Me falni a kish pas mundesi dikush me m'tregu ku mund te gjej CBT per Visual Basic.NET.
JU faleminderit per mirekuptim!
Me falni a kish pas mundesi dikush me m'tregu ku mund te gjej CBT per Visual Basic.NET.
JU faleminderit per mirekuptim!
Personalisht, kam bere disa kurse tek www.learningtree.com, por kjo me teper eshte per njerez qe i kane hyre me pare dhe rimarrin te rejat e teknologjise. Gjithesesi, mund te gjesh ndonje gje...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Boris me fal qe po pyes por a ka ndonje tjeter faqe per fillestar dhe per Visual Basic qe ka te beje me Access sepse edhe une jam i interesuar per diqka te tille.
Pershendetje
Jam nje adhurues i kompjuterit si edhe shume te tjere ketu, me pelqejne gjerat qe mund te beje njeriu me kompjuter nese di gjuhen dhe ka pak imagjinate, ajo qka me pelqen me se shumti eshte edhe programimi e sidomos me ane te visual basic-ut por nuk po mundem te gjej literature qe ta nis kete rruge nga fillimi pra qe nga hapat e parė. Me intereson se a ka diku ndonje metode qe te mund te mesoj hapat e pare te Visual Basic, p.sh. ndonje web faqe apo diqka ngjajshem por mundesisht pa pagese.
Ju faleminderit
Mburrem qe ka Shqiptar te afte ne kete lėmi......
Adhurimi i kompjuterit eshte normal deri ne momentin qe kupton qe faktori "njeri" eshte dhe mbetet suprem. GJihtesesi, per te te mos dekurajuar qe tani, te sugjeroj librin e Deitel & Deitel & Nieto, Visual Basic 6 ose .NET: How to Program.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Borix faleminderit per kohen qe ke gjetur per pergjigje por ate liber me duket qe ne kosove eshte veshtire ta gjesh e ne amazon nuk kam provuar kurre pasi qe nuk kam mundesi, a ka ndonje metode si ta marre ate liber ne forme elektronike apo ngjajshem
pershendetje
Borix a ka mundesi te me ndihmosh dhe te me tregosh menyren se si ta shkarkoj.
Faleminderit pasi qe provova dhe nuk munda
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 10-05-2008 mė 09:30 Arsyeja: download = shkarkoj
Krijoni Kontakt