Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Maniaku përdhunon fqinjën e mitur, shpallet në kërkim

Albert Berhani denoncohet në Komisariatin e Krujës nga një familje. Ai akuzohet për përdhunimin e fqinjës e saj nën kërcënimin e armës

Ardian Shpendi

KRUJË – Përdhunon fqinjën e tij të mitur nën kërcënimin e armës dhe më pas zhduket, duke u shpallur person në kërkim nga policia. Burimet zyrtare të komisariatit të Krujës bëjnë të ditur se në adresë të shtetasit Albert Berhani ka mbërritur një denoncim për përdhunim. Ai tashmë është shpallur person në kërkim dhe forcat e policisë kanë kërkuar nga komisariatet e rretheve të tjera që ta ndalojnë. 40-vjeçari i shpallur në kërkim, ka qenë i dënuar për këtë vepër penale edhe më parë. Tashmë, maniaku seksual kërkohet për veprën penale më të fundit, pasi pa përdhunuar fqinjën e tij.
    Përdhunimi
    Burime zyrtare të policisë së Krujës bëjnë të ditur se përdhunimi i të miturës ndodhi dje, rreth orës 13:20 minuta. Vajza ka qenë duke u kthyer për në banesën e saj, kur është pikasur nga maniaku, i cili e ka ndjekur me makinë nga pas. Kur e mitura ka dalë në një rrugicë që nuk kishte kalimtarë të pranishëm në atë moment, pranë saj ka mbërritur Berhani. Pasi ka nxjerrë pistoletën nga brezi, duke ia vendosur vajzës në kokë, i ka kërkuar asaj që të hipë në makinën e tij. Ai e ka kërcënuar se në rast se nuk do ta bënte një gjë të tillë, do ta vriste. Sipas burimeve të policisë vendore, maniaku seksual ka udhëtuar me vajzën jashtë qytetit të Krujës, ku më pas e ka përdhunuar. Pasi ka kryer marrëdhënie seksuale nën presionin e armës, maniaku i ka kërkuar që të mos e denoncojë në polici, pasi do të hakmerret ndaj saj dhe familjes.
    Denoncimi
    Menjëherë pas tri orësh, Berhani e ka lënë vajzën në qytetin e Krujës. Me të mbërritur në banesën e saj, e mitura iu ka treguar gjithçka prindërve të saj, të cilët kanë bërë denoncimin në komisariatin e qytetit. Sipas burimeve të policisë, shtetasi Albert Berhani është shpallur në kërkim. Por duket se maniaku ka marrë informacion se është i kërkuar dhe është larguar në drejtim të paditur. Burimet policore bëjnë të ditur se vajza i është nënshtruar ekspertizës mjeko-ligjore.
    Burimet zyrtare të policisë së Krujës bëjnë të ditur se maniaku seksual Albert Berhani ka qenë i dënuar edhe më parë për veprën penale të përdhunimit.

Burimi i Lajmit!
    Sui generis

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Kete lajm e lexova edhe me beri shum pershtypje se sa jane shtuar kto maniaket psikopate...Gjynah ajo e shkreta cka hequr.Po sin nuk i vjen zor njehere 40vj burre ai plehra.Per keto maniaket jo burg po denim me vdekje duhet edhe jo vdekje e shpejte po nje torture e gjate
    qe vdekjen ta kerkojne me ngulm
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Si gjithmon policia po punon per kapjen e kafshes.

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Keto duan shiringen re,spo del nai kamikaz ti qeroje fare keto se na felliqen trevat Hakptuuuuuuuuuuu ca lloj njerezish pa yndyre.U felliqen kembe e koke,keqardhje per viktimen e trajtuar ne ate menyre.Fundja jemi njerez apo kafshe.Kshu eshte kur ska shtet i lejne keto te dalin rrugve
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Citim Postuar më parë nga ThE_DaRk_NiGhT Lexo Postimin
    Keto duan shiringen re,spo del nai kamikaz ti qeroje fare keto se na felliqen trevat Hakptuuuuuuuuuuu ca lloj njerezish pa yndyre.U felliqen kembe e koke,keqardhje per viktimen e trajtuar ne ate menyre.Fundja jemi njerez apo kafshe.Kshu eshte kur ska shtet i lejne keto te dalin rrugve
    E lale per keto lloj tipash vlen shprehja sa me shum e njoh njeriun aq me shume dua kafshet
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar më parë nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    E lale per keto lloj tipash vlen shprehja sa me shum e njoh njeriun aq me shume dua kafshet
    Hahahhaha Mqafsh nga e kape kete lene lene mos ma thuaj se kam qen une ai qe te thashe vere si firme :d

Po normale ne vend te perparojme perpara te civilizohemi po rikthehemi ne epoken e gurit,ku ska ligje asigje
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Sa vjeqe kjo vajza e mitur....din ndokush ?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjera qe ndodhin.

Gjynah ajo vajza.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Si gjithmon policia po punon per kapjen e kafshes.
    Mos fol kot dhe akuzon policine pa pike respekti aty ku jeton ti si e ke policine me buton kap kte edhe e kap brenda secondes.

Me vjen keq per vajzen

Kta plehra jane ata qe nuk i kontrollojn dot ndjenjat dhe kan probleme psiqike.

Mos te harrojm se Shkaku i perdhunimeve te shumta jane dhe mungesa e seksit te vazhdushem qe kemi ne si Komb dhe femrat qe dalin me minifunde e ta cojn veglen me nje shikim.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    Mos te harrojm se Shkaku i perdhunimeve te shumta jane dhe mungesa e seksit te vazhdushem qe kemi ne si Komb dhe femrat qe dalin me minifunde e ta cojn veglen me nje shikim.
    Njerezit kane zakonisht nje organ tjeter per te neutralizuar impulset e tilla, quhet tru, se di nese e ke degjuar ndonjehere.
    E paska fajin vajza tani se atij pedofilit iu ngre niveli hormonal.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Maniaku tenton të përdhunojë 10-vjeçaren brenda në shkollë
    Nga Genti^Itali në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 28-10-2005, 23:04
  2. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •