Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    Mos te harrojm se Shkaku i perdhunimeve te shumta jane dhe mungesa e seksit te vazhdushem qe kemi ne si Komb dhe femrat qe dalin me minifunde e ta cojn veglen me nje shikim.
    Paç zotin,ça i keni kto argumenta?!?
    Mungese seksi ke pas dhe ne kohen e Enverit,po s'u degjonte perdhunim...se ta priste xhaxhi veglen ne shesh para te gjitheve. Edhe ne evrope (qe s'vujne per seks)jemi duke degju per perdhunime gati perdite.Thuj ikin robt nga trute kollaj dhe aq.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Mos fol kot dhe akuzon policine pa pike respekti aty ku jeton ti si e ke policine me buton kap kte edhe e kap brenda secondes.

Me vjen keq per vajzen

Kta plehra jane ata qe nuk i kontrollojn dot ndjenjat dhe kan probleme psiqike.

Mos te harrojm se Shkaku i perdhunimeve te shumta jane dhe mungesa e seksit te vazhdushem qe kemi ne si Komb dhe femrat qe dalin me minifunde e ta cojn veglen me nje shikim.
    Nese vegla cohet, ka brisk qe e pret dhe nuk cohet me! Je njeri nuk je kafshe!

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Njerezit kane zakonisht nje organ tjeter per te neutralizuar impulset e tilla, quhet tru, se di nese e ke degjuar ndonjehere.
    E paska fajin vajza tani se atij pedofilit iu ngre niveli hormonal.
    Lexo komplet postimin tim dhe mos kap vetem fundin.
    Paç zotin,ça i keni kto argumenta?!?
    Mungese seksi ke pas dhe ne kohen e Enverit,po s'u degjonte perdhunim...se ta priste xhaxhi veglen ne shesh para te gjitheve. Edhe ne evrope (qe s'vujne per seks)jemi duke degju per perdhunime gati perdite.Thuj ikin robt nga trute kollaj dhe aq.
    Robo te dali perpara robi me minifund e me gjysmen e gjoksit perjashta barku ne kerthiza ne diell normale qe do dalesh paksa nga fiqiri.
    Nese vegla cohet, ka brisk qe e pret dhe nuk cohet me! Je njeri nuk je kafshe!
    Ti daku nuk qenke bo synet.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pse duhej ta denonconte

Po pse duhej ta denonconte ne polici babai ose vellai-vellezerit e kesaj vajze.Ne jemi shqiptare dhe e dime te gjithe se cka ka pas ketij akti te turpshem.E luajme koburen aty ku nuk duhet dhe e fshehim koburen aty ku duhet.Pse duhej te jetonte me shume se 24 ore kjo monster.Gjeja me e kendshme per kete monster edhet denoncimi ne polici.Gjykohet , denohet dhe del nga burgu ..Duhet ta pesoje edhe nje tjeter vajze e mjere qe ne te zeme mend.Po cte besh kur me shume na shqeteson partia se sa morali jone shqiptar.

Mos te harrojm se Shkaku i perdhunimeve te shumta jane dhe mungesa e seksit te vazhdushem qe kemi ne si Komb dhe femrat qe dalin me minifunde
    .

Ku ishte then ne ndonje pjese te artilkullit qe ajo na paskesh qen me mini kshu?!
    Mos ja fusni kot, ai ka qen edhe me pare i denuar per te njejten gje, dhe akoma nuk ka ven mend ... ja ku e perdhunoi dhe ket tjetren, ujku qimen e nderron po zakonin se harron, dhe ketij mizerjes e shum te tjere si puna e ketij denimi me vdekje u eshte pak ... keta duhen tredhur si kafshet, se njerez nuk mund te quhen.

Citim Postuar më parë nga Odaha Lexo Postimin
    EH TISHTE LIGJI I ALLAHUT NE KTO VENDE ATEHER DO TAKISHET PA SE SI E KISH GJETUR KY I MALLKUAR VETEN NE NJE FUSH TE RRAFT E DUKE E GODITUR ME GUR POPULLI DERI NE VDEKJE KSHTU ESHT LIGJI I ALLAHUT PER KTA NJERZ E JO DEMOKRACIA QE NU JU JEP KURFAR DENIMI
    Me qafsh mua po boll se ju te hapni barkun me keto budallalliqe. Nuk besoj se ata qe thua ti nuk perdhunojne femrat nga ligji i Allahut i dashur, po besoj se ju dalin ato 7 qe i kane me ligj dhe i marrin per gra pa u rritur akoma

Sa per kete rast, besoj se ka shume gjera qe ky artikull nuk pasqyron. E para njehere cfare moshe ka kjo vajze? Nqs ajo eshte e mitur si e lene prinderit ate te pashoqeruar kur e dine qe kane si komshi dike qe eshte denuar njehere per perdhunim? Ky njeri edhe plumbin e ka pak per kete akt qe ka bere, por ama mendoj se pak me teper kujdesje nga ana e vajzes dhe e familjes se saj mund ta evitonte shume mire kete gje. Nuk po bej vajzen fajtore, aspak, por nqs ata e dinin qe ky njeri qe ishte komshija e tyre ishte denuar me pare per nje krim te tille, duhet te kishin shume kujdes me femijen e tyre. Sic tha dhe Nyx me lart, ujku qimen e nderron por zakonin s'e harron, keshtu qe dihej qe ai do ta perseriste dicka te tille. Pastaj, kjo vajze edhe me pistolete te koka, kjo rrugice pa njerez nuk kishte shtepi rreth e perqark? A nuk mund te bertiste ajo dhe te fillonte te vraponte? Po e di qe ai kishte nje pistolete ne dore dhe makine dhe mund ta arrinte por mendoj se pak zhurme nga ana e saj do te nxirrte dike nga shtepia dhe ky idiot mund te ishte larguar nga frika. Mendoj se ne shqiptaret duhet te mesojme per vete dhe femijeve tane rregullat elementare se si te veprojme ne raste te tilla. A eshte ajo nje garanci qe do sjelle evitimin e ndodhjes se kesaj ngjarjeje? JO, por ama te pakten u perpoqe ta evitoje.

Shqiperise i duhen ligje te forta pike se pari qe te mbaj njerez te tille larg femijeve dhe t'i fusi atje ku u takon, por mesa duket edhe ne kete rast per vete faktin qe ai e kishte bere nje krim te tille me pare, tregon qe shteti jone nuk eshte aq i afte sa t'i mbaje keta kriminele larg.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 29-04-2008 më 00:55

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Mos fol kot dhe akuzon policine pa pike respekti aty ku jeton ti si e ke policine me buton kap kte edhe e kap brenda secondes.

Me vjen keq per vajzen

Kta plehra jane ata qe nuk i kontrollojn dot ndjenjat dhe kan probleme psiqike.

Kesaj i thone fshati digjet k...... krihet, te fillojm te gjejme sex per meshkujt se u leshohen femijeve. ketu ku jam une po me buton eshte policia po dhe femijet ua cojne veglen me nje shikim??????' Fatkeqesi

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Lexo komplet postimin tim dhe mos kap vetem fundin.

Robo te dali perpara robi me minifund e me gjysmen e gjoksit perjashta barku ne kerthiza ne diell normale qe do dalesh paksa nga fiqiri.

Ti daku nuk qenke bo synet.
    Nuk ka justifikime per perdhunim, pse te hypi ty deshira te besh seks vetem pse sheh nje kembe zbuluar apo nje gjysme gjoksi, mos eshte faji i viktimes per kete?
    Po sikur te te kapin ty e te perdhunojne dy pederasta vetem pse ke dale me pantallona te shkurtra apo ke nxjerre barkun, si do te te duket ty????
    Mos duhet te themi qe mire ia bene se vete doli me pantallona te shkurtra dhe me bark jashte?

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Thash shkak i perdhunimeve jan dhe femrat provokuse.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 30-04-2008 më 07:55

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Thash shkak i perdhunimeve jan dhe femrat provokuse.
    PO sikur edhe ti te jesh provokues kur je me pantallona te shkurtra dhe me nje bluze te ngushte? Mos duhet te jete ky shkak qe dy pede te te perdhunojne?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Maniaku tenton të përdhunojë 10-vjeçaren brenda në shkollë
    Nga Genti^Itali në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 28-10-2005, 23:04
  2. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •