Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Kush o kjo Land? ku e merr buken e ka gjet drague kush o. ps.femrashqiptarofobēa thoni mer ju tjert,jo svedeze jo nuk o shqiptare etj. shifni mer femrat shqiptare se jan si shpirt..................
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar mė parė nga land e ka gjet drague kush o. ps.femrashqiptarofobēa thoni mer ju tjert,jo svedeze jo nuk o shqiptare etj. shifni mer femrat shqiptare se jan si shpirt.................. edhe komshija "suedeze", s'o me e paket p.s jemi rrace e bukur, vetem qe na ka prish puna ne kooperative,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga drague po mire de na co ndonje foto te na hapet oreksi po ve ca foto te Charlizes si yll qe eshte.
dhe ca te tjera...
dhe nje te fundit
Postuar mė parė nga xfiles po ve ca foto te Charlizes si yll qe eshte. ēa esht kjo bishe mer me kane shku ne maksimum testo............. Xfiles ya fa haha
Postuar mė parė nga drague ēa esht kjo bishe mer me kane shku ne maksimum testo............. Xfiles ya fa haha te jap te drejte .
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku edhe komshija "suedeze", s'o me e paket p.s jemi rrace e bukur, vetem qe na ka prish puna ne kooperative,...lol Po ata qe se kan provu kooperativen ????
Postuar mė parė nga xfiles te jap te drejte . A na lejohet me thone nai thaf te piset ,se mezi po e maj
Postuar mė parė nga drague A na lejohet me thone nai thaf te piset ,se mezi po e maj thuaje po me ze te ulet, shkruaje me shkronja te bardha qe te mos lexohet .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt