Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Te nderuar e te nderuara!!

Ju faleminderit per keshillat dhe propozimet tuaja, por mua me duhen vetem dy tri rreshta ne fillim te urimit, ngase, njashtu pajtohem edhe me ju, me mir do ishte qe ta shkruaja vet, por fillimin e urimit e kam paksa ma veshtir.

P.sh., te filloj me: "Urime matura, e dashura ime" apo "Urime per mbarimin e shkolles e marrjen e matures",....he..a me kuptuat tani?? Sidoqoft, ju faleminderit!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Thumbs up I nderuar zoti Kastarof

Nuk e kuptoj pse je kaq i ndrojtur,dhe pse duhet te zgjedhesh fjale te bukura nga te tjeret,ku nuk je i zoti ti ndertosh vete.Rendesi ka qe fjelet qe t'i do ti shkruash te dashures tende, te jene te sinqerta me plot afsh dhe pasion.E dashura jote nuk do shikoj Gunen(drejtshkrimin)por peshen dhe vlerat qe jane ne fjale.
    Ne qoftese mendon ti ngresh vlera vetes,dhe t'ja hedhesh te dashures duke kopjuar vepron shume gabim.
    Per mendimin tim shkruaj thjesht me fjale qe dalin nga thellesia e shpirtit, ashtu siç ta ndjen zemra,sepse vetem ne kete menyre mund te fitosh zemren e çdo gruaje.

Dhe mbasi e takon(takimi te jete suprize) nje tufe me lule te bukura,ku brenda ndodhet nje kartoline nga Stokolmi e shkruar: I LIVE YOU . Pastaj terhiqe prane trupit dhe jepi nje te puthur te forte ,duke e shoqeruar me keto fjalejo ishte per maturen,si dhe per hapat e para te jetes tone per te mos u ndar.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Jimy Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse je kaq i ndrojtur,dhe pse duhet te zgjedhesh fjale te bukura nga te tjeret,ku nuk je i zoti ti ndertosh vete.Rendesi ka qe fjelet qe t'i do ti shkruash te dashures tende, te jene te sinqerta me plot afsh dhe pasion.E dashura jote nuk do shikoj Gunen(drejtshkrimin)por peshen dhe vlerat qe jane ne fjale.
    Ne qoftese mendon ti ngresh vlera vetes,dhe t'ja hedhesh te dashures duke kopjuar vepron shume gabim.
    Per mendimin tim shkruaj thjesht me fjale qe dalin nga thellesia e shpirtit, ashtu siç ta ndjen zemra,sepse vetem ne kete menyre mund te fitosh zemren e çdo gruaje.

Dhe mbasi e takon(takimi te jete suprize) nje tufe me lule te bukura,ku brenda ndodhet nje kartoline nga Stokolmi e shkruar: I LIVE YOU . Pastaj terhiqe prane trupit dhe jepi nje te puthur te forte ,duke e shoqeruar me keto fjalejo ishte per maturen,si dhe per hapat e para te jetes tone per te mos u ndar.
    Ke te drejt, i nderuar, ama un po mendoja ndryshe, por ju sikur nuk me kuptoni apo s'doni.

Un po mendoja kshu, qe vetem rreshtat e par t'ken t'bejn me maturen pa perzier ndjenjat e mia per te. Pra, un po kerkoja vetem nje fillim te mir qe ka t'bej me maturen, meqe fjalet ne vijim, sesi ndjehem pa te, vec jan te shkruara ne zemren time dhe dalin vet. Me kupton??

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    antar kastarof !!!

I'a nje hyrje qe mendoj se mund te bej pune !!!

Urime e dashura ime per shkollen e mesme dhe suksese te metejshme ne universitet edhe me gjere !!!

megjithate sic te thashe edhe ne postimin e meparshem !!! fjalet e tua kane me shume rendesi sepse ti e njef me mire se cdo njeri tjeter te dashuren tende kshu qe do dish edhe si ta shkruash urimin me mire se ne te gjithe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    antar kastarof !!!

Urime e dashura ime per shkollen e mesme dhe suksese te metejshme ne universitet edhe me gjere !!!

megjithate sic te thashe edhe ne postimin e meparshem !!! fjalet e tua kane me shume rendesi sepse ti e njef me mire se cdo njeri tjeter te dashuren tende kshu qe do dish edhe si ta shkruash urimin me mire se ne te gjithe !!!
    Eh, po kte po e kerkoja un. Te falem nderit shum per mundin kushtuar mua!!

Mbase dhe ju lodha pakez.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    antar kastarof !!!

Bingo , tani e gjete ate cfari i duhej hahahahaaa bravo

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Bingo , tani e gjete ate cfari i duhej hahahahaaa bravo
    Je vonuar si teper

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga carbondcd Lexo Postimin
    Je vonuar si teper
    ehe isha duke u rrezitur ne djelle te marr ca ngjyre se po e verboje dike me bardhsi

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Kam dëgjuara se ne disa zona te Shqiperis si urim thuhet " Te vdektë e ëma," e vërtet eshte kjo?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Na një for free: Uroj të kesh të njëjtat aksesorë (a$$ b00bs) kur të mbarosh dhe shkollën e lartë.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •