Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 83
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un hura kot ne ket tem por ja keni qelluar tek un un jam dash ne horoskop edhe sahhahahaaahah

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Bricjapi

Femrat Bricjap behen shume te bukura ne moshe te pjekur. Edhe raporti I tyre me seksin permiresohet me kohen. Shume prej tyre kur jane te reja nuk arrijne orgazmen ose e arrijne me veshtiresi. Me eksperience behen ne fakt shume te zonjat dhe shijojne seksin shume mire.
    Ju pelqejne fillimit e qeta me prekje shume konkrete te gjoksit (perkedheli edhe tek veshet), me nje rritje graduale te ritmit dhe te levizjeve deri ne arritjen e orgazmes.
    Mashkulli ideal per femren e Bricjapit: duhet te jete diellor dhe brilant, I zoti ta “mbaje varur , por edhe gati per tu dhene ne momentin e duhur.
    Si ta bejme per vete: te keni fantazi! Merzitja eshte armiku me I madh per femrat e Bricjapit. Kerkoni ti propozoni gjithmone eksperienca te reja edhe ne seks.
    Partneri ideal: Shigjetari

sa te drejte e paska pas ky
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga sadiku Lexo Postimin
    Shigjetari
    Femrat e kesaj shenje, per zgjedhje te tyre, mrekullohen per faktin qe disa femra nuk jane ne gjendje te arrijne orgazmen. Shigjetaret jane tipa aventuriere, te cileve ju pelqen te udhetojne dhe shume shpesh jetojne histori erotike gjate udhetimeve te tyre.
    Sidoqofte nuk jane femra qe u pelqen te flirtojne, ndryshe nga cmund te mendohet. Shume shpesh enderrojne qe relacioni I tyre qe po jetojne te trasformohet ne nje relacion fiks, te gjate dhe serioz.
    Mashkulli ideal per femren Shigjetar, eshte nje person argetues, dinamike dhe aventurier. Nuk duhet te jete nje person I merzitshem, ndryshe nuk ka shpresa.
    Si ta bejme per vete: Femrat Shigjetar jane te terhequra nga trupa me fizik te formuar dhe sportive, jo domosdoshmerisht muskuloz. Me e rendesishme eshte, per ti bere per vete, fakti te te qenit pozitiv dhe te qeshur.
    Partneri ideal: Ujori
    S'ka gjet gja po hajt ma po i bajme qejfin deri ne nje fare pike

Citim Postuar mė parė nga sadiku Lexo Postimin
    Ujori

Mashkulli Ujor eshte I dashuruar pas temperaturave te ngrohta. Edhe per te praktikuar seksin, eshte I dhene per ta imagjinuar ne nje plash egzotik ose ne nje dhome hoteli te ngrohur mire. Ne qofte se klima eshte e ftohte, atehere Ujori do te jete I ftohte edhe ne raportin seksual.
    Meshkujt Ujore kane nje vleresim shume te madh te kapacitetit te tyre seksual. Ju pelqen te flirtojne, por nuk do jene te rralle rastet qe do hezitojne ne momentin per te treguar konkretisht perzierjen e tyre. Jane tipa sportive dhe prandaj nje nate e gjate me raporte te shpeshta nuk I frikeson. Por kjo ndodh vetem kur ndizet shkendija e duhur.
    Femra ideale per mashkullin Ujor duhet te vleresoje menyren e tyre te te berit seks, ne menyre te qete dhe me veprimet e para shume delicate. Do te vleresohen shume edhe komplimentet. Vleresohen gjithashtu te brendeshme seksi, kurse truku eshte nje detaj I parendesishem.
    Si ti bejme per vete: bejeni per vete ne menyre graduale, pa qene shume agresive, duhet te jepeni ne momenti e duhur dhe perdorni komplimente te kendeshme.
    Partneri ideal: Binjaket
    Ketu eshte me te futme, si mer une te kem mashkull ideal Ujori dhe mashkulli Ujor te kete femer ideale Binjaket, pffffff s'quhet kshu vetem nga nje ane, i bejini reciproke gjanat o mos i bani fare
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    [

Gaforrja

Femrat Gaforre jane disa persona qe ju pelqejne te shkojne ne shtrat me partnere te panjohur.

eshte e kunderta lal, e ke perkthy gabim, se na habite.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Meqe jam mashkull Dash, a ka ndonje femer Shigjetare (se sipas horoskopit jemi bere per njeri tjetrin dhe ne ēift, jo vetem seks ).
    Po pati ndonje le te flase tani ose te heshte pergjithmone .

Nje gje nuk po kuptoja une,
    nese per mashkullin Dash, ta marrim si shembull, femra ideale duhet te jete shigjetar, atehere pse per femren shigjetar ideali te mos jete dash? I bie te mos jesh ideali i idealit, dmth qe nuk ka vlere fare.
    Jam ne dileme , femer shigjetari qe eshte ideale per mua, apo femer luani per te cilen jam une ideal? Te jesh a te mos jesh, kjo eshte ēeshtja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 29-04-2008 mė 12:28

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    [

Gaforrja

Femrat Gaforre jane disa persona qe ju pelqejne te shkojne ne shtrat me partnere te panjohur.

eshte e kunderta lal, e ke perkthy gabim, se na habite.
    A bejm gjoja sikur nuk njihemi?

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Meqe jam mashkull Dash, a ka ndonje femer Shigjetare (se sipas horoskopit jemi bere per njeri tjetrin dhe ne ēift, jo vetem seks ).
    Po pati ndonje le te flase tani ose te heshte pergjithmone .

Nje gje nuk po kuptoja une,
    nese per mashkullin Dash, ta marrim si shembull, femra ideale duhet te jete shigjetar, atehere pse per femren shigjetar ideali te mos jete dash? I bie te mos jesh ideali i idealit, dmth qe nuk ka vlere fare.
    Jam ne dileme , femer shigjetari qe eshte ideale per mua, apo femer luani per te cilen jam une ideal? Te jesh a te mos jesh, kjo eshte ēeshtja.
    hahahahaha dhe ti problemin tim paske Femer shigjetare jam une, hmmmm qenkam ideale dhe per dashin thua????

Po une ke te zgjedh... dashin apo ujorin, xfiles ke thua ti re

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahaha dhe ti problemin tim paske Femer shigjetare jam une, hmmmm qenkam ideale dhe per dashin thua????

Po une ke te zgjedh... dashin apo ujorin, xfiles ke thua ti re
    une them dashin, kam nje shok dash, sa i mire qe eshte ....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une them dashin, kam nje shok dash, sa i mire qe eshte ....
    hahahahaha ash noi mall i mire re se duhet nje i mire ne mes Na e prezanto, se mos do kpuce ti se s'kemi marre rrogen akoma apo do presesh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahaha ash noi mall i mire re se duhet nje i mire ne mes Na e prezanto, se mos do kpuce ti se s'kemi marre rrogen akoma apo do presesh
    e njoh si veten time, po nuk dua kepuce une jo, me mjafton qe shoku im te jete i lumtur .

BTW, paske vendndodhje interesante, mes dashurise dhe indiferences, dy te kunderta ekstreme , me mire te jesh ne mes, zone neutrale .

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  2. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •