Apollyon, gaforre ti?![]()
Apollyon, gaforre ti?![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ja ja.. sipas librit, partnerja ideale per il Toro, eshte Akrepius.. po se di, sa do zgjasja me ty, pa te vrare.![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dhe per te me vrare ka radhe...sorry, merr nje nr. dhe hyr ne rresht![]()
Apollyon, kishe noj gje ti per te thene ne lidhje me burrine?![]()
![]()
Shigjetari
Mashkulli Shigjetar nuk ka nevoje te demostroje teknika te vecanta per te bere per vete nje femer, sepse sharmi I tij ben qe femrat te dashurohen pas tij. Eshte ne kerkim te nje femre qe te hidhet ne raport me deshire dhe gezim. E zonja ta provokoje me fjale dhe gjeste te dukshme dhe te kuptueshme.
Zakonisht kane shume orgazma dhe nuk pretendojne qe partneri te kete te njejtat kerkesa ne faktin e sasise, por bezdisen nga nje femer qe ka veshtiresi te arrije ne orgazen per aresye "morali".
Femra ideale per mashkullin Shigjetar: nuk ka karekteristika te vecanta persa I perket karakteristikave fizike, kryesorja eshte te kene sens humori dhe ndjenjen e aventures dhe te jene te gezueshme dhe optimiste.
Si ta bejme per vete: Nje mbremje argetuese, me disa batuta pikante dhe jo pa shije dhe pastaj Papritur 15 minuta erotike e kurorzuar me nje orgazem.
Partneri ideal: Dashi
A thua te jet kshu ?
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt