Un Dote Jam Aty
Un Dote Jam Aty
Pdk Ti Ma Qon Mallin E Viteve 1981 Yn O Zotri Jam Betu Qa Osht Serbe Dote Jam Kunder E Ti Pals Ppor Ti Dhe Mund Te Zemrohesh Se Biznisi Me Serb Mund Edhe Te Rrezikohet Por Qti Besh Un Jam Anti Serb I Urrej E Ztri Pdk
E Ti Nese Te Dhimsen Merri Ne Shpi
Ti Nuk Po Ngurrojshe Qe Gjdo Njeriu Qe Nuk Esht Imendimt Si Ju Ti Theni Spihun Sa Keq
Un Shpesh E Kthej Koken Mbrapa E Kujtoj Tre Kalueren O Z.pdk
Un Edhe Nuk U Befasova Nga Ju Se Ju Njof Mir ..
Bac, Nuk U,kry Pot Rrejne Pisat
i madh e i vogel duhet te jene ne protesten kunder zgjedhjeve te serbise ne kosove, meqense nuk po mundet qeveria e kosoves te pengoj mbajtjen e ketyre zgjedhjeve se paku do te duhej ta ftonte popullin qe te protestonte kunder tyre.
Krejt Qa Esht Kunder Serbis Ne Kosove Qeveria E Kosoves E Quan Destabilizim Ahahaha
Mjerim Se Qfar Qeverie Kemi Ne Shqiptaret
Hashim Traktoristi Hej Pdk A Nuk Ju Erdh Turp Me Shpernda Traktora Shkive
Po Adin Ti Sa Shaiptar Kan Nevoj Per Shpia Sa Invalidi Esht Sa Ushtari Qe Ska Kulum Mi Kry O Thaqist E Tash As Ne Varrim Nuk Po Ju Shkoni
Veq Traktori Ish Kan I Mir Shum Edhe Ne Vizit Ju Shkojke Shkive Ahaha
E Rjepsin Ja ..q......po Pis O Kallzu Breeeeeeee
Edhe Naj Dit Edhe Ti Ki Mu Bind Mos Harro Se Thaqi Kamet Dal Kastravc Ty
Shqiperia E Shqiptarve Vdekje Trathtarve
Bac, Nuk U
Kry Po T Rrejn
llapi heroik in kam te drejt sa ju ne ket qashtje oj qelbesir po ti pse me amblem te uqk-s ket ma thuaj mamir merru me rsastin e vushtrris kur nje serboqetnik masakroi nje ish ushtar te liris ti ku je tash o trim un nuk po shpiki por kto jan rrrena se ende nuk ka per funduar
ket duhesh te bindesh per deri ne mitrovic nu ke qasje e ty ndoshta kjo nuk te pengon se ke biznis e un jam i fasrfun nuk kam biznise me serb as ne mitrovic as ne garaqanic se ju ve jav kemi pa sherrin gjdo her qe keni bo bixnis me shkje
Krijoni Kontakt