Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Si bare shqiptare....
    TV duhet hequr. Shume i madh per nje vend aq te vogel. Pastaj TV vihen ne irish pubs ku njerezit shkojne pikerisht per te pare tv (ndeshje). Por ne nje ambient intim si ky ku ti do te jesh me te dashuren ose nje grup te vogel miqsh, tv-ja s'ka kuptim.
    Shume katrore. Divanet katrore, piktura katrore (gjithashtu shume e madhe dhe shume lart, high - pikturat duhen vene me poshte), tavani prape me katrore...

Mgjte s'duket dhe shume qarte nga fotot.

P.S. Cfare je ti, interior designer? Se dua te ri-bej apartamentin une...Dua mendje, lol. Jetoj ne NY.

i/e regjistruar Maska e ArbenNYC
    Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Vendndodhja
    New York City
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Si bare shqiptare....
    TV duhet hequr. Shume i madh per nje vend aq te vogel. Pastaj TV vihen ne irish pubs ku njerezit shkojne pikerisht per te pare tv (ndeshje). Por ne nje ambient intim si ky ku ti do te jesh me te dashuren ose nje grup te vogel miqsh, tv-ja s'ka kuptim.
    Shume katrore. Divanet katrore, piktura katrore (gjithashtu shume e madhe dhe shume lart, high - pikturat duhen vene me poshte), tavani prape me katrore...

Mgjte s'duket dhe shume qarte nga fotot.

P.S. Cfare je ti, interior designer? Se dua te ri-bej apartamentin une...Dua mendje, lol. Jetoj ne NY.
    haha, flmnd per kritikat, po jam designer/arkitekt
    Sieze the day

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk e marr vesh kete designer/arkitekt.Cfare eshte kjo designer/arkitekt?
    Ngjyra e murit,cfare ngjyre eshte ekzakt?Modelet e e karrikeve,emri i modelit te karrikeve???
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    273
    Bukur, po shum pak ndricim qe e ben ambjentin te duket dhe me i vogel se ceshte.

Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Vendndodhja
    New York City
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Ngjyra e murit,cfare ngjyre eshte ekzakt?Modelet e e karrikeve,emri i modelit te karrikeve???
    designer/arkitekt eshte designer arkitekture, architectural designer, eshte nje kuptim, te jesh arkitekt apo designer.
    Sieze the day

Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Vendndodhja
    New York City
    Postime
    77
    ngjyra eshte si e kuqe e eret, karriket jane custom made, i kam be design vete edhe i kemi ndertuar.
    Sieze the day

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Cfare shkolle ke bere ti?Me duket se ke bere shkollen knowxhekshit,lol.
    Arkitekti nuk ben mobilje me porosi,pasi nuk eshte marangoz.Ato karrike i ke te Lowi,i kam pare dhe te dyqani bawman.Ngjyra nuk jepet ashtu,e kuqe e erret,ngjyra ka formule nga katalogu.Arkitekti eshte dicka tjeter dhe dizenjator eshte komplet dicka tjeter.Jane dy dege studimi te ndryshme.
    Interior dizenjatori i orendive i blen orendite,nuk i krijon.Ai qe i dizenjon orendite si karrike tavolina etj a e di se cfare kualifikimi ka????
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Vendndodhja
    New York City
    Postime
    77
    Cfare shkolle ke bere ti?Me duket se ke bere shkollen knowxhekshit,lol.
    Arkitekti nuk ben mobilje me porosi,pasi nuk eshte marangoz.Ato karrike i ke te Lowi,i kam pare dhe te dyqani bawman.Ngjyra nuk jepet ashtu,e kuqe e erret,ngjyra ka formule nga katalogu.Arkitekti eshte dicka tjeter dhe dizenjator eshte komplet dicka tjeter.Jane dy dege studimi te ndryshme.
    Interior dizenjatori i orendive i blen orendite,nuk i krijon.Ai qe i dizenjon orendite si karrike tavolina etj a e di se cfare kualifikimi ka????
    heren e pare, ne menyren qe shkruan dukesh si tip i pa pjekur edhe adolescent, edhe ske lidhje me trurin. Ti me tregosh ti mua cka eshte arkitekti edhe designer, edhe si jane ngjyrat.

tregome cfare pune ben, edhe te te tregoj une cfar pune bej une atehere te miremi vesh prap, perndryshe mos na e humb kohen kot ketu.
    Sieze the day

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ke ndonje fotografi me te qarte?Nuk e di se si kane dhene vleresime te tjeret ,po une nuk dalloj asgje. Me aq sa shoh e kam veshtire te jap nje vleresim.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    1. Forma ne te cilen jane vene TV-ja s'eshte e pershtateshme per nje design te tille, madje dhe pozicioni ne te cilen jane vene eshte i keq. Nese doje te integroje nje tv me ate design atehere duhet te zgjidhje mobilje ne te cilen mund te fshihej totalisht tv-ja kur s'perdoret. Keshtu duket cheap.

2. Dyshemeja poashtu duket cheap: aty do ishte dashur dru i erret.

3. Ajo perdja aty s'ka asnje funksion dhe per me teper zvoglon hapesiren qe eshte already e vogel.

4. Ato divanet nuk kane orientim intim, je direkt me surrat tek bari.

5. Ajo piktura eshte teper lart, ne designin e brendshem ka ca rregulla ne lidhje me lartesine e piktures ne mur.

6.Ndricimi eshte totalisht gabim.

Per mua, ne nje design te tille prioritet duhet te kishte funksionaliteti dhe nje maksimalizim i perdorimit te hapesires. Objektiva qe, sipas meje, nuk i ke arritur. Plus, mendoj qe ti punen tende nuk duhet t'a influencosh me se tepermi nga opinioni i pronarit: fundja ti duhet te ishe eksperti. Puna jote eshte kartvizita jote, nese idete e pronarit bien kunder ekspertizes tende atehere ti nuk duhet t'a pranosh ate pune.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 17-08-2008 mė 09:58
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zemra Lounge
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 20:03
  2. Java - Nje "Loje fjalesh"
    Nga mad nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 19-10-2004, 11:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •