Manchester United do ta ngrej kupen e CH.L .
Manchester United do ta ngrej kupen e CH.L .
Jufka ime ...
MAN U do rape chelsean
come on scholsi futja edhe nje te bukur si ajo e djeshmja
Lioness ju gjermoneve vetem ne te italis ju a kemi doren
Chelsi kampion ket vit e kam then,qe kur eliminoi Fenerbacen biles rrezik tja mori dhe kampionatin manches![]()
M&M
Se kam qejf as njeren e as tjetren. Votoj per Chelsea pasi me duket nje skuader me e kompletuar. E kane kerkuar qe 3 vite rrjesht nje moment te tille per te arritur deri ketu, dhe tani u erdh radha.
#VamosArgentina
Votova ate qe kam votuar qe ne fillim te sezonit. Manchester United. Nje ndeshje me shume midis dy ekipeve me te mira ne Premier Lige. Nje ndeshje per te treguar se kush eshte me i miri vertete. Nje ndeshje per lojtaret per te treguar veten e tyre. Nje ndeshje me shume per te provuar nese Ronaldo mund te jete vetevetja nen presionin e ndeshjeve te medha. Nje ndeshje ku spektakli padyshim qe nuk do te mungoje. Shpresoj dhe besoj se do te dalim fitimtare nga kjo ndeshje.
COME ON UNITED - MOSCOW BE READY, THE RED DEVILS ARE COMING YOUR WAY!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 30-04-2008 mė 21:47
Eshte finale dhe veshtir se do parashikohet por mendon se per nje nuanc te leht Chelsea eshte favorit.
Manchester United Mendoj !!
Si tifoz i futbollit pres nje loje te hapur dhe te bukur per sy
le te fitoj ajo qe e don fitoren me shume
Ronaldo^Rooney
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
pa dyshim se do jet ndeshje shume e forte sepse te dyja skuadrat kan nje kapacitet te madh lojtaret , por chelsea eshte aq e veshtire si skuader qe manches mundet te ja mar edhe finalen e CHL edhe shampionatin ne angli![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt