CHINO... eshte me se e qarte qe Shqiperia nuk ka te njejtat probleme si Kosova me islamin per vete faktin e thjeshte sepse nuk dominon islamizmi si numer dhe mentalitet njerzor !!!!... ( Ti ben mire te besh nje xhiro nga veriu ne jug te Shqiprise qe te bindesh ) ...Kur ti beni ju aq te krishtere sa ka Shqiperia dhe aq kisha sa i ka Shqiperia athere flasim bashke per barazi ...!!!
O dylber mos u lodh kot te besh interesantin sepse ti e di mire cfare ndryshimi te madh ka numuri atyre qe mbajne shami ne Shqiperi ne krahasim me ata ne Kosove . Pyll pa derra nuk ka ....!!!
ps. Se sa arrin shkalla jote e intelektualizmit apo e ""SOFIZMIT""" me mire t`ja lejme te tjereve ta percaqktojne se do te duhet te themi :
"""Edhe dhi e zgjebosme .... edhe bishtin perpjete """ !!!!
--------------------------------------//-------------------------
EXTREME.... nuk eshte ceshtje ""URREJTJE""" ,por ceshtje parimesh dhe konceptimi...E drejta jote mbaron aty ku fillon e drejta ime ...... E drejta ime ""NUK PERCEPTON"" 2 000 000 muslimane brenda trungut shqiptar as historikisht as me identitet as me flamur sepse perndryshe hedh poshte shume gjera + vetveten ...!!
ps . Sa per urrejtje nuk egziston ..... shkojme me ndonje restorant , hame ndonje darke te mire , pime ndonje gote vere ....kalojme mire fare .... po nuk te pelqeu hap krahun ........ Gjithcka eshte e qarte dhe funksionon shume mire ... (te njohurit e mi prezantohen si kosovar une si shqiptar ) Secili ne identitet te vet dhe mbaron puna .....
Krijoni Kontakt