Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Kosovë-Letnicë: pagëzimi i 32 banorëve të fshatit Llapushnik

Në Kosovë, në zonën e karadakut e pikërisht fshatin në Letnicë ku në fillim të këtij muaji 32 banorë të fshatit Llapushnik të komunes së Drenasit, kanë marrë sakramentin e Pagëzimit duke përqafuar fenë e krishterë dhe nisur udhën e re të Ungjillit. Më hollësisht nga Prishtina të ndjekim shërbimin e Rabie Ibrajt.

Dëgjoni këtu:

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192

Genet E Shqiptareve Jane Te Krishtera

Banoret e fshatit RUGOVE, KRAVASARI, LLAPUSHNIK, DRENAS, GJILAN... I BEKOFTE ZOTI. Njeriu eshte i lire te veproje, natyrisht per mire, sepse ai qe kur lind, LINDEN I LIRE. Me kete parim dhe me rrenjet tona TE KRISHTERA, I MADHI IBRAHIM RUGOVA, U PAGEZUA PARA SE TE NDRROJE JETEN. Ky fakt per disa njihet, per disa jo. Por eshte shume i vertete. Ai e realizoi deshiren e tij, me pare se te tjeret, nga qe ishte me horizont, kulture, me GENE KRISHTRE NGA PARAARDHESIT E TIJ. Turqia me kulac dhe kerbac i mashtroi shqiptaret, na percau ne Kaurre dhe Myslimane. Si beri komunizmi gjakatar me luften e klasave, e cila i percau per se dyti shqiptaret, pas turqise. Keto dy percarje jane strumbullari i rrenimit te unitetit tone kombetar. Ndaj si Z.RUGOVA dhe banoret e KRAVASARIT, me lirine e tyre KANE BERE NJE KRYEVEPER PATRIOTIKE PER UNITET DHE HARMONI.

Feja myslimane eshte fakt qe lindi shume me von se Krishterimi, ndaj vodhi ose kopjoi prej Krishterimit shume idera. Por ndyresine e ka kur mbi Kuran, edhe sot nuk heq simbolin e vrasjeve dhe percarjeve, shpaten e saj. BIBLA nuk pranon as shpate, as dhune. Ajo armikun e do si kunder mikun. Nuk ofendoj fene myslimane, por shpata eshte ajo qe ofendon myslimanet e vertete paqesore. Edhe shenjteria e tij, PAPA e beri kete verejtje kur vajti ne Turqi,por ende ka te pa bindur dhe shpata qendron perseri mbi Kuran.Si mund te kemi paqe dhe harmoni kur midis njerezve,vendoset shpata? a nuk jane teroristet e sotem myslimane fanatike qe kane zgjedhur rruge te tyre terrorin? pse s'ka teoriste kristiane aq sa ka myslimane? Eshte shpata e Kuranit qe c'edukon. Dalai Lama, ka te drejte kur thote, s'ka renedsi besimi midis njerezve, por ka rendesi shpirti paqesor i tyre, deshira praktike per harmoni. Krishti nuk pranon shpate, dhune, djallezira ne predikimet e tij. Ndaj edhe myslimanet e konvertuar me djallezi nga Turqia, e kuptojne mekatin e Turqise.

LLAPUSHNIKUN E BEKOFTE ZOTI!

NoName

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Më 1 maj, në Kishën e Zojës së Bekuar, 32 banorë të fshatit Llapushnik te Drenasit, janë konvertuar në katolikë. Ata dëshirojnë ta kenë edhe kishën e tyre
    në këtë fshattë Drenicës.

Kjo esht demokraci dhe vullnet i mir!
    Po çudi me vjen per te mire , kur i shifsha ato xhamija qdo 5 km ,u tmerroja mendoja cfar ju duhen kur vetem do gjyshri shkonin edhe ate zvarr me nje shkop , pse te mos ndertohen shkolla apo shtepia te shendetit , xhamija xhamija ishin ardhu arabet aty dhe vetem xhamija mbaronin! po si i lejonin se ? tani qe do mbarojn kisha me vije mire se nat pjes thuaj se ska fare

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Më 1 maj, në Kishën e Zojës së Bekuar, 32 banorë të fshatit Llapushnik te Drenasit, janë konvertuar në katolikë. Ata dëshirojnë ta kenë edhe kishën e tyre
    në këtë fshattë Drenicës.

Kjo esht demokraci dhe vullnet i mir!
    Kushtetuta e Kosoves e lejon, pra eshte qeshtje personale e individit se cka deshiron te besoje, besoj se qeveria e Kosoves dhe ajo komunale e Drenasit nuk do te bjen nen kthetrat e islamikeve por do ta mbrojne kushtetuten sikur qe Drenica e mbrojti nderin e vet ne lufte kunder okupimit serb.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Ky 99.9% shqiptar musliman qe jan ne kosove eshte statistik e gabuar as 20 % nuk jan musliman ne kosove , nisem nga vetja une jom e shenuar si musilimane po nuk e zbatoj asnje urdher te muslimanve , nuk ngjes shami nuk axhiroj nuk falem kurr s'kam qene ne xhami as nuk di cfar ka mbrena , edhe 80% jan ne kosove keshtu si une , por kemi mbetur nen hijen e muslimanve , nese ndertohen kisha ne kosove dhe te msohet historija e fes ton te cilet kemi qen katalik te gjithe pasardhsit tan ateher ky 80% direkt do jen katalik : )
    kyrse ky 20% dal nga dal do shuhet do bije ne 10% .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Emision ne KTV ne emisionin 'COSMO' per rastin e konvertimit te dhjetera myslimaneve ne fene Katolike ne Llapushnik.

ftp://82.114.77.27/pub/cosmo240608.wmv
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 01-07-2008 më 22:42

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Emision ne KTV ne emisionin 'COSMO' per rastin e konvertimit te dhjetera myslimaneve ne fene Katolike ne Llapushnik.

ftp://82.114.77.27/pub/cosmo240608.wmv
    Ju ftoj te gjitheve qe ta shiqone ket mision te postuar nga Mesia4ever,

Mysliman e te Krishter, shiqoni dhe logjikoni pastaj !

Mysliman i cili ka besuar ne Zotin Një, kurrë asnjëhere nuk ka kaluar ne Kristianizëm.

Kurse disa katolik te një fshati aty, nuk ishin autokton. Katolik, te martuar me Kroate !

Racë që nuk ka te bëj me shqiptarizmin. Me ket mund te pohojm qe shqiptaret katolik te kosovës nuk jan shqiptar 100%, kan gjak sllavi ! Me keqardhje, por ky eshte mesazhi i kesaj video.

Kurse sipas Historianit, z. Muhamed Pirrakut, disa katolik qe jan ne kosove kan imigruar nga shqipëria sepse katolik nuk ka pasur kurr ne kosovë. Të gjitha kishat (75% prej tyre) qe i kan pervetsuar, kan qen kisha ortodokse, e kurrsesi shqiptare.

@ xemanuel i nderuar,

Të jesh GREK, eshte të jesh ORTODOKS, besove apo jo ! Kjo eshte baza e kësaj feje. S'po e them un, po e thuan ata te cilët e krijuan kete fe.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin

Mysliman i cili ka besuar ne Zotin Një, kurrë asnjëhere nuk ka kaluar ne Kristianizëm.

Kurse disa katolik te një fshati aty, nuk ishin autokton. Katolik, te martuar me Kroate !

Racë që nuk ka te bëj me shqiptarizmin. Me ket mund te pohojm qe shqiptaret katolik te kosovës nuk jan shqiptar 100%, kan gjak sllavi ! Me keqardhje, por ky eshte mesazhi i kesaj video.

Kurse sipas Historianit, z. Muhamed Pirrakut, disa katolik qe jan ne kosove kan imigruar nga shqipëria sepse katolik nuk ka pasur kurr ne kosovë. Të gjitha kishat (75% prej tyre) qe i kan pervetsuar, kan qen kisha ortodokse, e kurrsesi shqiptare.

@ xemanuel i nderuar,

Të jesh GREK, eshte të jesh ORTODOKS, besove apo jo ! Kjo eshte baza e kësaj feje. S'po e them un, po e thuan ata te cilët e krijuan kete fe.

Ne kohen e Pjeter Bogdanit (1630-1689) i cili ishte katolik nga Kosova (pra kishte katolik ne kosove ne ate kohe), Serbet (sipas shkrimeve te ketij njeriu te madh) i quashin shqiptaret ARBANASI kurse GJUHE SHQIPE-ARBANASKA VERA (feja shqiptare). Eshte interesant se edhe Noel Malcolm ne "Kosovo-a Short History" tregon se ne regjistrimet mesjetare te Serbise Cariste (Serbia e Namanjiceve) paraqiten edhe dy popuj tjere: Vllehet dhe Arbanasi (pra Shqiptaret). Spas Malcolmit ne kohen e Nemanjiqeve-egzistonin kater dioqeza katolike ne Kosove. Flasim ketu per periudhen 1200-1300. Pyetje tjeter eshte cfar feje egzistonte ne Kosove para zbritjes se Serbeve nga rajoni i Rashkes (rrethi i Novi Pazarit) ku e a zanafillen Dinastia e Madhe Serbe. Egziston mundesia se kane qene orthodoks, por ne qofte se kjo eshte e vertete, atehere (thuaj "Historjanit" Pirraku-fundamentalist i kalibrit Baleta) se ata nuk ka gjas te ishin shqiptar. Pra mund te ishin Bullgar, Vlleh apo dicka tjeter-por shqiptar???? Po edhe neqofte se sypozojme se ishin orthodoks e shqiptar, athere i bjen se feja e vjeter e Kosoves eshte orthodoksizmi-pra prapseprap krishtenizmi. Cfar te mire e bjen kesaj Pirrakut me shoke.

Gjithashtu mos harroni se kisha katolike dhe orthodokse u nda me 1054.

Absurditeti i "historjaneve" shqiptar nuk ka mbarim. Justifikimet e islamizimit te shqiptareve jane komedi dhe pa baza.

Ne fund te fundit neqofte se konvertimet prej-krishtene ne musliman justifikohen me adhurim te islamit nga njerzit (thua ti se keta njerez analfabet e kane studjuar Kuranin dhe e kane preferuar kundrejt bilbles) atehere edhe keta te te krishtere Te kamufluar nga friga (kriptokatolike) kane te drejte te konvertojne ne cfar do feje qofte......

Traboini

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Sa shkrime patetike jan keto!

@ xemanuel i nderuar,

Të jesh GREK, eshte të jesh ORTODOKS, besove apo jo ! Kjo eshte baza e kësaj feje. S'po e them un, po e thuan ata te cilët e krijuan kete fe..
    Me sa di une nese nuk gabohem Kroat ekan perardhjen Ilire! si kurse edhe ne.
    Aj musliman qe thot se eshte shqiptar i vertet edhe predikon e mbron gjuhen kulturen dhe traditen arabe per mua nuk asht shqiptar por asht k*p*l i turkut.
    Aj musliman qe nuk ua meson fimeve te vet brezat deri aty ku i perpjek me te paret e tyre katolik , por mundohet qe te ua imponoj se muslimani eshte prej muslimanit aj nuk asht shqiptar aspak por eshte pjell e keqe e turkut.
    E keso lloj krahasimesh gjinden mjaft se ne shumicen e rasteve akuzoni pa baz dhe ofendoni pa piken e turpit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bond007 : 06-07-2008 më 03:22
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Sa shkrime patetike jan keto!

Me sa di une nese nuk gabohem Kroat ekan perardhjen Ilire! si kurse edhe ne.
    Aj musliman qe thot se eshte shqiptar i vertet edhe predikon e mbron gjuhen kulturen dhe traditen arabe per mua nuk asht shqiptar por asht k*p*l i turkut.
    Aj musliman qe nuk ua meson fimeve te vet brezat deri aty ku i perpjek me te paret e tyre katolik , por mundohet qe te ua imponoj se muslimani eshte prej muslimanit aj nuk asht shqiptar aspak por eshte pjell e keqe e turkut.
    E keso lloj krahasimesh gjinden mjaft se ne shumicen e rasteve akuzoni pa baz dhe ofendoni pa piken e turpit.

ket babai im gjith nje me ka mesuar edhe besoj qe shummica e shqiptarve mund te them mbi 95% ua mesojn pe te njejten gje femijeve te tyre , mir po kjo nuk dmth qe te kthehen peresi ne katolik Besimi duhet te jet qeshtje personale jemi ne shekullin 21 dhe besimi masovik nuk ben tiu imponohet as kujt sic po pretendojn misionaret katolik ta bejn me shqiptaret , une shummm respekt te madh kam pasur gjith nje ndaj shqiptarve katolik se kan mbetur nga e kaluara jon mir po ketu ne forum kur i shoh se si sillen kam filluar tua mar inat kur thojn se vetem ata jan shqiptaret e vertet po neve qe nuk kemi kurfar besimi cfar jemi a mos nuk jemi as njerz fare se le mo shqiptar ???

on topic kta shqiptart qe qenkan "konvertu" e paskan pranu qe kur spaskan qen musliman ata thjesht veq e paskan ber publik besimin e tyre edhe kjo osht shej e mir se veq kan fillu njerzit mu shpreh te lir sepse ka shumm te till qe ia mbajn vetes si musliman per shkak te mentalitetit te ulet , shpresoj qe te gjith ata ne qka besojn nje dit do te shprehen lirshem .
    We are all Aliens

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Vahabistët në Kosovë
    Nga Traboini në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 04-06-2012, 17:43
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •