Kur sheh femij rruges dhe thua me vete ne heshtje; "Si do ishte sikur dhe un te kisha nje djal apo vajz??". Mirepo, perderisa thua: "Ptyyy,...cfar femijesh qenkan, si bertitkan eee!!", ateher prit dhe ca koh.![]()
Kur sheh femij rruges dhe thua me vete ne heshtje; "Si do ishte sikur dhe un te kisha nje djal apo vajz??". Mirepo, perderisa thua: "Ptyyy,...cfar femijesh qenkan, si bertitkan eee!!", ateher prit dhe ca koh.![]()
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
25 eshte tamam, se tani u plakem e hengrem mo :P
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mosha me e pershtatshme per tu bere prin eshte 25-28 vjec.![]()
Per mendimin tim eshte nga 27-35 vj sepse je me i pjekur edhe di te llogjikosh cdo gje se te kesh femi nuk eshte gje hau hiu
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Mosha me e mire eshte atehere , pasi te kesh pune , shtepi dhe te gjitha mundesite qe mund ti afrosh femijes.
Duke mos marre ne konsiderate jo kushtet ekonomike etj etj... por duke marre parasysh vetem moshen, per mua 25-30 me duket mosha me e pershtatshme.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
30, njeriu duhet te maturohet vete si personalitet para se te arrije t'i jap drejtim ne jete nje qenieje tjeter.
Kam vetem nje limit: qiellin!
ti bllu e ke mush moshen,me nai mekanik ishalla
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
30.
Njeriu duhet te rritet vete njeher, pastaj te mundohet te rrise femije.
Te jete per moshen 25 vjec, atehere mua me paska kaluar mosha :P
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt