Amin inshallah gjithve, edhe juve qe e lexuat e pelqyet dhe kuptuat.....
Do te kisha dasht tet tregoj ku ti gjejsh, mirepo sdi edhe une, ndoshta nese deshiron dhe lutesh, Zoti do te ndihmoj me shume dhe besom e flas nga vetpervoja, do ta gjejsh ate qe e kerkon, nese je i sincert dhe i bindur ne lutjet tua...
Sidoqoft te deshiroj dhe inshallah, Allahu te ndihmon ta gjesh nje personin e duhur, nje vajz te sincert, te ndershme, bujare , fisnike, te moralshme dhe mbi te gjitha besimtare, se nese eshte kjo e fundit ateher gjithe tjerat i ka....kuptohet nese eshte me zemer... dhe kurre kurreeee ne jete mos i humb shpresat, se ajo vjen kur me se paku e pret...
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Allahu ju shperbleft gjithve....
Ndryshuar për herë të fundit nga princcesha : 03-05-2008 më 11:46
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Kurani thote: Mos ofendo!
Nese ti kerkon ti permbahesh kuranit dhe ta aplikosh duhet ti ndihmosh te tjeret te kuptojne dhe jo ti perulesh![/QUOTE]
Xhuliana e nderuar,
nëse unë i kam thëne “nuk je ne nivel te diskutosh” kam pas arsye.. Diskutimi behet edhe pa shprehje fyese te cilat nuk i mungojnë aspak personit ne fjale duke e njohur edhe ne diskutimet e mëhershme...
Ndryshuar për herë të fundit nga burbuqe1 : 03-05-2008 më 12:04
Edhe pse nuk desha te vazhdoi te polemizoje, me detyruan disa komente...
Vajza, përkundër asaj qe ju mendoni e vërteta është krejt ndryshe. Një femër e emancipuar qe di te çmoje veten dhe ti vlerësoje vlerat e veta di te mbrohet. Sa me e ngritur qe është aq me e mbuluar do te jete. Sot vetëm femrat e injorancës imituese te serialeve “soup-opera” mund t’i shohësh te “ç’veshura” ksi mendova gjysme te veshura.
Teme shume e bukur, por disave u djeg sepse i kane nenat, motrat, grat, lakuriq ne sy te meshkujve, prandaj ofendojne
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
E more vesh ca shkrova se shqip e shkrova.
Islami i praktikuar nuk eshte i njejte me Islamin e pershkruar ne Kuran.
Kjo ndodh se keta njerez e marrin kuranin gjoja si bazen e ligjeve te tyre per ti mbushur mendjen popullit dhe pastaj i zbatojne keto ligje sipas deshires se tyre.
Pra nuk eshte kurani ne vetvete per tu kritikuar, por aplikimi i gabuar i tij.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Plotesisht po pajtohem me ty. Dhe bej apel te te gjith qe cdo veper qe ben nje person te gjykohet personi e jo te pergjithsohen gjerat, nese ben dicka nje musliman ather identifikohet ter islami me te qe eshte shum e padrejt. Ne vendet tjera si ne Amerik ndodhin shum gjera, kriminelet qe vrasin dhjetra ne shkolla te mesme per pik qefi, ata nuk identifikohen si te krishter aty nuk fajsohet feja, e muslimaneve ju behet padrejtesi, se nje njeri i paguar nga vet Amerika ben terrorr ne emer te islamit ,nuk gjykohet personi per vepren qe ka ber por gjykohet Islami.
Krijoni Kontakt