Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    I vetmi që masturbohet ktu je ti. Aq shumë të pëlqejnë ato që thu saqë i përsërit që t'i lexosh disa herë dhe të vetëkënaqesh.

Sa për fetart në Shqipëri, merre me long se mishi maroi. Ktu dhe ata që thonë që i përkasin nai feje e kanë si etiketë, se as në kisha e xhamia skan shkel nai herë, as janë betu nai herë për jahveh e allah, as janë pagzu, as, as, as. dhe festojn dhe festa pagane uuuu dhe kur shofin nai myslimon 'prej vërteti' në rrugë e bojn si leckë duke e tall ose duke qesh. ik e pysni çik ato dobiçat e turkut se si i trajto njerëzia kur i shef në rrugë se ndoshta msoni gjona të reja për Shqipërinë e shqiptart
    Ndryshuar për herë të fundit nga pryll : 02-05-2008 më 01:59

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    ne shqiptaret mund te jemi shembull per te gjithe per tolerancen fetare qe e kemi, dhe dijme t'i ndajme kombin dhe religjionin. por une mendoj se ne shqiptaret nuk jemi aq indiferent ndaj religjionit, kete qe po e them bazohem ne vete dhe njerezit qe i njoh.

Personalisht e kam thene me qindra here kete gje, biles disa here dhe ketu ne forum. E vetmja mungese tolerance dhe i vetmi ekstremizem qe u vjen besimtareve shqiptare te besimeve te ndryshme eshte nga ana e ateisteve, te cilet jane kunder te gjitheve dhe ju pengon toleranca midis besimeve tek shqiptaret. Nuk e kuptojne se kesisoji ndihmojne propagandat antishqiptare te cilat gjithmone jane orvatur t'i percajne shqiptaret ne baza fetare, duke i gjetur si me te ndryshem pikerisht ne kete kuptim.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Personalisht e kam thene me qindra here kete gje, biles disa here dhe ketu ne forum. E vetmja mungese tolerance dhe i vetmi ekstremizem qe u vjen besimtareve shqiptare te besimeve te ndryshme eshte nga ana e ateisteve, te cilet jane kunder te gjitheve dhe ju pengon toleranca midis besimeve tek shqiptaret. Nuk e kuptojne se kesisoji ndihmojne propagandat antishqiptare te cilat gjithmone jane orvatur t'i percajne shqiptaret ne baza fetare, duke i gjetur si me te ndryshem pikerisht ne kete kuptim.
    shum gabim mongesa e tolerances vjen prej talebanve qe na i kan qit gjith figurat kombtare si kriminele e tradhtar duke fillu ke Gjergj Kastrioti Skenderbeu heroi i padiskutushem kombetar

ato qe thone se pushtimi turk e shpetoi shqiprin e se turqit nuk kan ba asni krim mbi shqiptar po perkundrazi shqiptaret ishin ato qe qe i pran ne bese turqit tu u ra mas shpine

e kush jan kto do te thush ti qe ku i ke me emna ktu ne forum Kosovar2006, fisniku student, gj. fishta, Il Padrino, eldonel, celyy etj etj idhtar te thekshem te islamizmit.

vetem te mjafto me lexu ke tema per kadaren me e pa se ca freri qesin kto prej goje per historin shqiptare.

e qysh duhet na me kon tolerante me ksi njerzi?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •