Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17

Tema: Aksidentet.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Tre her kam mare pjese ne aksidente Dy her kane qene vertet te renda por shpetova paq (kon nuk thone sbie rrufeja ne .... lol )
    Pas aksidentit te pare skishte burre none te me hipte ne makine per dy muaj dhe kisha frike nga shpejtesia , por tani jam mesuar dhe nuk kam me ate friken qe kam pas dikur .
    Heu ,ju paskeni goxha makine te madhe qe merni me vete dhe objekte sociale nga shtepia............................
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Do tregoj nje histori qe ka te bej me kte temen:

une si student ne univeristet kisha nevoje per nje motorr pasiqe ne qender te Londres ku ndodhet universiteti eshte congestion charge, duhet te paguash po te vesh me makine.

Paret i kisha bo, por ama baba nuk me linte, ma bote ti blej motorr une dal naten e ta prishi.

Mu kishte tek keq faqe, o do blija motorr o ska.

nejse, nje dite duke shku ne universitet, shof ne kokerr te shpines nje motorrist, ishin mledh rreth te pakten 30 apo 40 veta, nuk e mora ves ne a shpetoi ai tipi i motorrit....ama une qe atehere e kom fjet menjen per motorr.

Bonu te mecem popull
    yep, kėshtu isha dhe unė derisa mė doli njė ulli pėrpara. hahaha
    qė atėhere..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    2 Aksidente kam bere por jo per fajin tim.

Sado i kujdesshem te jesh ka gjithmone 1 te paafte ne makinen tjeter.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Isha ne olmpiaden e informatikes dhe dola i pari.Njekohesishit dola i pare ne qark per biologji.
    Ishte ora 1.30 e drekes.Mora makinen e xhaxhait isha me te pestin ne nje rruge te drejte me 175 km/h.Me doli nje karroce me kal perpara dhe i kam mbledhur me 175 ka fluturuar xhaja me karroce per qef te zotit kendonte belive i can fly i belive i can tuch the sky.
    U vrava ne koke vetem po shpetova mire.Makina nuk u demtua shume vetem parakolpi copa.QE atehre nuk e kam kaluar 180 km/h..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Kam nje Klavikul te thyer te dyja kycet e dores kemben ne 3 vende te thyer leje shenjat e te carave vetem nga aksidentet e ndryshme me motor makine biciklet etj .
    Aksidenti i fundit me ndodhi vjet isha me makine po ikja ne kakavi por duhet te isha atje brenda ores 7 te mengjesit.
    U nisa ne oren 4 te mjesit nga Tirana ne Tepelen kishte ra bora deri ne gju nejse une pa zinxhire vazhdova rrugen ne aksin rrugor Gjirokaster-Kakavi isha duke ecus shume ne shpejt ne nje rruge qe ishte plot me bore e me akull befas e ndjeva qe b’tha makines me reshqiti dhe ngaqe isha i friksuar vura kemben ne frena gje qe nuk duhet ta beni asnjehere kur jeni ne rruge me debore.Po c`ti bash Instikti.Makina beri nja dy tre rumullake ne mes te autostrades dhe u ndal ngjith me kanalin ansor te rrugen me ftyre nga Tirana.

Aty e kam kuptuar qe ekziston nje Zot e ai na sheh.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Citim Postuar mė parė nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    Kam nje Klavikul te thyer te dyja kycet e dores kemben ne 3 vende te thyer leje shenjat e te carave vetem nga aksidentet e ndryshme me motor makine biciklet etj .
    Aksidenti i fundit me ndodhi vjet isha me makine po ikja ne kakavi por duhet te isha atje brenda ores 7 te mengjesit.
    U nisa ne oren 4 te mjesit nga Tirana ne Tepelen kishte ra bora deri ne gju nejse une pa zinxhire vazhdova rrugen ne aksin rrugor Gjirokaster-Kakavi isha duke ecus shume ne shpejt ne nje rruge qe ishte plot me bore e me akull befas e ndjeva qe b’tha makines me reshqiti dhe ngaqe isha i friksuar vura kemben ne frena gje qe nuk duhet ta beni asnjehere kur jeni ne rruge me debore.Po c`ti bash Instikti.Makina beri nja dy tre rumullake ne mes te autostrades dhe u ndal ngjith me kanalin ansor te rrugen me ftyre nga Tirana.

Aty e kam kuptuar qe ekziston nje Zot e ai na sheh.
    Ti qenke me keq se une e lale.Tamam ashtu eshte prandaj "Zot na ruaj"
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    yep, kėshtu isha dhe unė derisa mė doli njė ulli pėrpara. hahaha
    qė atėhere..
    lol

Nė Janinė njė natė me shi bashkė me njė shok na u duk liqeni si asfalt (qė tė dy kishin ujė, lol). Edhe kėshtu Aprilia vajti pėr lesh bashkė me nja-dy koska si dhe krenarinė tonė.

Qė atėherė skam hipur nė automjet me mė pak se katėr rrota.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Lajme tė pėrditshme nga Kosova
    Nga Qendi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 09-10-2016, 18:40
  2. Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 01-08-2009, 14:01
  3. Shkodėr, bie nė humnerė furgoni, humbin jetėn 10 pasagjerė!
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 02:29
  4. Jemi tė parėt nė Europė, nga numri i aksidenteve…
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 19:26
  5. Vetvrasja
    Nga DINA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 09:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •