Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307

Mrekulli te Islamit

Mrekulli te islamizmit
    E shkruajtur nga bletet
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Era1 : 17-01-2005 mė 11:23
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Xenit dhe gjithe myslymaneve te tjere:
    Te me falni qe kam shkruajtur Islamizem ne vend te Islam por nuk kam shume njohuri fetare.
    Kete foto e kam hasur rastesisht ne internet dhe mendova se do i ishte mire qe te ishte si deshmi ne komunitetin tuaj.
    Kam hasur dhe foto te tjera por qe jane te medha ne kapacitet dhe une nuk di ti bej ne permasat e pranueshme per ne forum.

Ju lutem moderatoreve te mos e fshijne komentin dhe pse nuk lidhet shume me temen.

Flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Era, une s'thashe gje me te keq...

Une keto foton e kam edhe me pare dhe me eshte duke fantastike. Falemnderit qe e solle ketu. Po pate te tjera zvogeloi e silli... Nuk ben keq.

Pershendetje!
    Xeni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 17-01-2005 mė 12:57

Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Brenda lekures se kungullit eshte shkruajtur: Besoni ne Zot.

(Xeni as une nuk e kisha me te keq por mendova se duhet ta sqaroja qe te mos ndihej asnje ne komunitet i ofenduar nga qe une kam thene islamizem, nuk me ka ngelur qejfi te siguroj)

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    Brenda lekures se kungullit eshte shkruajtur: Besoni ne Zot.
    Era1 tek lekura e kumbullit mund te vihet edhe icik ne dyshim.
    Nese gerrvisht mbi kungull dicka kur ai eshte i pabere,kur kungulli piqet ne siperfaqe shfaqet njecike si e fryre forma e zhgarravines.........kupton?

Persa i perket asaj te bleteve,mund te behet thjesht duke vendosur substance mbi kornize ne menyren e formes shkrimit.....Punen e bejne vete bletet.

Prandaj qe s'para duken shume si mrekulli te pakundershtueshme.

Kupton apo jo ...lol
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Era ty Zoti ta shperblefte por Zoti kur e zbriti kuranin e Zbriti liber diturie njohurish , parimesh dhe konceptesh, rregulla , ligje dhe kritere dituri universale per te sunduar dhe te mposhtur cdo sistem njerzor te krijuar prej njerzve.

Saf :
    “Ata duan ta shuajnė Dritėn e Allahut me gojėt e tyre. Por Allahu do ta pėrmbush Dritėn e Tij, edhe pse mosbesimtarėt e urrejnė atė. Ai ėshtė i Cili ka ēuar tė Dėrguarin e Tij me udhėzimin dhe fenė e sė vėrtetės pėr ta shpallur atė ngadhėnjuese mbi tė gjitha fetė e tjera, edhe pse politeistėt e urrejnė atė

Mirepo dhe Profetit a.s i dha Zoti argumente dhe mrekulli por ia dha kur ishin ne prezent mosbesimtaret.Ajo qe doja te keshilloja juve eshte se mos i perdorni keto foto per te perhapur miresite e islamit sepse miresite e Islamit ndodhen ne kuran.Une di dhe shume te tjera mrekulli qe kane ndodhur vertete porse per muslimanin do te ishte qe ai per fene e tij te bazohej ne diturine e kuranit dhe haditheve .Dituria vuloset tek zemrat e njerzve kurse figura eshte e pabesueshme per disa nder to cuditerisht hyn dhe floriri .

Nejse me shume mrekulli mund ti gjesh ketu dhe per ti postuar te medha fotot bej keshtu.

http://www.islamcan.com/miracles

Kliko me te djathte tek fotoja dhe pastaj shko tek proporties dhe mbasi te dale nje tabele merr me copy ate pjesen qe thote adrese url dhe ate beje paste duke e futur midis ketyre [img]ne fillim[/img] ne fund.Dhe do te dali e plote.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Era1 tek lekura e kumbullit mund te vihet edhe icik ne dyshim.
    Nese gerrvisht mbi kungull dicka kur ai eshte i pabere,kur kungulli piqet ne siperfaqe shfaqet njecike si e fryre forma e zhgarravines.........kupton?

Persa i perket asaj te bleteve,mund te behet thjesht duke vendosur substance mbi kornize ne menyren e formes shkrimit.....Punen e bejne vete bletet.

Prandaj qe s'para duken shume si mrekulli te pakundershtueshme.

Kupton apo jo ...lol

Era te pershendes!

Floriri, vetem se spo e gjej dot ne internet te shkruajtur Allah ne zemren e cdo njeriu. Nese ke nje atlas mjekesor te zmers, edhe po da dish vendin ku eshte shkruajtur do e kuptosh kollaj. Do mundohem ta skanoj ndonje dite. Eshte e shkruajtur Allah (firma e hedhur ne zemer). Pyet ndonje qe studion per kardiollogji nese ka ndonje atlas.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Del Monako : 17-01-2005 mė 15:47
    HOLLAND...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    E gjetaaaa lol... Elhamdulilah!

Firma e hedhur ne zemer!
    Jam i sigurte nese vereni cdo atlas te zemres do te shihni te njejten gje.

Allahu ju drejtofte!
    HOLLAND...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    HOLLAND...

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Po me duket sikur jeni perqendruar vetem ne efekte vizuale.

Desha te shtoj se mrekullia me e madhe per ne eshte Kurani, aq i plote, qe te mahnit sa here e lexon. Shume here qe lexoj nuk ma merrte mendja se mund te ishte shpjeguar aq thjeshte dhe bukur.

Kurani duke qene mrekullia me e madhe ben qe tek ne muslimanet mrekullite qe ka bere Profeti as te bien ne harrese. Bien ne harrese edhe mrekulli te cilat jane edhe me lart se shume mrekulli te shfaqura edhe nga profete te meparshem.

1. Ngopja me uje i gjithe ushtrise ndersa uji rridhte nga gishterinjte e Profetit as.

Paratheniet:

1. Kur u takua njehere Aliu ra me Zubejrin profeti as tha:"Nje dite ky do te te dale kundra por do te jete gabim." Dhe kjo ndodhi:

.... Kur u vune perballe dy ushtrite Zubejr ibn Avvami ishte ne anen e Muavijes. Por pa filluar lufta ai deklaroi se nuk donte te luftonte kundra muslimaneve. Dikush nga luftetaret qe ishin prane i tha frikacak. Zubejr ibn Avvami (trimi, qe se bashku me Abdullah ibn Zubejrin te birin e vogel u fut midis rradheve te perseve duke shkuar deri tek mbreti i tyre dhe i preu koken. Kjo shtoi tmerrin midis rradheve te perseve. Ketij personi ishte turp ti thoje frikacak!!!!!) u nis me shpejtesi drejt ushtrise se Aliut i vetem, sic u nis atehere me birin e tij (shume i vogel atehere ne moshe) kundra ushtrise perse, dhe ndersa afrohej Aliu ra u tha ushtareve te tij qe te mos ta preknin Zubejr ibn Avvamin. Zubejri ibn Avvami u fut midis rradheve te ushtrise se Aliut, levizi midis tyre dhe pastaj u kthye tek ushtria e Muaviut. Pastaj pyeti:"A e ben nje frikacak kete?" Dhe pastaj u largua nga fushe beteja.

2. Profeti as i ka treguar Aliut ra per personin qe "do t'ja lagte mjekrren me gjakun e kokes se tij". Dhe Aliu e njihte ate personin. (Ai ishte Abdurrahman ibni Mulxhem el Harixhi)

3. Profeti as ka lajmeruar se midis harixhive do te ishte nje person me njje nishan te cuditshem.

4. Profeti as ka lajmeruar se Husejni do te vritej ne Kerbela. Dhe pas 50 vjeteve ndodhi e njejta gje.

5. Profeti as ka treguar vendin se ku do te vriteshin udheheqesit e ushtrise se mushrikeve dhe tha:"Ubej ibn Halefin do ta vras me doren time." Dhe po ajo ndodhi.

6. Profeti as kur po vizitonte Sad ibn Vekkas (i semure) e lajmeroi se ai do te behet komandant i fuqishem dhe se do te pushtoje Iranin.

Kujdes:"Ky lajm po i jepet nje te semuri qe nuk dihet se a do te sherohet apo jo. Edhe kjo nuk duhet harruar."
    Gjithashtu Profeti as ka lajmeruar per shume fitore ndersa po emigronte per ne Medine.

Pra shume keto lajme te gezueshme jane dhene ne ditet me te veshtira.

7. Ne vitin e shtate te Hixhrit Profeti yne as lajmeroi sahabet se ate dite ka nderruar jete mbreti i Habeshistanit Nexhashiu dhe se bashku me sahabet e tij i ka falur edhe xhenazen. Pas nje jave erdhi lajme se Nexhashiu ka vdekur po ate dite qe i eshte falur xhenazja.

Marre nga Letra e 19. e Risale-i Nur.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •