenca.

Po oj kopje turku. Po. Se e tere P. Osmane ka qene e mbushur me ndoshta 50 kombe, te cilat sapo qe jane islamizuar kane qene "osmane". Pra prej mongoleve e deri te shkijet e ruset kane qene osmane. Per kete arsye ke patur greke e shqiptare si pasha osmane. Pra vec ke pranuar islamin, asimilimin, dhe je bere pa problem osman. Nuk eshte genjeshter kjo. Kete e kemi trasheguar edhe ne shqiptaret muslimane. Edhe ne mendojme se kombi definohet nepermjet te fese. Edhe ti mendon keshtu. Lexo me larte (mendon se mossunetimi te ben shka). Problemi yt eshte qe je rrite me dhe prej dudave. E mira jote eshte qe ke ardhur ne kete forum. Ku mbushesh mend. Edhe vullnetin per kafirizem e bjen me veti. Se shihesh. Nuk ju ndahesh kafireve e shkrimeve te tyre aspak. E ke ne gjak edhe ti rezistimin ndaj kulturave te dhunshme. Vetem nuk e din nje here per nje here kete gje.

Nese deshiron te te besoj se vertete e ke ditur se Islami nuk eshte Shqiptari (por vetem fe), duhet te me shpjegosh pse the me larte the se mossunetimi te ben shka. Apo pse the se familja jote ka tradita shqiptare, edhe pse ato ritet qe i ceka (martesen, sunetimin, e tjera) familja jote i ka te njejta me boshnjake, turqe e popuj tjere muslimane? Si eshte e mundur kjo?

Kurre nuk me ke shpjeguar se si mendon ti se ka ardhur Islami. Beje kete tani. Te pakten ne pika te shkurta.

Tjerat pohime tua jane ashtu e keshtu te gjymta. Nuk kane nevoje per replike. Per shkaqe humanitare, po mendoj.

*
    ndegjo une te kame treguar per te gjitha e ti qe i mohon atehere vazhdo pastaj une e te kame treguar se si ka ardhur islami ne trojet shqiptare pastaj prap per kete postim ti kame kthyer te gjitha fjalit dhe te gjitha pergjigjet per postimet e tua , mirepo administratori i forumit eshte duke i larguar shqkrimet e nga ketu une e kuptoj qe ky forum nuk ka karakter te gershetohen mendimet dhe idete por ka karakter antifetare sepse postimet qe une po i dergoj dhe po ti argumentoj se si eshte realiteti administratori i poshter po i shlyen dhe po ju pershtatet dhe po i perkrah postimet e tua duke i fshire postimet e mija
    a nga kjo une perseri po e publikoj qe nese ndodh qe administratori te i largon postimet vetem pse te theme une ty dhe shokve tuaj hipokrit tradhtare antikomtare ku per kete kam argumente te shumta atehere une nuk do te marr pjes en kete forum sepse eshte forum me motive antirealitet por vetem proverberimit te shoqeris shqiptare ne menyre qe tja ndryshojne edhe qendrimet kunder kultures se mirefillt shqiptare dhe ta etiketojne me kultura te tjera siq po e thuani edhe ju nje pjes ne kete forum sepse jeni antikomtare

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Mos e perdor shkencen si argument. Sepse ne ate moment, kur shkenca thote dicka qe kundershton Kuranin, ti nuk e pranon shkencen. Shkenca thote p.sh. pi lirisht alkohol me mase. Kurani ndalon alkoholin (edhe pse ka urdherime kunderthenese ne kete kontekst).

Nuk eshte e vertete qe shumica e shqiptareve jane sunetuar pavaresisht fese. Nga e di kete gje?

Pastaj edhe nese jane sunetuar, kjo nuk eshte motivi yt i vertete perse ti miraton sunetimin. Sepse ka tradita e zakone tjera qe jane kunder urdherave te Kuranit, te cilat shqiptaret i paten te perbashketa para ardhjes se Islamit, dhe ti ato nuk do t'i pranoje. P.sh. pirja e alkoholit me mase.

*

i poshter pse a don ti mohosh edhe argumentet shkencore pse thue qe shkenca e lejon alkoolin me mase kete po e thue ti dhe po e genjen ti
    e une e di qe jane synetuar shumica e popullit shqiptare vetem nese ti ke qene katolik dhe ke jetuar ne vend katolik normal qe nuk e dine kete
    e kur theme shumic ta dish se muslimanet perbejne me shume se 95 % kosoven
    e ti nese jeton dikun larg mos posto me kurr sepse je larg realitetit dhe po i dndryshon gjerat pastaj edhe po i genjen

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    ndegjo ti mundesh ta perdoresh edhe google translate sepse normal qe ke nevoje te meson dikush shqip atehere nese nuk e njeh mire shqipen si gjuhe pse more i gjore i thua veti shqiptare apo e shefe qfare niveli je une jam duke shkruar shqip ashtu si kultohet e ti a po e shef qe i ke nderuar dhe e ke harruar edhe gjuhen shqipe dhe don te asimilohesh ne popull tjeter a keshtu duhet me qene shqiptari ta harroj gjuhen e vete e pastaj te thote se une e mbroj kombin dhe jam atdhetar hahah
    kjo eshte ajo qfare nje pjese ne forum deklarohen qe jane shqiptare e ne fund jane tradhtare
    Degjo ti e rote kandari se me duket se duhet te te hapi abetaren e duhet te te mesojme shkronjat e alfabetit race arabe:

Ndegjo == Degjo
    Ta == Të
    meson == mesosh
    veti == vetes
    shefe == shef
    qfare == çfare
    deklarohen == tregojne
    kultohet == kujtohet

e ike mos na ruj tocin si shume race arabe se per zotin ju jeni ajo race qe po e degjeneroni shqiperine duke mohuar figurat e shquara te shqiperise Gjergj Kastriotit, Gonxhe Bojaxhiun edhe shume rilindas te tjere qe sipas teje paskan luftuar per fe. ike e kelysh i turqise se po na hap barkun race e felliqur. ca do tregosh ti se si paska ardhur islami ketu ne shqiperi kur hera e pare qe shqiperia degjoi per islamin ihste gjate pushtimit turk ike gremisni koken gjekundi race e felliqur

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    i poshter pse a don ti mohosh edhe argumentet shkencore pse thue qe shkenca e lejon alkoolin me mase kete po e thue ti dhe po e genjen ti
    e une e di qe jane synetuar shumica e popullit shqiptare vetem nese ti ke qene katolik dhe ke jetuar ne vend katolik normal qe nuk e dine kete
    e kur theme shumic ta dish se muslimanet perbejne me shume se 95 % kosoven
    e ti nese jeton dikun larg mos posto me kurr sepse je larg realitetit dhe po i dndryshon gjerat pastaj edhe po i genjen
    Ca shkece thua ti mer toc kuklle .... shkenca qe e nxjer kuranin edhe islamin si nje histori arabe te shkretetires? ju tredhetare te popullit e tradites shqiptare kelysha te arabise?

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    jo hipokrit nuk mendoj ashtu siq ke thene ti pastaj ti e ke permend se ke pasur kulture berllog i poshter te kame treguar se islami nuk lidhet vetem me arabet a po turqit e ti thue se kishim kulture si te boshnjakeve turqve e ti normal ndoshta ke pasur edhe kulturene shkaut ama une kam jetuar dhe jame rritur me kulture shqiptari e per ty sme intereson ama ta dish se feja islame nuk lidhet me kulturen arabe , boshnjake a turke feja ehste fe e kulturat jane te ndryshme
    pastaj synetine martesat varrimi keto i kemi tradite o i poshter mos deshta ta quash darsmat e sotit tradite e shqiptarit po ik se ti ndoshta jeton dikun jashte e mendon se kjo ka qene kulture e darsmave tona po ik idiot
    pastaj normal qe nuk e pranoj qe kame kulture te njejte me boshnjaket as me arabet sepse ata kane kulturen e vete e ne kemi kulturen tone sepse feja nuk te bene te njejte ne kultura po ik o idiot beso mos posto ma se je ba shum idiot e don ta mohosh edhe e bashkon kulturen tone me kultura te tjera ik more pis
    pastaj idiot une ta tregova rastin e synetis qe te tregoj per vertetesine e fese hujnore sepse kur para mijave viteve eshte obliguar muslimani per syneti tani del shkenca dhe e argumenton por nje gje qe vertetohet shkenctarisht ehste e mirepritur nga ana ime e ska kjo te beje me OBSH por te tregova qe njerzit e shkences po i vertetojne faktet e mrekullive te kuranit e
    pastaj injorant kur flet per argumente shkencore mos e fute kundershtimin ndaj fese islame sepse nuk ka kundershtim e ti po sjell teori pa fakte sepse idiot lexo me shume per alkoolin dhe mishin e derrave e ti e dien fort mire tabi qka eshte ka ndosh me derra sa mija derra tani i kane mbytur vetem nga rasti i paraqitjes se semundjes po ti je i marre e keto i mohon sepse je hipokrit je idiot je i shitur
    ska kundershtim ne mes te kuranit dhe shkences por vetem ti e thue kete sepse je injorant
    pastaj ti thue qe kombi definohet sipas fese kete e ke gabim e mesoje njehere e per gjithe mon sepse nese ehste ashtu atehere nuk do te kishte qene kombi turk apo shqiptare a po arab apo qfaredo tjeter por do te ishin vetem aq kombe sa ka edhe fe po ti je injorant e nuk i dallon keto gjera sepse je idoit e une e di qe ka komb shqiptare por ska fe shqiptare e nese definohet sipas fese ne duket ta kishim kombin islam por e kemi shqiptare o idiot allahu na ka ndare ne kombe per tu dalluar ne mes veti o pis o idiot e ti e mehon kete
    pastaj e ke gabim dhe e keni keqkuptuar sepse synetia nuk te bane shqiptare kete ta dish sepse sikur te ishte ashtu qfare ke thene ti atehere njerzit e tjere qe behen synet te gjithe jane shqiptare e une nuk e kame at mendim se mos synetia te ben shka sepse kemi edhe popull tjere qe sbehen syneti e nuk jane shkije po sjeni ka i kuptoni gjerat apo po doni ti keqinterpretoni
    e sa per sqarimin se kure ka ardhur islami dhe si ka ardhur ne trojet shqiptare do te tregoj nje dite tjeter sepse skam kohe tani

Ca kulture po flet ti .... kultura arabike eshte kulture e bazuar ne islam edhe ne sheriat si ligj ate gje po mundoheni e ju raca arabe te fusni ne trojet shqiptare. cfare traditsh shqiptare e ke fjalen per varimet martesat synetllekun .... a e di ti kelysh arabie se si jane bere dasmat e varimet ne trojet shqiptare? ne asnje menyre nuk kane patur hoxhene xhamine ne mes te tyre? gjithmone dasmat jane bere me orkester "saze" me gas e hare ne te gjithe fshatin se ne ate kohe fshatra ka patur. Kjo eshte tradita edhe e arabve per te bere dasma? apo do ta kalosh kete tradite ne islam kelysh arabie? cfare synetlliku paska vertetuar shkenca? pa ma sqaro pak kete pune e shkences me synetllikun? une jam i pa rethprere edhe sme ka gjet asgje shyqyr zzotit deri me sot edhe sme ka detyruar asnje doktor te vete te behem synet. Pa me thuaj pak e ka bere skenderbeu djalin synet? e kane bere te paret shqiptare femijet synet? synetlleku erdhi ne tokat shqiptare ne te njejten kohe kur islami shkeli ne trojet shqiptare. Pa me thuaj pak per keto fakte shkencore qe vertetojne kuranin: apo eshte ajo qe tha tulipani se ka 7 shtresa atmosferike ne atmosfere per te thene se eshte njelloj sic ka thene allahu, apo do thuash per fazat e embrionit apo se si thote nje avdall ne nje video per qendren e tokes se ne meke forca gravitacjonale eshte 0 edhe nil armstrong kur vajti ne hene pa se kishte nje rezatim radioaktiv nga meka edhe e publikoi ne internet edhe ja hoqen ne nje kohe kur interneti perdorej vetem ne laburatore universitetesh.... ikni mer kelysha te arabise se na hapet barkun

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    turko jevgj,arabojevgj hec se njesoj jane....apo jan te bardh arabet he me thuaj ti mua ca ngjyre lekure kishte muhamedi??po jevg pra
    ti me foton qe e ke mos u mundo te tregosh atdhetarizem sepse tradhtaret ne sy te popullit i kane share serbet i kane akuzuar por ne mbremje e kane tradhtuar popullin e vet
    ska lidhje ngjura por a po e shef qfare fanatizmi jeni ka perdorni fanatizem racore po ik more i poshter ik se sjeni mete mire se nacistat gjerman te hitlerit

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    ti me foton qe e ke mos u mundo te tregosh atdhetarizem sepse tradhtaret ne sy te popullit i kane share serbet i kane akuzuar por ne mbremje e kane tradhtuar popullin e vet
    ska lidhje ngjura por a po e shef qfare fanatizmi jeni ka perdorni fanatizem racore po ik more i poshter ik se sjeni mete mire se nacistat gjerman te hitlerit
    Po jemi racista sepse preferojme racer Arberore jo race Arabie sendniggers ti nese e klasifikon vete arab atehere te gjitha ato qe te kam thene ne postimet e mia i ke hak

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jeton Aliu.Sa vjec ke qene kur ka abuzuar hoxha per here te pare me ty.D
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Racist = një njeri që e don racën e vet
    Fashist = italian nën urdhërat e Benito Musolinit, ai që vë shtetin para së gjithash
    Komunist = ai që mbështet komunizmin
    Hipokrit = dyfytyrësh

Jeton efendiu, unë së pari jam racist, sepse e dua racën time, dhe nuk dua të t'holloj gjakun me ju arabët, unë i dua martesat vetëm mes shqiptarëve. Kjo nuk ka kurgjo të keqe, dhe për mua është virtyt i lartë. Ti që merr një magjupe e çon te shpija, poashtu kjo është virtyt i lartë, sepse ti martohesh me racën tënde, përderisa merr magjupe.

Unë fashist nuk jam, sepse së pari italianët nuk i kam në qef hiç, bile me thanë drejtën edhe taljont jon sikur ju magjupët, ju nisoj jeni. Edhe NUK e kam atë parimin fashist "Shteti mbi të gjitha", parimi jem osht, "kombi mbi të gjitha".

Komunist, s'ke pse më thu, përderisa unë nuk propagandoj këtu komunizmin, jo që duhet me të ardh turp, që ke ba një gabim kaq fatal, kur të njëjtin njeri herë e quan fashist e herë komunist. Dihet që komunistët ishin armiq të përbetuar të fashistëve. Komunistë jeni ju muslimanët.

Hipokrit = ti as nuk ja di kuptimin kësaj fjale, veç sa e kam lexu Kuranin kam pa që kjo fjalë përdoret shumë shpesh aty, me këtë fjalë e quani armikun ju muslimanët, prandaj të ka hi në krye çikjo fjalë.

WARNING: Lej këto fyemje, se s'tkan hije. Bjer fakte, Ku i ki faktet, qi kaq shumë po i përmen?

WARNING 2: Tema nuk osht për mu, s'osht me ranci çka jam unë, kështu që ske pse fol për mu. Përmbaju temës, nëse e kupton çka domethanë "përmbaju temës".

Jo bre tru-rrjedhun, se nuk i posedon dikush gjitha të këqijat veç pse nuk osht musliman. Ti ki probleme me vetveten. Kqyre ndreçi problemet tua niher, tani hajde folum, se s'je bash në rregull.

TI, jo që nuk ke argumente, po ti as që e din se çfarë kuptimi ka fjala "argument".

Ti paske nejt me njerëz më të zgjuar se unë a? Ti po harron që njerëzit më të zgjuar në mesin e juaj, kanë mend sa një fëmijë pesë vjeçar e këta janë imamët e juj që flasin për exhine.

Unë du t'a mbroj kombin tim dhe kulturën time, nga ju përbindëshat islamikë, që po mundoheni të na hidhni në erë çdo gjë shqiptare. Ju jeni krejt e kundërta e neve shqiptarëve, ju gjuhën e keni ndryshe, kulturën ndryshe, edhe inteligjencën e keni të majmunit. Ju po mundoheni të shkatërroni kombin shqiptar, kjo është arsyeja pse nuk ju toleroj.

ndegjo une po te postoj vetem per shkrimin te cilin ta kam bere me bold
    ndegjo sa i perket mbrojtjes se kultures ti nuk ke pse e mbron sepse ti je kunder kultures se mirefillt shqiptare pastaj ke thene qe gjuhen ekemi ndryshe hahah po idiot qe je qfare thua
    nese dikush eshte duke i mohuar vlerat e shqiptareve jeni ju nje grup i juaji ne forum e posaqersiht ti i cili e ke mbrojtur mendimin e Chinos kur ka thene qe kosova eshte toke e serbise atehere qfare kombi po e mrbon ti a kombin serb apo shqiptare ? une kete nuk edi apo qfare kulture po fol ti per kulturen qe nuk e posedon ti sepse ti jeton dikun jashte kosoves e e ke harruar kulturen tone te mirefillt e me po te them si pjesmarres i forumit ti ske qfare diskuton per kulturen dhe kombin shqiptare sepse ti je antishqiptare hajt tash shporru a e morre vesh se kush je

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    [/B]

ndegjo une po te postoj vetem per shkrimin te cilin ta kam bere me bold
    ndegjo sa i perket mbrojtjes se kultures ti nuk ke pse e mbron sepse ti je kunder kultures se mirefillt shqiptare pastaj ke thene qe gjuhen ekemi ndryshe hahah po idiot qe je qfare thua
    nese dikush eshte duke i mohuar vlerat e shqiptareve jeni ju nje grup i juaji ne forum e posaqersiht ti i cili e ke mbrojtur mendimin e Chinos kur ka thene qe kosova eshte toke e serbise atehere qfare kombi po e mrbon ti a kombin serb apo shqiptare ? une kete nuk edi apo qfare kulture po fol ti per kulturen qe nuk e posedon ti sepse ti jeton dikun jashte kosoves e e ke harruar kulturen tone te mirefillt e me po te them si pjesmarres i forumit ti ske qfare diskuton per kulturen dhe kombin shqiptare sepse ti je antishqiptare hajt tash shporru a e morre vesh se kush je
    Ore kelysh arabie po ti mer me ke flet me vlaznit e tu arabe. ike e toc kuklle meso njehere gjuhen shqipe pastaj ajde ketu se po te themi me qindra here meso shqip meso shqip meso shqip se ti mund te jesh cfare te duash po vetem shqiptar nuk je edhe ajo kultura jote qe ti thua kosovare eshte shume larg kultures reale shqiptare se e keni bere tamam kulture islamike edhe mos thuaj here tjeter qe je shqiptar se na turperove te gjitheve kelysh
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 84 prej 130 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •