Close

Rezultati i Sondazhit: • Kush do tė fitoj ndeshjen EL CLASICO?

Votues
46. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • (1) Fiton Real Madrid

24 52.17%
  • (X) Ndeshja del barazim

9 19.57%
  • (2) Fiton Barcelona

13 28.26%
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 111
    Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    o jeti ala kije te drit te folish hehehehehehehehe
    halis mbare u koritet kit mos , valldesit ju bo mendja ti cese dorzat ene ta lone lojen po skishte kush te hije ne goll masandi
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Kush flet, shifni skuadren tuaj nje here se cfare bete kete sezon e pastej meruni me skuadrat tjera. Ikni luftoni per vend te 4. Se mos ngelni ne Uefa sezonin e ardhshem...

Si jeni radhit ju disa cope tifoza te Milanit qe ngushelloheni me humbjet e Barcelones. Dhe nuk e shifni veten... dhe per ty vlen si keto me siper

P.S Ketu ne forum gjithe keto tifoz te milanit, vetem nja 2-3 tifoze te milanit kam lexuar dhe kam vene re qe jane sportdashes dhe qe nuk ngushellohen me humbjet e ekipeve tjera, dhe nuk shkruajne brockulla neper temat tjera.
    Fitut naj kup kėt vit? Ah, se harrova, keni fitu kanoēen e fantakolės...

Dėshira qė keni s'ka pėr t'u plotėsu, Milani hyn nė ChL, masanej s'ka naj diferenc tė modhe, ne veni 4-tėrt, ju veni i 3-tė. Ama ju asnjė trofe, ne i fitum 2 kėtė vit. Ju u dhit nga Reali, si ekip lecke, ne atė rivalin tonė e rrafėm tė paktėn..

Hajt shnet, ene lejini por-dhat e mėdhoja, se nuk fitohen kupat me bith.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Fitut naj kup kėt vit? Ah, se harrova, keni fitu kanoēen e fantakolės...

Dėshira qė keni s'ka pėr t'u plotėsu, Milani hyn nė ChL, masanej s'ka naj diferenc tė modhe, ne veni 4-tėrt, ju veni i 3-tė. Ama ju asnjė trofe, ne i fitum 2 kėtė vit. Ju u dhit nga Reali, si ekip lecke, ne atė rivalin tonė e rrafėm tė paktėn..

Hajt shnet, ene lejini por-dhat e mėdhoja, se nuk fitohen kupat me bith.
    Jacko: Ne nuk fituam asnje kupe, por te pakten nuk ngushellohemi me humbjet e skuadrave te tjera, si shumica e tifozeve tjere ketu... Eshte e vertete qe si vendi i 3 apo i 4 hyn ne Champions dhe ska asnje diference. Por ne te pakten e kemi siguruar me kohe kete. Ndersa Milani duhet ta luftoje deri ne ndeshjen e fundit dhe duhet patjeter ti fitoj te dyja ndeshjet. Mos haro se Barcelona luajti ne gjysem finale te Champions dhe ka luftuar deri ne javet e fundit ne kampionat per tu bere kampion. Ndersa ju keni luftuar gjithe sezonit vetem per te kap nje vend ne champions nejse pak rendesi ka kjo.

Por me turp eshte te ngushellohesh me humbjet e ndonje skuadre tjeter, ndersa vet je me keq. Apo jam gabim? Nuk e kam me ty personale, se i kam lexuar shkrimet e disave qe bejne kete gje...

Per ndeshjen me Realin kam qene i pari qe u kam uruar se e merituan fitoren, por aman kur luan ne cdo ndeshje te sezonit nga -5 lojtare te formacionit baze eshte e veshtire ti perballosh te gjitha. Them me plote goje, qe Barcelona kete sezon ka qene skudra me me shume lendime dhe mungesa te lojtareve. Cdo skuader tjeter te kishe gjith keto mungesa mendoj qe me keq se Barcelona do perfundonte ne fund... kaq fatin e kishim. Shohim cdo behet sezonin e ardhshem.

Pershendetje!
    #VamosArgentina

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Po e ndjen dhimbjen thekthi?

Ne Shtator kishte vetem shampanja, fishekzjarre, dhe trofe te fituara kurse sot ka vetem lote, arsye, dhe deshtim.

Mos u mundo kot me, vetem ulni koken dhe flasim prap sezonin tjeter! Po te doni fillojani prap sezonit me predikime "Star Wars" prap sic bet ket here dhe do ta shihni pa Rijkaard skeni me qon i njejti ekip!
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Urime Fitorja Dhe Titulli Per Te Gjithe Tifozet E Realit Me Te Vertete E Kemi Meritu Titullin Kurse Barces Urime Vendin E Katert
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 100% MERENGUES : 08-05-2008 mė 19:07
    We Are Simply The Best REAL MADRID

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Jacko: Ne nuk fituam asnje kupe, por te pakten nuk ngushellohemi me humbjet e skuadrave te tjera, si shumica e tifozeve tjere ketu... Eshte e vertete qe si vendi i 3 apo i 4 hyn ne Champions dhe ska asnje diference. Por ne te pakten e kemi siguruar me kohe kete. Ndersa Milani duhet ta luftoje deri ne ndeshjen e fundit dhe duhet patjeter ti fitoj te dyja ndeshjet. Mos haro se Barcelona luajti ne gjysem finale te Champions dhe ka luftuar deri ne javet e fundit ne kampionat per tu bere kampion. Ndersa ju keni luftuar gjithe sezonit vetem per te kap nje vend ne champions nejse pak rendesi ka kjo.

Por me turp eshte te ngushellohesh me humbjet e ndonje skuadre tjeter, ndersa vet je me keq. Apo jam gabim? Nuk e kam me ty personale, se i kam lexuar shkrimet e disave qe bejne kete gje...

Per ndeshjen me Realin kam qene i pari qe u kam uruar se e merituan fitoren, por aman kur luan ne cdo ndeshje te sezonit nga -5 lojtare te formacionit baze eshte e veshtire ti perballosh te gjitha. Them me plote goje, qe Barcelona kete sezon ka qene skudra me me shume lendime dhe mungesa te lojtareve. Cdo skuader tjeter te kishe gjith keto mungesa mendoj qe me keq se Barcelona do perfundonte ne fund... kaq fatin e kishim. Shohim cdo behet sezonin e ardhshem.

Pershendetje!

Vetė u kapėt me Milanin, nuk u ngacmova fare nė kėtė temė. Ja nisi Dolphin, e masanej ti. Shihi postimet!

Pas 10 vitesh ēa do mahet men nga ky sezon? Do mbahet fitorja e Kupes se Botes dhe e Superkupės nga Milani, ndėrsa arritjen e Barcelonės deri nė gjysfinale s'do maj mend njeri, bile as ti. Nuk ka pėr tu majt men fakti se Barcelona e siguroi venin ne CHL shumė herėt, ndėrsa Milani e zuni javėn e fundit. Ēa ngelet nė histori nga ky sezon per Barcen/ Asgje, thjesht nje vit me shpenzime vu vu vu dhe pa asnjė kupė.

Vėrtet mendon se Milani e lėshon venin e katėrt? Heeeh, kemi disa javė rrjesht qė bėjmė ndeshje tė bukura, kemi disa fitore rrjesht, ekipi ėshtė nė formė, tė gjithė lojtarėt janė gjendje tė mirė fizike...kshuqė ondrra qė ke nuk pėr tė tė dalė

Kalo mir

p.s. Kėto dėmtimet, duhet t'i pėrmendnit para ndeshjeve, dhe jo tė na bonit si histerikė "Barcelona, ėshtė futbolli", "4 fantastikėt, e broēkulla tė tilla.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga zoomen15 Lexo Postimin
    Sec e ngrini zerin ju te realit pak si shume. aq shpejt harruat duar trokotjet e gjithe tifozeve ne bernabeu per ronaldinhon???
    nejse pak rendesi ka kjo
    urime fitoren dhe kupen.
    shnet
    normal qe ka pak rendesi ka kjo
    eshte e shkuar e harruar
    dje e kemi idh barcen ska fjale aty
    kurse keto tifozet e barces le te mbyllin gojen deri kur te luajne per turin e kualifikimeve ne CH.L

Vamos Real

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga strong_07 Lexo Postimin
    Po shka na paska fitu Milani ne ket vit se ende si dihet se a do ta mer vendin e 4 per ne champions hahahahah

SuperKupa e Evropes dhe Kupa e Botes per klube ---> Klubi me i titulluar ne bote!

Plus dhe cmime individuale si Topi i Arte, Futbollisti me i mire ne bote....

Po ju ca fitut?
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ja shkriu firmen reali barces, si me loje si me rezultat.
    Kete sezon reali e meriton 100 % kampjonatin, ndersa barca eshte bere ekip per ta cu ne secunda division.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Vijani drynin kesaj teme, se boll qendroj e hapur

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. FC Barcelona vs. FC Real Madrid [2:0]
    Nga strong_07 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 15-12-2008, 18:47
  3. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •