Nikon perdor dhe une, nje praktik Cool pix.
Aparat SONY Cybershot 10.2 megapixel....... dhe nje Cel Motorola 2 mega.....
Po kerkoja kyt teme qe kisha pa perpara rreth aparateve fotografik qe kan anetaret. Nga gjith anetaret ChuChu ti fitove .. i perde per guzhin lol dhe do me dit pse? Sepse sa lexova i artikull rreth aparateve numerik qe perdoren ne kinema. Kto dit kishte dal i film horror uruguajan "The Silent House" me i bugjet te vogel por veçantia e tij asht se gjith filmi 78 min asht ba ne nji "Take Long" te vetem qe s'kishte ndodh nej her ne kinema. Aparati i perdorun ishte Canon EOS 5D Mark II. Gjithashtu tek "Black Swan" per skenat ku kamera leviz tu ndjek personazhin, Aronofsky ka perdor Canon EOS 5D Mark II.
Mendova se Pink dhe Dixhe si cinefile qe jan do kishin aparatura hollywoodi por aha
Sa per temen, per momentin jam akoma tek ato kutit me trekembsh ku duhet fut koka ne nji thes per te bo foto lol, kto dit do marr nji nga kto te thjesht 12M pixel, jo kaq profesional sa ju.
D'Oh!
Aparat,telefon...qka tjeteer...
"Effort creates intelligence."
2 fotoaparate,1 video-fotoaparat,2video-hendi. 1 Kamekorder.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Perfundimisht duke levizur nga Nikon ne Canon (tradhetar mund te thone admiruesit e Nikon)
Edhe pse Nikon eshte fantastik per fotografi, ndjej qe Canon ka avantazh ne funksionin e videos dhe kohet e fundit aparatet SLR po gjejne nje perdorim profesional ne videografi. Sidomos Canon 7D dhe 5D mark II. Une kam porositur 7D por qe do e perdori vetem per nje kohe te shkurter deri sa 5D mark III te dale ne treg, sipas fjaleve nga gjysma e dyte e vitit.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt