Close
Faqja 5 prej 130 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1300
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shqiptaret nuk mund te jene tradhtare te Krishtit se ai shqiptar nuk u kone.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk mund te jene tradhtare te Krishtit se ai shqiptar nuk u kone.
    as muameti nuk o kone,keshtu qe sna hyn ne pune,e kishte dhe lekuren e zeze,ndryshe nga e jona.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    as muameti nuk o kone,keshtu qe sna hyn ne pune,e kishte dhe lekuren e zeze,ndryshe nga e jona.

Po, po q'ashtu eshte, po pasi tema ishte per tradhtine ndaj Krishtit, e dhashe pergjigjen brenda temes. Hajt tung tash!

i/e regjistruar Maska e Edli
    Anëtarësuar
    08-06-2007
    Postime
    7
    Tradhti e madhe se shef ti. Nderruan nje fe abrahamike me nje fe tjeter po abrahamike. Dhe Europa mos na bej shume kritika neve se ishte ajo qe na la per 500 vjet tek otomanet. Car priste te benim jete qeni por vetem fene mos e lunim?

Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    na mbajten shkijet,e shyqir qe jemi musliman
    Degjo ti, mund te thuash sa te duash frazen qe the…, por kurre nuk mund te jesh ne nje sintoni me ate qe thote ; Jam krenar qe jam shqiptar!
    Une mund te jem krenar qe jam rrobaqepes, kepucar, hajdut, politikan, milanist, lukurekuq…, por nuk eshte e njejta gje kur them; JAM KRENAR QE JAM SHQIPTAR!!!
    Te gjithe shqiptaret kane ndonje karakteristike dalluese, qofte ne fizionomi, ne politike, ne te folur, ne besim,por te gjithe ( mendoj ) jane krenar qe jane shqiptar, lum si ti qe je vetem musliman!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    11
    O zotni shqiptaret nuk kan qe te krshterte gjith,po sa kthena ne at koh,
    fiset ilire nuk u konvertuan te gjith ne krishterizem.Krishterizmin e pranuan
    Dalmatet ku i kemi sot????,nje ashtu edhe shum fise qe ishin ne kontakt
    me priftin apo Popin u kthyen ne Srb,bulgar,sllavo-maqedon,Arvanitet=kaluan ne Grek.
    Po fisi ilir Albani(malsori) dhe Malsia e Madhe i mbeti besnik ritualeve pagane dhe
    tradites ilire,kshtu qe sot nuk mund te japim thjesht nje perfundim,se a jan a muk jan tradhtar te dikujt..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb A jan Shqiptaret musliman Trathetar?

Mjerisht me duhet me then qe PO.Jan Trathetar.
    Sepse ata Trathetuan Kombin,Zotin dhe besimin e kulturen e traditat e historin dhe nga Shqiptar u ben Turq qe flasin edhe shqip.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une jam bind katerqiprisht se konvertimi ne islam eshte ber me presion(dhune)
    Armiku asnjeher nuk te ledhaton,perkundrazi ai mundohet te asimiloj ne qdo menyr,kur ti shtohet edhe perqindja e analfabetizmit tek shqiptaret del se feja islame u imponua.
    Nqs do ishim te interesuar per historine e shqiperise dhe se si eshte trajtuar ne kohen osmane atehere le te shikojme historine. Por jo historine qe u shkrua nga zyrat politike te komunizmit ku kriter ishte: nese je fetar atehere je gabim.

Nqs kemi respekt per Ismail Qemalin, Faik Konicen, Sami Frasherin atehere le te shikojme se c'fare thone ata, ata te cilet e jetuan ate periudhe.
    beqar

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    O SOKOL duke thene qe myslimanet shqiptare jane tradhetare hedh poshte dhe shkel me kembe tere ata atdhetare shqiptare qe kishin fene myslimane dhe luftuan dhe dhane jeten per abetaren,per lirine,per vellazerimin,per drejtesine ne kombet tona,do emra APO I DI CILET JANE?
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e larguar Maska e KillinGRoutinE
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    London
    Postime
    42
    Kujtese : Shqipetaret nuk u kovertuan nne ISLAM, sepse ne fene e re gjeten ameshimin shpirteror.. Thjesht konvertimi ishe per motive fare te thjeshta, aq te thjeshta sa motivi i perqafimit te Krishterimit vite me pare ... bashkepunimi me pustuesin per nje jete me te lehte , para , prona , lavde , me pak taksa....! Ne nuk para shquhemi per ideale. As per bese. Popujt ne pergjithesi i kendojne vyrtyteve qe u mungojne. PSH ne u kendojme BESES, Subjekt kaq i perfolur... Si mund te kemi bese ne kur gjene me te shenjte dhe lidhjet me te pastra qe mund kete njeriu(ZOT, ose ALLAH- Person) Shiten per titul e prona .... Ju kujtoj qe ne kohen kur konvertimi po lulezonte ne trojet shqipetare Lordat, Dukat apo ku ishnin pasaniket Europiane dergonin bijte e tyre per te rimarre token e shenjte....Si mund te mos urrehemi ku ne ne menyre konsistente kemi bashkepunuar me cdo pushtues? Kur Shqipetaret me tituj (bile edhe pa nderruar fene psh Pashko Vasa) ne emer te Portes se Larte shtypnin me gjak popujt e tjere ???? Kjo skalidhe me fene, Perandoria Osmane vetem sa e ka perdor fene per te qene me e fuqishme, Ato ishin te interesuar ne taksat, dhe ushtaret qe merrnin nga popujt e tjere... Quditerisht nga ne moren vetem politikane per te bere ligje si e si te shtypnin popujt e tjere ...

Kjo ska lidhje me fene !!! Prandaj Muslimane krenare, dhe te Kirishtere krenare : te paret jane myslimane se ksihin te paret dredharake, te dyten ngelen Te Krishtere se spaten mundesi

Faqja 5 prej 130 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •