Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    Marredhenja me gruan dmth bashkeshorten nuk lejohet kur i ka te permuajshmet.........per ate qe thote se arabet jane te prapambetur le te shikoj Dubain,Kuvajtin,Katarin etj dhe le te kujtohet se 70 % e matematikes,astrologjise e disa shkencave te tjera jane nga arabet.Le te lexoje ndonje poezi nga ta e pastaj le te thote se jane te prapambetur.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga meekra69 Lexo Postimin
    pershendetje

u mundova t`e lexoj keto postime qe keni bere mirepo ne asnjeren nuk gjeta nje pergjigje se A LEJOHET MARREDHENIA SEKSUALE ME GRUAN DUKE PERDORUR PREZERVATIVE (KONDOME) DHE KUR NUK LEJOHET MARREDHENIA SEKSUALE ME GRUAN...?

me te mira
    Ja ku e ke pergjigjen

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=99603

selam
    KOSOVA E MADHE

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Fisnik a eshte ky mendimi i yt , ose i dikujt tjeter ?!!!
    Nese eshte i joti dmth ti beson se Aishja ka qene 6 vjece kur eshte fejuar dhe nente kur eshte martuar ashtu ?!!

Sa i perket haditheve, permbledhjes se haditheve te imam Buharit , Muslimit dhe Abu Davudit, ato jane autentike , por besom qe jam ne gjendje qe ne cdo moment te perdeftoj ne menyre llogjike se te pakten 5 % i haditheve te mbledhura nga keto studjues nuk kane lidhje me autencitetin.
    Por si do qofte kjo eshte teme tjeret , e ke nje teme ne kete forum qe fl per kontraditat e haditheve midis veti dhe me Kuranin.

Por dicka te them qe Aishja me garancion nuk ka qene 6 vjecare kur eshte fejuar dhe me garancion nuk ka qene 9 vjecare kur eshte martuar!
    Mos haro qe Kuranin ( te pakten e di qe ne kete pike edhe ti edhe une besojme qe eshte shpallje e Allahut dhe si i tille eshte i perkryer ) na meson se sipas normave islamike, martesa midis nje burri ( qofte ky edhe profet ) dhe nje vajze cdo here duhet te behet permes miratimit te kesaj fejese ose martesa nga ana e vajzes.
    Tani me trego sa kuptim ka te shkoj , te gjejsh nje femi ne rruge e ti thuash " Do fejohesh me mua ?!! " "Do te martohesh me mua?!! " .
    Femijet jane trajtuar si femi si ne te kaluaren ashtu edhe ne kohen e sotme, dhe do te vazhdoj edhe ne ardhmeri kjo pune.
    Duke pasur parasysh se Kurani flet per vajza qe jane ne moshe qe kuptojne se cfar eshte martesa dhe kane te drejte te japin mendimin e tyre lidhur me martes nqs duan ose nuk duan te martohen, nqs duan ose nuk duan te fejohen, hadithi ne fjale qe thot se Aishja ka qene 6 vjecare 100% bie ne kundershtim me mesimet Kuranore , nga shkaku se nje vajze 6 vjecare pik se pari nuk din se cfar eshte fejesa, nje vajze 9 vjecare nuk din se cfar eshte martesa, dhe mendimi i saj nuk vlen pa marre parasysh se cfar pergjigje jep, eshte pergjigje e nje femiu, dhe jo e nje personi te pjekur mentalisht dhe fizikisht.

GV_USA
    E hajt gjema qate hadith qe thot u feju 6 vjet , a ban me ma gjet .
    KOSOVA E MADHE

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    >>>

Nga Ibrahimi për të zgjedhur fenë me të cilën ndihesh mirë

Çdo gjë që kemi diskutuar më sipër logjikisht e liron Muhamedin (paqja e Zotit qoftë mbi të) nga kritikimi i padrejtë (të paktën tek ata që mund të jenë intelektualisht të ndershëm dhe të paanshëm). Një pikë, megjithatë, akoma ka nevojë për tu bërë ca më e qartë. Megjithëse ne e kemi përmendur atë kalimthi, hipokrizia dhe dopjo standarti i kristianëve që kritikojnë Muhamedin (paqja e Zotit qoftë mbi të) për moralin e tij ka nevojë për tu analizuar më gjerësisht dhe për tu paraqitur.

Para se të kalojmë në analizën e moralit Biblik unë do të doja të ofroja disa këshilla dhe fjalë inkurajuese për muslimanët e rinj. Pjesa kryesore e këshillës sime është që të mos dekurajohen nga sulmet ndaj Islamit apo shtrembërimeve të tij në media. Sigurisht, ne të gjithë urrejmë të shohim të ndodhin gjëra të tilla, por në “periudhën e informacionit” e cila është sjellë nga një kulturë që (gjoja) vendos një vlerë supreme atë të lirisë së fjalës, nuk ka shumë gjëra që mund të bëjmë për ta ndaluar atë. Ana tjetër e medaljes së kësaj është fakti që e vërteta e Islamit është akoma gjallë dhe njerëzit (ata që duan) janë duke e gjetur atë. Po, Islami është duke u përhapur megjithë këto metoda hipokrite që kristianët dhe të tjerët janë duke përdorur për ta ndaluar atë. Nga gënjeshtrat e “zotit hënë” të Robert Moreit deri tek shtrembërimet gati të përditshme në media, Islami është akoma duke u përhapur në perëndim. Aktualisht, fakti që ata që bëjnë karrierë duke sulmuar Islamin, të tillë si misionarët kristianë (apo të tjerë), duhet të riklasifikojnë gënjeshtrat dhe deformimet kur ata diskutojnë për Islamin dhe kjo është një shenjë e mirë. Sigurisht, n.q.s. ata diskutojnë për Islamin ashtu siç ai duhet të kuptohet ata s’do bënin gjë tjetër veçse do të dëmtonin çështjen e tyre. Kur Islami është paraqitur nga jomuslimanët në perëndim zakonisht përmenden dhe kritikohen çështjet me rëndësi periferike. Besimet bazë në Islam, n.q.s. diskutohen ndonjë herë, gjithmonë janë shfaqur të deformuara. N.q.s. Islami do ishte fe qesharake e “botës së tretë” padyshim ata nuk do ta kishin trajtuar atë në këtë mënyrë. Në fakt një shumicë e librave anti-Islam që mbushin bibliotekat kristiane (dhe padyshim edhe internetin) nuk janë të dizenjuara për të konvertuar muslimanët, por për të tërhequr perëndimorët larg prej Islamit. Njerëzit që shkruajnë këto gënjeshtra janë vetëm duke u përpjekur të helmojnë mendjet e njerëzve kështu që ata nuk mund të jenë pranues të mesazhit Islam kur e dëgjojnë atë.

>>>
    Metodat e tyre megjithatë janë duke dështuar. Në Evropë veçanërisht, feja kristiane është në një gjendje të rëndë dhe njerëzit janë duke kërkuar për të vërtetën gjetkë. Kristianët gjithmonë janë vënë në siklet nga gati pamundësia e tyre e plotë për të konvertuar një musliman të shquar në kristianizëm. Sigurisht, ata kanë të kthyerit e tyre që i paraqesin si shembuj, megjithatë të gjithë ata duket se kanë qenë vetëm muslimanë formalë (në rastin më të mirë) kur janë konvertuar. Shumë perëndimor të shquar kanë pranuar Islamin edhe tani edhe në të kaluarën. Një prej gjërave më interesante në lidhje me këtë është se shumë (n.q.s. jo të gjithë) prej këtyre njerëzve mund të jenë quajtur “kërkues të së vërtetës”. Me këtë dua të them se ata kanë qenë lloji i njerëzve që ishin shpirtërisht të hapur dhe lexuan libra për shumë çështje. Ata nuk ishin trushpëlarë që thjesht donin të bashkoheshin me një fe të lehtë dhe me kulturën dominante të kohës. Ata ishin njerëz që dinin shumë jo vetëm për fenë por edhe për historinë, filozofinë dhe disiplina të tjera. Mjafton të thuhet se e vërteta e Islamit është ekzistente megjithë përpjekjet kundër tij me të cilat ai përplaset sot. Më poshtë është vetëm një dëshmi që Islami është duke u përhapur në perëndim:

“Numri paprecedent i britanikëve, gati të gjitha gra, janë duke u konvertuar në Islam në një kohë të ndarjes së thellë brenda kishave anglikane dhe katolike. Shkalla e konvertimit ka nxjerrë në pah parashikimin që Islami do të bëhet shpejt një forcë e rëndësishme fetare në këtë vend … Brenda 20 viteve të ardhshme numri i të konvertuarve britanikë do të barazojë ose do të kalojë komunitetin e emigrantëve muslimanë që sollën fenë”, thotë Rose Kendrik, një mësuese feje dhe autore një libri udhëzues për Kuranin. Ajo thotë: “Islami është po aq fe botërore se edhe katolicizmi roman. Asnjë nacionalitet nuk e deklaron atë si vetëm të tijin.” Islami është gjithashtu duke u përhapur shpejt në kontinent dhe në Amerikë. (The Times, London, Tuesday, november 9th, 1993, home news page). ……..
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Një rast për të studiuar moralin biblik

Tani që kemi hedhur një shikim të detajuar ndaj një gjoja vështirësie morale në jetën e Muhamedit (paqja e Zotit qoftë mbi të), për hir të balancës, le të hedhim një shikim ndaj vështirësisë morale në Bibël. Ne tashmë kemi thënë diçka më sipër në lidhje me natyrën e moralit biblik, por shumë lexues mund të mos jenë në dijeni të disa prej vështirësive të tij. Për më mirë apo për më keq në Sunday school në përgjithësi kalohen versetet të cilat ne do të trajtojmë më poshtë. Megjithatë, këto versete sigurisht janë mjete të dobishme për të vendosur ndershmërinë intelektuale kristiane në të njëjtin “dilemë morale” që ata mendojnë se muslimanët janë për shkak të martesës në moshë të re të Aishes me Muhamedin (paqja e Zotit qoftë mbi të). Duhet të mbahet në mendje se qëllimi i këtij diskutimi është baza e moralit jo inspirimi biblik (apo mungesa e tij). Për qëllimet e këtij diskutimi ne pranojmë Biblën “siç është”. Kjo nuk duhet interpretuar se ne e pranojmë atë si “Fjalë të Zotit” në total. Nga ana tjetër nuk duhet interpretuar se duam të themi se jemi duke sulmuar “Fjalën e Zotit”, sepse ne jemi duke e diskutuar atë thjesht sepse kristianët e konsiderojnë atë “Fjalë të Zotit”.

Pjesa në Bibël që ne duam të vëzhgojmë fillon me Librin e Numrave, kap 31, v 17 dhe 18. Këtu Moisiu, duke pasuar urdhrin e Zotit, urdhëron izraelitët të vrasin të gjithë fëmijët meshkuj midianë. Urdhri vazhdon si më poshtë:

“… vrisni çdo mashkull nga fëmijët dhe vrisni çdo grua që ka njohur burrë duke u shtrirë me të, por të gjitha vajzat (e vogla), që nuk kanë njohur burrë duke u shtrirë me të, mbajini gjallë për vete.”

Dikush mund të mendojë si izraelitët do të përcaktonin kush ishte e virgjër. Mundësia më e madhe ishte që ata ta bënin këtë duke u bazuar në moshën e pjekurisë, duke marrë se të gjitha vajzat që nuk kishin arritur pubertetin ishin të virgjëra. Duke pasur parasysh që kjo u bë, sipas Biblës, me urdhrin e Zotit që izraelitët të merrnin hak tek midianitët. Më tej, Zoti i jep Moisiut instruksione se si të ndajë plaçkën e luftës “njerëz, qe, gomarë, dele apo dhi”. Bazuar në këtë urdhëresë “32 000 njerëz, gra që nuk kishin njohur burrë duke u shtrirë me të” u ndanë. Kjo u bë që ushtarët izraelitë t’i kishin këto vajza “për veten e tyre”. Unë nuk dyshoj që ndonjë person duke lexuar këtë është aq naivë ose aq injorant për anglishten e King Xhejmsit që të mos e kuptojë se çfarë kjo do të thotë.

Duke lëvizur në një tjetër shembull të madh të moralit Biblik … tek Deutornomi 21:10-14 “dashuria biblike e Zotit” jep urdhrin e mëposhtëm.

“Kur të shkosh në luftë kundër armiqve të tu dhe Zoti, Perëndia yt, të t`i japë në dorë dhe ti t`i zësh robër, në rast se sheh midis robërve një grua të pashme dhe të pëlqen aq sa të duash ta bësh bashkëshorten tënde, do ta çosh në shtëpinë tënde, … pastaj ti do të hysh te ajo dhe do të jesh bashkëshorti i saj dhe ajo do të jetë bashkëshortja jote. Në qoftë se më vonë nuk të pëlqen më, do ta lësh të shkojë ...”

Kjo duhet të shërbejë si një provë e mjaftueshme që morali që është mësuar në Bibël shpesh nuk është ajo që kristianët shfaqin. Përkundrazi asaj që ata thonë, versetet e mësipërme demonstrojnë:

Zoti të paktën sipas Biblës:

Urdhëron meshkujt e vegjël të pafajshëm të vriten; dhe
    Lejon femrat e virgjëra të detyrohen në marrëdhënie seksuale kundër dëshirës së tyre.
    Para se të kalojmë diku tjetër duhet të përmendim se vrasja e një gruaje dhe një fëmije në luftë nuk është e lejuar sipas ligjit Islam. Disa kristianë mund të merren me shprehjen e mësipërme “të vegjlit e pafajshëm” meqenëse ata besojnë që bile edhe bebet janë njollosur me “Mëkatin Origjinal”. Kjo gjë nuk është çështje e diskutimit që kemi në dorë. Mjafton të thuhet se mbështetja biblike për doktrinën e Mëkatit Origjinal është në rastin më të mirë kontradiktore. Ka disa versete që duken në mbështetje të saj, por ka të tjera që duken qartë se mohojnë atë. Një goditje ndaj “Mëkatit Origjinal” përveç faktit se është thjesht e padrejtë, është fakti që jehudët – që lexojnë Testamentin e Vjetër – kurrë nuk kanë besuar në të siç bëjnë kristianët. Por sidoqoftë … kur ballafaqohen me pjesët problematike të Testamentit të Vjetër, kristianët reagojnë në mënyra të ndryshme. Shumë ofrojnë mbrojtjen dashakeqe “mirë, po kjo është në Testamentin e Vjetër” pavarësisht faktit se ata zakonisht nuk e heqin mënjanë kaq shpejt kur ata tregojnë profetësi me të cilat erdhi Jezusi. Ca nga gjërat që e bëjnë mënjanimin e Testamentit të Vjetër ca më të vështirë (të paktën për kristianët që duan të mbeten intelektualisht të ndershëm) janë: 1) i njëjti Zot që “frymëzoi” Testamentin e Vjetër “frymëzoi” edhe Testamentin e Ri; 2) ky i njëjti Zot është “i pandryshueshë m” sipas Biblës; 3) Jezusi në Testamentin e Ri vërteton “Ligjin dhe profetët” (d.m.th. Testamentin e Vjetër) në disa pjesë; dhe 4) pa Testamentin e Vjetër nuk ka bazë për kristianizmin.

Kur këto paraqiten, kristianët kanë një prej dy zgjedhjeve 1) të mos mendojnë më për të, por të bien në pozitën e personit që merr e zgjedh fe që mund t’a bëjë atë “të ndihet mirë”, por që nuk mund t’i përgjigjet pyetjeve më të vështira të jetës ose 2) të pranojnë moralin biblik të menduar të shpallur Hyjnisht “siç është” dhe në tërësi.

Ka kristianë që deklarojnë të pranojnë moralin e Shpalljes Hyjnore të Biblës. Ata e kuptojnë se si është puna. N.q.s. njerëzit lejohen të vendosin në qejf të vet çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar atëherë ka vetëm kaos. Po kaq me rëndësi, n.q.s. njerëzit vendosin të përcaktojnë cila është “Fjala e Zotit” e cila jo në bazë të nocioneve të tyre të paravendosura apo të ndjeshmërive “moderne” asgjë nuk do të kishte mbetur më në Bibël. Kështu pra ka kristianë që, në parim, thonë se vrasja e fëmijëve është “morale” për sa kohë që Zoti qartësisht e ka urdhëruar atë. Për dikë që kupton natyrën e moralit të Shpalljes Hyjnore ne duhet të bashkohemi me të në parim, por me ca rezerva. Siç u përmend më sipër, Zoti – sipas Islamit – kurrë nuk urdhëron vrasjen e fëmijëve të pafajshëm. Kjo është një vështirësi që jam i lumtur që muslimanët nuk e kanë.

E fundit është se morali vjen prej Zotit dhe vetëm prej Tij. N.q.s. dikush studion Biblën është e thjeshtë të vëzhgoj se ajo nuk është bazë për moral. Shembujt e mësipërm janë vetëm disa që mund të merren nga Testamenti i Vjetër dhe ai i Ri. Njerëzit që përkrahin “moralin biblik” marrin dhe zgjedhin prej tekstit atë që duan. Vetëm në Islam një njeri me ndërgjegje të pastër mund të pranojë “të gjithë materialin” pa i injoruar apo pa i mohuar ato që si pëlqejnë në mënyrë hipokrite. Kjo është se si paqja e brendshme dhe balanca e gjërave arrihet. N.q.s. dikush i përket një feje pa pranuar çdo gjë në shkrimet e shenjta të saj ai jo vetëm që është duke gënjyer veten, por edhe Zotin. Me të gjithë këto ide të gabuara të kohëve moderne, është e lehtë të dalësh nga rruga e drejtë. Morali liberal perëndimor, që tani ka prekur gjithë cepat e globit është, nga ana kulturore, diçka si një gorillë 350 kilogramëshe. Është shumë e vështirë të qëndrosh e t'i zësh rrugën apo të flasësh kundër saj. Duke u inkurajuar, pasimi i “dëshirave të pavlera” është bërë një problem për njerëzimin, ashtu siç Zoti i plotfuqishëm thotë në Kur’an:

“Thuaj: “Unë nuk i ndjek dëshirat tuaja të kota, sepse atëherë do të isha i humbur dhe nuk do të isha nga ata që janë në rrugë të drejtë”.” (Kur’an 6:56)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    ......
    1 . Urtësia e martesës për motive të dijes.
    2 . Urtësia e martesës për motive ligjsjellëse(ligjvënës).
    3 . Urtësia e martesës me motive politike.
    4 . Urtësia e martesës me motive shoqërore.
    ...........
    Disa pyetje per ju po deshet te me pergjigjeni:

Pse eshte URTESI martesa?
    Nuk mund te shperndahet dija pa nevojen e dasmes?
    Nje grua e kishte nuk mundej ajo e vetme tu jepte mesim grave te tjera?
    Ishte profeti pjestar i grupit ligjor qe te vinte ligje edhe ato qe beri ai nuk quhet Tabu?
    Per arsye politike cfare ndryshimi solli kjo politike ne qeverisjen e asaj kohe qe beri mardhenje politike si psh martesa e Dorontines motres se skenderbeut ne berat?
    Per motive shoqerore nuk mund te quhet qe solli edhe dicka jo te mire ne shoqeri martesen me shume gra?

Mundesish pergjigjet ne Shqip Shqip jo Shqip Kosovarce se nuk e kuptoj dot

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Disa pyetje per ju po deshet te me pergjigjeni:

Pse eshte URTESI martesa?

Nje grua e kishte nuk mundej ajo e vetme tu jepte mesim grave te tjera?
    Ardi
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=10
    Nuk mund te shperndahet dija pa nevojen e dasmes?
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...60&postcount=2

Ishte profeti pjestar i grupit ligjor qe te vinte ligje edhe ato qe beri ai nuk quhet Tabu?
    Nuk e kam te kjart pyetjen ketu ,qe te te pergjigjem me kjartesi.
    por besojk qe te hyn ne pune kjo>>http://www.forumishqiptar.com/showpo...61&postcount=3
    Per arsye politike cfare ndryshimi solli kjo politike ne qeverisjen e asaj kohe qe beri mardhenje politike si psh martesa e Dorontines motres se skenderbeut ne berat?
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...62&postcount=4
    Per motive shoqerore nuk mund te quhet qe solli edhe dicka jo te mire ne shoqeri martesen me shume gra?
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...63&postcount=5

P.s te me falesh ,qe te jam pergjigjur permes linqeve,por nuk e pash te arsyeshme ,qe te ripostoj shkrime te njejta ne kete temë ,keshtu qe i ke keto ne dispozicion ,tash ty te mbetet te i lexosh me sinqeritet,besoj qe nuk do indoktrinohesh dhe te kesh paragjykime gjatë leximeve te ketyre shkrimeve..

Kalo mire dhe ke nderimet e mia

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    E hajt gjema qate hadith qe thot u feju 6 vjet , a ban me ma gjet .
    Eldonel sikur ta kishe lexuar postimin e Fisnikut nuk do te kishe be kete pyetje.

Citim Postuar më parë nga Fisniku Student
    “Aishja (radijallahu anha) tregon se Profeti (paqja e Zotit qoftë mbi të) u fejua (zeuexh) me të kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe u martua (nikah) (konsumimi i martesës) me të kur ajo ishte nëntë vjeç, dhe pas kësaj ajo qëndroi me të për nëntë vjet.” (Sahih el-Buhari, v. 7, l . 62, n. 64)
    Besoj te kam dhene pergjigjen qe ke kerkuar.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=10

http://www.forumishqiptar.com/showpo...60&postcount=2

Nuk e kam te kjart pyetjen ketu ,qe te te pergjigjem me kjartesi.
    por besojk qe te hyn ne pune kjo>>http://www.forumishqiptar.com/showpo...61&postcount=3
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...62&postcount=4

http://www.forumishqiptar.com/showpo...63&postcount=5

P.s te me falesh ,qe te jam pergjigjur permes linqeve,por nuk e pash te arsyeshme ,qe te ripostoj shkrime te njejta ne kete temë ,keshtu qe i ke keto ne dispozicion ,tash ty te mbetet te i lexosh me sinqeritet,besoj qe nuk do indoktrinohesh dhe te kesh paragjykime gjatë leximeve te ketyre shkrimeve..

Kalo mire dhe ke nderimet e mia

Ato i lexova une edhe pyetjet qe bera bazon ne ato cfare une lexova pra kerkoj pergjigje per pyetjet ne baze te atyre qe thuhet jo ne postime pasi ato pyetje nuk kane pergjigje ne ato postime

Faleminderit per mundimin

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Eldonel sikur ta kishe lexuar postimin e Fisnikut nuk do te kishe be kete pyetje.

Besoj te kam dhene pergjigjen qe ke kerkuar.

Me Respekt GV_USA
    Po Allahu te shperbleft

Ja ndegjoje nje shpjegim ketu e ke ne pjesen e fundit

Yusuf Estes - Shaping The Future of Muslim Youth Part2 (4/7)

Dhe ne kete pjese

Yusuf Estes - Shaping The Future of Muslim Youth Part2 (5/7)

Jane ne anglisht por ti e kupton anglishten
    selam
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 18-09-2008 më 23:39
    KOSOVA E MADHE

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fenomeni i gjakmarrjes
    Nga erzeni në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 24-06-2009, 09:18
  2. Fenomeni Phi
    Nga Davius në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 13:51
  3. Fenomeni i glorifikimeve dhe përbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  4. Fenomeni Kerlton - shpikesi i ''driblimit te fokes'' !
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 08:26
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •