Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    .

Femrat kane nje jete dhe askush nuk ka te drejte ti vleresoje ....
    pa merak se na vlerson Zoti te gjithve , gjyqit, dhe ne qoft se je fajtor, edhe burgut te tij, smundesh ti ikesh
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    pa merak se na vlerson Zoti te gjithve , gjyqit, dhe ne qoft se je fajtor, edhe burgut te tij, smundesh ti ikesh

Shpresoj vertet te ekzistoje nje Zot qe ti gjykoje njerezit per jeten qe kane bere.....do te ishte me te vertete e padrejte po te mos ekzistonte.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga sniper-1 Lexo Postimin
    shum thenje e mir a ,zoti te shperbleft edhe ty qe eke sjell kete postim.
    po veq desha te them se ku ti gjen njeriu ato vjza te ndershme edhe qe e ruajn bukurin e tyre vetem per burrin e vete,vrtet un e kam lexu dje ni postim diku me ni forum edhe epashe se vertet zoti i kishte ngritur femrat e ndershe lart ,edhe bash qe dola ne qytet i pashe nja 2 vajza te mbuluara aq shum qe i kishte zbukuruar zoti fytyrat e tyre jav marrshin anen tegjithave ato femra qe inish gjysem lakuriq ,edhe te qith i shiqonin me gjelozi ato, e vertetova nje thenje apo ajet si e quajn se vertet zoti i zbukuron femrat e mbuluara qe kan rrespekt per zotin e tyre
    Amin inshallah gjithve, edhe juve qe e lexuat e pelqyet dhe kuptuat.....
    Do te kisha dasht tet tregoj ku ti gjejsh, mirepo sdi edhe une, ndoshta nese deshiron dhe lutesh, Zoti do te ndihmoj me shume dhe besom e flas nga vetpervoja, do ta gjejsh ate qe e kerkon, nese je i sincert dhe i bindur ne lutjet tua...
    Sidoqoft te deshiroj dhe inshallah, Allahu te ndihmon ta gjesh nje personin e duhur, nje vajz te sincert, te ndershme, bujare , fisnike, te moralshme dhe mbi te gjitha besimtare, se nese eshte kjo e fundit ateher gjithe tjerat i ka....kuptohet nese eshte me zemer... dhe kurre kurreeee ne jete mos i humb shpresat, se ajo vjen kur me se paku e pret...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Allahu ju shperbleft gjithve....
    Ndryshuar për herë të fundit nga princcesha : 03-05-2008 më 11:46
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

i/e regjistruar Maska e burbuqe1
    Anëtarësuar
    23-11-2007
    Postime
    197
    Kurani thote: Mos ofendo!
    Nese ti kerkon ti permbahesh kuranit dhe ta aplikosh duhet ti ndihmosh te tjeret te kuptojne dhe jo ti perulesh![/QUOTE]

Xhuliana e nderuar,
    nëse unë i kam thëne “nuk je ne nivel te diskutosh” kam pas arsye.. Diskutimi behet edhe pa shprehje fyese te cilat nuk i mungojnë aspak personit ne fjale duke e njohur edhe ne diskutimet e mëhershme...
    Ndryshuar për herë të fundit nga burbuqe1 : 03-05-2008 më 12:04

i/e regjistruar Maska e burbuqe1
    Anëtarësuar
    23-11-2007
    Postime
    197
    Edhe pse nuk desha te vazhdoi te polemizoje, me detyruan disa komente...

Vajza, përkundër asaj qe ju mendoni e vërteta është krejt ndryshe. Një femër e emancipuar qe di te çmoje veten dhe ti vlerësoje vlerat e veta di te mbrohet. Sa me e ngritur qe është aq me e mbuluar do te jete. Sot vetëm femrat e injorancës imituese te serialeve “soup-opera” mund t’i shohësh te “ç’veshura” ksi mendova gjysme te veshura.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Teme shume e bukur, por disave u djeg sepse i kane nenat, motrat, grat, lakuriq ne sy te meshkujve, prandaj ofendojne
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Pse a Irani po na perfaqsojka Islamin keshtu qe vendet mos i merrni si shembull per Islamin , po ja kini haberin flisni ose shkruani diqka duke u bazuar ne Ku'ran dhe sunnet dhe jo me ane te shtetteve e ani sidomos Iranin qe shumica derrmuese shiia .
    E more vesh ca shkrova se shqip e shkrova.
    Islami i praktikuar nuk eshte i njejte me Islamin e pershkruar ne Kuran.
    Kjo ndodh se keta njerez e marrin kuranin gjoja si bazen e ligjeve te tyre per ti mbushur mendjen popullit dhe pastaj i zbatojne keto ligje sipas deshires se tyre.
    Pra nuk eshte kurani ne vetvete per tu kritikuar, por aplikimi i gabuar i tij.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Kjo ndodh se keta njerez e marrin kuranin gjoja si bazen e ligjeve te tyre per ti mbushur mendjen popullit dhe pastaj i zbatojne keto ligje sipas deshires se tyre.
    E ketu jemi pak me ne rregull me mendime te pakten supozoj .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Plotesisht po pajtohem me ty. Dhe bej apel te te gjith qe cdo veper qe ben nje person te gjykohet personi e jo te pergjithsohen gjerat, nese ben dicka nje musliman ather identifikohet ter islami me te qe eshte shum e padrejt. Ne vendet tjera si ne Amerik ndodhin shum gjera, kriminelet qe vrasin dhjetra ne shkolla te mesme per pik qefi, ata nuk identifikohen si te krishter aty nuk fajsohet feja, e muslimaneve ju behet padrejtesi, se nje njeri i paguar nga vet Amerika ben terrorr ne emer te islamit ,nuk gjykohet personi per vepren qe ka ber por gjykohet Islami.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të drejtat e gruas në një këndvështrim global
    Nga Lioness në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Për ‘inferioritetin’ e femrave
    Nga Jimmi_1978 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 09:46
  3. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •