Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Cerrat? Eh more Muahhh 18 vjecari.
    Une as nuk perfaqesoj dhe as nuk drejtoj njeri. Une jam tifoz i Barcelones dhe jam krenar qe skuadra arriti gjysme-finalen e CHL ne nje nga sezonet me te keqinj te saj.
    Per me teper Barca luajti shume me mire se Manch ne te dyja ndeshjet dhe kjo me ben akoma me krenar.
    Rezultati? E ca rendesi ka... une shikoj futboll per tu argetuar dhe per tu kenaqur. Nuk mund te kenaqem duke pare nje skuader qe vetem mbrohet , ben nje gol e kalon tutje.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Cerrat? Eh more MUAHHH 18 vjecari.
    Une as nuk perfaqesoj dhe as nuk drejtoj njeri. Une jam tifoz i Barcelones dhe jam krenar qe skuadra arriti gjysme-finalen e CHL ne nje nga sezonet me te keqinj te saj.
    Per me teper Barca luajti shume me mire se Manch ne te dyja ndeshjet dhe kjo me ben akoma me krenar.
    Rezultati? E ca rendesi ka... une shikoj futboll per tu argetuar dhe per tu kenaqur. Nuk mund te kenaqem duke pare nje skuader qe vetem mbrohet , ben nje gol e kalon tutje.
    Manchesteri kur ka bere loje i kane munguar trofete, e pe Milanin sa shemtuar fitoi vjet, trofeu ka rendesi ajo me ben mua te ndihem me shume krenar si tifoz e ajo me ben tu mbyll gojen te tjereve

Pastaj mos harro mbrojtja eshte e rendesishme, kur Barcelona sulmoui me 10 lojtare Manchesteri u mbrojt dhe ja arriti qellimit, te mos pesonte. Mua per vete me pelqeu qe u kualifikuam dhe loja sot po ashtu me pelqeu. Edhe nese nuk loz ekipi im me mire po loz kundershtari une gjithesesi argetohem sepse eshte futbolli ne rradhe te pare. Po benim nje debat me Airon^Boy i cili me tha kush ra me shume ne sy ne loje Messi apo Ronaldo, Pergjigja ime: Ji Sung Park!

Gjithesesi une e di se je tifoz i zjarrte dhe kete ta jap, po vetem ty dhe Airon se te tjeret si llogaris, cerra e them ne kuptimin e tifozit jo si moshe, ndersa sa per moshen time shtoji +4 vjet

Une nuk flas gjithmoen me tifozllik si shumica ketu ne forum kur vje puna ke futbolli po gjykoj dhe flas drejt dhe per kete duhet te me jepni pak me shume pike sesa te tjereve

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Besimi i tepert keto gjera ka.
    Me erdhi keq, por mbi te gjitha Barcelona eshte futbolli vete. Por ndodh qe nuk fiton gjithnje me i miri.

Tani per mos t'a bere me hile, te regjistrohem me nick tjeter... Po e le forumin deri sezonin tjeter.. ( Do shkruaj pak ne periudhen e Europianit )

Besoj s'e ju be qejfi te gjitheve ju tifozave anti-futboll.

Flm per pershendetjen tuaj dhe ngushellimin.

Shendet te gjitheve.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Aldi: Mos e vri mėndjen, se nė futboll ndodhin tė gjitha.

Si gėzime, hidhėrime, nderime, ulje koke, ngritje. Tė gjitha kėto janė pėr sportėdashėsit. Prandaj mė vjen mirė qė e mbajte fjalėn. Janė tė pakėt ata njerėz qė siē thonė veprojnė.

Gjithėsesi ke ikur me kokėn lartė dhe me nder, Barēa e tregojė qė ėshtė njė superfuqi futbolli, po vetėm diēka i mungon (FATI). Pėrher ka pasur njė grup tė mirė lojtarėsh dhe njihet si klubi qė ka pasur mė shum yje nė historinė e futbollit. Po pėrher kanė dėshtuar dhe kanė qėnė tė pa fat.

P.s Do ju lutesha tė gjithėve qė mos dilnit nga kuptimi i temės dhe tė jepni komente qė nuk kanė lidhje.

Kalofsh mirė,

Endri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerrard : 29-04-2008 mė 19:31
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Me erdhi keq, por mbi te gjitha Barcelona eshte futbolli vete. Por ndodh qe nuk fiton gjithnje me i miri.

Tani per mos t'a bere me hile, te regjistrohem me nick tjeter... Po e le forumin deri sezonin tjeter.. ( Do shkruaj pak ne periudhen e Europianit )

Shendet te gjitheve.
    o Airon mos i le keta qe s'dine ca forme ka topi te te ngacmojne. Leri te adhurojne skuadra edhe lojtare qe u thone gazetaret edhe gazetat.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065

Shendet te gjitheve.
    /me bahet gati t'i jape AIRON^BOY passin e nick te vet qe te hyj e te shkruaj

Mos e vrit menjen yllo te kesh lojtaret yje ne ekip s'do te thote asgje... varet cfare stimuli ke ne moment. Shume mire luajtet, po topi eshte i rrumbullaket iken nga do vete... asnje s'do te donte te largohej po mbijeton mos e ki merak. Para Hollanda tani
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Firma e Arion Boy ka ardh vec tu u shkurtu lol

tifozat e Barces i zuni e drejta e tifozave te Milanit kur pa pik turpi tu fullu ke i pari e tu maru ke i funit me ne krye ni far Fish Bone i mushen temat e milanit me

ahahahahahahahahahahahahahahhaha e gagagagagagagagagagagagagagagagaga

se kujtun se kapen qellin me dor. vu ba ma shum qefi se humi milani sesa te fitote barcelona
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Shendet te gjitheve.
    Ne fillim te kampionatit Spanjoll firma jote ishte se Barcelona do marr CH.L + Titullin ne spanje? tani a te doli gjumi mik i dashur? hahaha se e shoh qe e ne ndryshu firmen me.. e shyqyr qe ne fund e kuptove se Klubi nuk mbahet me 1 lule si psh ai Messi yt qe e ke mbush forumin me perralla ...

Hajde se boll qe gjumi te doli e mos ik nga forumi jo :P

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Lamtumirė, dėgjohemi sė shpejti.
    Thuhet "lamtumire" sepse nuk do degjohesh se shpejti...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Airon^Boy ne fillim te sezonit: Duke ber parrulla me cerrat e forumit per ket sezon ku suksesi ishte vendosur perpara se luej as 1min loj si ne La Liga apo Champions League!

Airon^Boy ne fund te sezonit: Dhe ne fund del e verteta dhe behet drejtesia kur flet shume!

Tashti ju gjykoni vet se sa intelektual te tjere qe ka ky forum qe bejn te njejtin gje dhe me vite te tera, hajt se ben nje here dhe ja lejojm por asgje nuk ndryshon edhe kur dalin me turp. Gjithsesi drejtesia eshte me e fort sesa premtime dhe fukaralleku i fjaleve
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lippi jep doreheqjen (ne vend te tij Donadoni)!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 20:50
  2. Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 21:55
  3. Krizė nė Maqedoni: Kryeministri jep dorėheqjen
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 01:40
  4. Jep dorėheqjen avokati i fushatės sė Bushit
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 22:08
  5. Arbėn Xhaferi jep dorėheqjen
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 27-04-2003, 04:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •