Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 115 prej 115
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Pyetjet ashtu-keshtu nuk mbyllen... Tani me intereson te di se cila ishte pergjegja ime? Pasi me pergjegjen qe dhe, serish nuk me sigurove se e ke kuptuar ate.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    ..... nese arsyeja buron nga zoti, atehere perse nuk te shpie tek zoti (pyetje e hapur). ...
    Pershendetje i nderuari Borix,

Une mendoje se nese arsyeja buron nga Zoti, atehere Zoti nuk mund te buron nga arsyeja sepse kemi vetem nje burim. Prandaj ne kete rast eshte e pamundur qe arsyeja te te shpie tek Zoti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ocean : 15-11-2008 mė 04:54
    "Koka duhet pėrkulur zemrės"

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    atehere Zoti nuk mund te buron nga arsyeja sepse kemi vetem nje burim.
    Nuk besoj se kam deklaruar se Zoti buron nga arsyeja. Ajo qe kerkoj te di eshte nese ky mjet i fuqishem, arsyeja, nese eshte burim i zotit, atehere perse nuk perdoret per te zbuluar, kuptuar, komunikuar (me) zotin, etj.

Baptist pohon se rrjedha nuk te shpie tek burimi. Megjithate, ajo qe une aludoj eshte se rrjedha mund te perdoret per te kuptuar burimin.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Nuk besoj se kam deklaruar se Zoti buron nga arsyeja. Ajo qe kerkoj te di eshte nese ky mjet i fuqishem, arsyeja, nese eshte burim i zotit, atehere perse nuk perdoret per te zbuluar, kuptuar, komunikuar (me) zotin, etj.

Baptist pohon se rrjedha nuk te shpie tek burimi. Megjithate, ajo qe une aludoj eshte se rrjedha mund te perdoret per te kuptuar burimin.
    Borix a mundeni te na tregoni se si po mendoni kur po permendni kuptim i Zotit apo komunikim me Te.

Mendoj se edhe ti edhe baptisti dhe te tjeret ateist po mundoheni ti shpjegoni arsyen ,medjen e njeriut vetem ashtu si ju e perceptoni apo ata shkenctaret ateista.
    Mendje e njeriut nuk i perket ateizmit apo besimit dhe ketu eshte ajo ēka nuk po beni dallim as ju se bashku me disa besimtar tjere.

Ne mendjen e njeriut jane te ngulitura edhe besimi edhe mosbesimi por ndodh shume shpesh qe ne njerezit i ngaterrojm keto.

Kursesi nuk pajtohem me mendimin se besimi i njeriut ka ardhur me ane te evolucionit si u shprehet me lart ti dhe baptisti
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Degjova se u kishin premtuar shume shi ne Afrike... Misri do te behet dhe nuk do te kete uri as varferi....
    Pastaj pash qe ne Bangladesh pas qe kishin humbur jeten ne vershime me se 30000 njerez, bile nga ata me te varferit, tashti edhe 1 milon kishin ngelur pa kulem mbi koke.... dhe keshtu lista do te ishte e gjate ...
    Nese buron nga Zori
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  3. Cila ėshtė arsyeja qė krenohemi qė jemi shqiptar?
    Nga ILMGAP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 12-09-2009, 15:57
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •