Close
Faqja 4 prej 130 FillimFillim ... 234561454104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shqiptaret ne Opinion Nderkombetar ,konsiderohen si Popull me perkatesi fetare si Muslimankeshtu qe pakicat fetare nuk futen ne domenin e nje infoje zyrtare ...

Shqiptaret ishin te krishter dhe pastaj u konvertuan ne Musliman ,tash per kete veper konvertimi e mases se popullit shqiptar ,konsiderohen nga Bota e krishtere se Shqiptaret e krishter ia kthyen shpinen apo i tradhtuan te krishteret me rastin e nderrimit te fes ne Musliman...

Keshtu titulli i temes mund te jetë i sakt pak a shume dhe nuk ia meriton te dnryshohet..

kalo mire
    leni more propagandat e temat qe nxisin konflikte te mbrenshme BOLL MOOO . Po kqyrni msoni lexoni kryni shkolla let jau sheh kush hajrin. Po kush na konsideron neve si tradhtar te krishterimit bre kjo so as pak e vertet kjo qe lexova ne kit tem so aspak e vertet edhe osht hera e par qe po e ndegjoj ni mendim te tillë .

Na e dim , bota e din e edhe ju e dini shum mir ne qfar rethanash u islamizu populli Shqiptar .

Tema e ka nje qellim shum tkeq edhe nje her leni propagandat e idet e thurura ne Arabi per popullin ton .
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 06-05-2008 më 07:40
    We are all Aliens

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga b3s1 Lexo Postimin
    Pershendetje Jack Watson, dhe flm per kete postim te gjate...

Çdo gje qe e thash une,ti i kundershtove...

Ti me termin arab po i nenkupton veq muslimant...je fare i krisur...

Muslimant nuk garojn te marrin qmime Nobel,dhe te bejne emer...
    Ata qmimet dhe shperblimet i presin tek ZOTI i tyre...
    Ata qe i fituan qmimet Nobel,kur vdiqen, ku i lane nobelet????
    Nafta tek arabt nuk eshte rastesi,sepse sipas juve edhe krijimi i qiejve dhe i tokes eshte rastesi...
    Zoti kend te don e ushqen,e kend te don e le te bredh...
    Zoti ne kete rradhe i ushqej Arabt me naft,te cilen gje po dojn Amerika tju marr...
    Desha 1 pyetje ta them...1 e mbuluar eshte me e perdale, apo 1 e zhveshur...
    Une nuk ja humbi mundin njerzve qe kane shpikje te ndryshme,por me dhimbsen kur ti merr Zoti ne gjykim dhe ju thote:" O NJERZ ATO SHPIKJE QE I BETE,A I BETE PER EMER E PER NAM,APO I BETE QE TE ME KENAQNI MUA??? Ata do ti thene: "ATO GJERA I BEME PER TI NDIHMUAR NJERIUT"....Ndersa Zoti prap do ti pyet :" BETE DIQKA PER TE ME NDIHMUAR MUA"...Ata do ti thojne " JO PER TY ZOT NUK BEME ASGJE,SEPSE BEME GARA KUSH PO SHPIK ME SHUME SENDE"...
    Dhe Zoti do ti thote:"SHKONI ATJE KU E KENI BERE VENDIN..."

Qdo shpikje qe behet jo ne emer te Zotit,nese edhe njeriut i hyn shume ne pune, tek Zoti asgje nuk qon pesh,sepse ate nuk e ben per Zotin,por per njeriun, e ajo gje qe behet jo ne emer te Zotit, behet ne emer te djallit...
    Zoti thote:"ATIJ QE IU ESHTE DHENE DITURIA,ATIJ IU ESHTE DHENE 1 GJE E MADHE..."...
    Tu kisha lutur ty Jack Watson,qe shko e fito dije,e mos humb ketu kohe, me pallavra e me paganizma,e me ofendime, sepse nje gje as Zoti nuk ta lejon e as rregullorja e forumit,por vetem vetja jote...kalo bukur...
    Pas këtij postimi injoranca jote nuk vihet më në diskutim. Kjo që ke shkruar këtu nuk është fare replikë e atij postimit tim që ke cituar. Këto janë thjesht broçkulla, marrëzira, trukalbësina, pjerdhurina.

Kush do me lexu humor, ta lexoj postimin e b3sit se ka gallatë.

Je i aftë të më replikosh ashtu siç të replikova unë? Me arsye në mes, me arsyen tënde e kam fjalën. Nuk je. Hajt pra ik mos na çaj dullën.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Grekët, serbët, bullgarët e rumunët të urrejnë ty si shqiptar mysliman, jo për mënyrën se si ti je konvertuar në Islam, as se ti beson në Islam, por për faktin se feja tëndë është feja e pushtuesit shekullor që i mbajti ata të pushtuar për shekuj me rradhë.

Përpara se turqit të shfaqeshin në skenë, shqiptarët ishin populli më i madh në numër në Ballkan dhe familjet fisnike shqiptare bënin ligjin jo vetëm në Epir e Ballkan, por edhe në Perandorinë Bizantine. Me rënien e perandorisë otomane pas 5 shekujsh pushtimi dhe me shpalljen e pavarësisë nga Perandoria Otomane, shqiptarët ngelën populli më i vogël në numër në Ballkan.
    shi shi cka thot ky
    Ato na urrejn neve vetem se kemi besimin e njejt me ate te ish pushtuesit te tyre
    Sipas logjikes tende tash shqiptaret musliman te Kosoves dhe Fyromit duhet te urrejn gjithcka qe esht orthodokse ( pra edhe orthodokset shqiptar ) sepse serbet kan qen orthodoks. ahahaha shum fort ishte kjo nga ana jote.

Un ty te them se osmanlinjt nuk na kan zvoglu numrin dhe teritoret e shqiptarve por ket e kan ber sllavet , pasi qe iken osmanlinjt, ket e beren edhe greket.
    500 vite shqiptaret jetonin ne Cameri , ndersa shteti fashist dhe artificial grek per 30 vite ja arriti ta pastroj Camerin nga shqiptaret. Sesht keshtu ?
    Tungjatjeta
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    shi shi cka thot ky
    Ato na urrejn neve vetem se kemi besimin e njejt me ate te ish pushtuesit te tyre
    Sipas logjikes tende tash shqiptaret musliman te Kosoves dhe Fyromit duhet te urrejn gjithcka qe esht orthodokse ( pra edhe orthodokset shqiptar ) sepse serbet kan qen orthodoks. ahahaha shum fort ishte kjo nga ana jote.

Un ty te them se osmanlinjt nuk na kan zvoglu numrin dhe teritoret e shqiptarve por ket e kan ber sllavet , pasi qe iken osmanlinjt, ket e beren edhe greket.
    500 vite shqiptaret jetonin ne Cameri , ndersa shteti fashist dhe artificial grek per 30 vite ja arriti ta pastroj Camerin nga shqiptaret. Sesht keshtu ?
    Tungjatjeta
    Renea !
    Pershendetje!
    "500 vite shqiptaret jetonin ne Cameri "
    Mund te me informoni me teper per kete lajm.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    jam dakort te zhduket nga shqiperia murtaja islamike ARABE sic jam dakort te zhduket murtaja ortodokse GREKE.OK?
    Me qfar te drejte kerkon ti zoteri te zhduket apo vetem pse ki deshire ti , don te zhdukesh pa pyetur edhe mbi 2 milion shqiptare tjere , don te zhdukesh vetem pse eshte nje teke e jotja .
    Me vjen keq por as ti as kushdo qe te jete nuk mund ta zhduk muslimanizmin e as krishterizmin nga trojet shqiptare pa qen te gjithe te nje mendje dhe besoj se ka ende shqiptare qe i kan syte dhe zemrat e hapura qe te mos bejne nje gje te tille .
    Per "besimin " tende askush spot te thot gje ty dhe askujt tjeter , dhe te lutem ski nevoj te mirresh me besimin tone .
    Ait shko lutju ti drunav apo shtyllave nese don se une nuk te perzihem ne besimin tende dhe nuk dua qe te perzihesh ne besimin tone qfardo ke sepse ske te drejte

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nuk te urrejne te krishteret e as perendimi o i nderuari Fisnik. Bile neve si popull na kane ndihmuar shume shtetet me shumice krishtere, sidomos ShBA-ja, ndane mitin prej realitetit dhe mundohu ta dallosh.

Rreth urrejtjes se serbeve ndaj popullit tone, une mendoj se serbet nuk i urrejne shqiptaret per shkak te fese, por per shkak te nacionalizmit dhe politikes fashiste te tyre. Pra nuk ka te beje me fene, sepse serbeve iu konvenon qe shumica e shqiptareve te jene myslimane me fe, dhe keshtu te na kthejne ne armiq me boten perendimore. Une kurre nuk kam ndegjuar se Serbia ka persekutuar ndonje hoxhe, vetem ne rast se ai ka qene patriot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 06-05-2008 më 13:34

Pyetjes; nese shqiptaret jane tradhetare te krishterimit..., une i pergjigjem thjesht jo!
    Kush e ka tradhetuar e ka tradhetuar, sot nuk mund te quajme " tradhetare " ata qe kane vite dhe shekuj qe jane fjetur, por qe puna eshte me ata qe vazhdojne endè te tradhetojne, pa kushte, pa rrezik jete, pa qene te detyruar, pa patur shpaten tek gryka, dhe duke kerkuar te justifikohen me ate qe s'mund te justifikohesh...
    Eshte nje pyetje me tendence dhe si e tille ka per qellim te pergjithesoje tere kombin si " tradhetare", duke dashur te aludoje; " qe shqipot na qenkan kthyer ( te tere ) ne anadollake!"
    Nuk ka "tradhetare" sot, "tradhetaret" ishin ata njehere e nje kohe ( nga halli dhe frika ), sot nuk ka tradhetare.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nuk te urrejne te krishteret e as perendimi o i nderuari Fisnik. Bile neve si popull na kane ndihmuar shume shtetet me shumice krishtere, sidomos ShBA-ja, ndane mitin prej realitetit dhe mundohu ta dallosh.

Rreth urrejtjes se serbeve ndaj popullit tone, une mendoj se serbet nuk i urrejne shqiptaret per shkak te fese, por per shkak te nacionalizmit dhe politikes fashiste te tyre. Pra nuk ka te beje me fene, sepse serbeve iu konvenon qe shumica e shqiptareve te jene myslimane me fe, dhe keshtu te na kthejne ne armiq me boten perendimore. Une kurre nuk kam ndegjuar se Serbia ka persekutuar ndonje hoxhe, vetem ne rast se ai ka qene patriot.
    Ke shume te drejte..., serbet urrejne ç'do gje qe eshte shqipetare, eshte lavazhi qe u kane bere me shekuj.
    Pastaj edhe injoranca ben te veten.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    na mbajten shkijet,e shyqir qe jemi musliman

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    me vjen keq qe ma keni fshire postimin tim sepse nuk thashe ndonje gje per te fyer,o XHAMI e lexove mire postimin tim ore???e?? lexoje mire se cthashe dhe si ato fjale qe i kisha bere me shkronja te medhaja sepse sic tha dhe landi "te cilit ja ka moderuar postimin albo" te zhduket murtaja islame nga shqiperia, (ai tha ne pergjithesi murtaja islame) kurse une thashe te zhduket islamismi "ARAB"(lexoji mire shkronja e medhaja) si dhe te zhduket orthodoksizmi "GREK". e kupton cdo te thote kjo fjalia ime ore apo lexon cte duash??sjam kunder besimit islam dhe orthodoks por te mos futin turinjte shtetet e tjera nepermes fese ne punet tona te brendshme.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Faqja 4 prej 130 FillimFillim ... 234561454104 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •