Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323

Kush nga ju di të urojë më mirë?

Mbrema bashkatdhetar te dashur!!

Shpresoj te jeni mir te gjith.

Qe t'mos ju marr shum koh po filloj menjeher. -E dashura ime do mbaroj shkollen e mesme dhe do feston mbremjen e matures. Un kerkoj ndihm nga ju per kte rast, sesi, ne menyren me te mir, me shkrim, duhet uruar asaj maturen. Shkruani disa rreshta sikur ju u uroni te dashureve/dashurave tuaj/a. S'di se sa me kuptuat, vecse do t'ju isha shum mirenjohes. Ajo studion ne Shqiperi, ndaj duhet te tingelloj mir dhe shqip!!

Secil-i/a le ta shkruaj ne menyren e vet, me pas un do zgjedh vet at qe do tingelloj ma bukur nga te gjitha...... Ju faleminderit shum!!

PS. Jo, s'po tallem me ju, ngase jetoj ne Suedi dhe s'e njoh aq shum gjuhen shqipe, ndonese dua dhe po studioj vetiu me ndihm te fjalorit shqip-shqip.

Ju lus per pergjigje te shpejt!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Pasi eshte nate ju uroj naten e mire , i pelqeu kujt urimi po nese doni edhe nje keng ja bashkangjes "me mire kurr mos te ishim taku "
    KOSOVA E MADHE

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    E dashur X, te uroj maturen. Kalofsh bukur.
    Fustanin ta kam nisur me DHL jam i bindur qe do te pelqeje pasi e di qe Versace eshte firma jote e preferuar, nuk kam harruar dhe sandalet Swaroski. Ne pako ke dhe bileten nje drejtim, destinacioni Suedi, mezi pres te te shikoj, me ka marre malli shum.

Antar katastrofe do te jete mese e kenaqur,besome.
    Sa per shqipen e shkruan shume bukur rri rehat.
    te pershendes
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin

Qe t'mos ju marr shum koh po filloj menjeher. -E dashura ime do mbaroj shkollen e mesme dhe do feston mbremjen e matures. Un kerkoj ndihm nga ju per kte rast, sesi, ne menyren me te mir, me shkrim, duhet uruar asaj maturen. Shkruani disa rreshta sikur ju u uroni te dashureve/dashurave tuaj/a. S'di se sa me kuptuat, vecse do t'ju isha shum mirenjohes. Ajo studion ne Shqiperi, ndaj duhet te tingelloj mir dhe shqip!!

Secil-i/a le ta shkruaj ne menyren e vet, me pas un do zgjedh vet at qe do tingelloj ma bukur nga te gjitha...... Ju faleminderit shum!!

PS. Jo, s'po tallem me ju, ngase jetoj ne Suedi dhe s'e njoh aq shum gjuhen shqipe, ndonese dua dhe po studioj vetiu me ndihm te fjalorit shqip-shqip.

çuno ma mir drejtohu grupit te femrave.psh.perla,diana,selina etj

djal i mirë Maska e YPSILONI
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    Mer nje dhome ne hotel per nje nate dhe beja surprize,bliji nje pal brecka nga ato sexy dhe thoji ti provoj ne sy tende dhe ti ta vleresosh si i rrin dhe si i duken,kur ti veshi thoji,ohhh baby ti dukesh si nje flutur me kete brecka,kam qef te shikoj si do dukesh pa brecka fare,dhe kur ti heqi bej sikur te bie te fiket qe te hidhet ajo dhe te japi CPR ose ne shqip ndihmen e pare,sa te fusi gojen e vete ne gojen tende per frymemarje ti futi nje te puthme dhe mos ja ndo buzet,falenderoje qe te kthehu ne jete dhe kaqe,ne fund tregoji giftcarten qe i ke ber me nja $500 tek dyqani i saje i preferuar,kete mendim kisha un,ja kalofsh sa me mire
    LA LAKERS4EVER

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Bobo....kjo qenka detyre e veshtire shume per tu bere...
    Ta paska mbledh aq shume e dashura ty saqe dashke ti beke edhe fjalim per mbremjen e matures.. (shaka)
    Tani ne kete ore e kam pak trurin si bosh po neser po te them ca fjale dhe mos harro ti blesh dhe nje tufe lule dhe ta ftosh ne restorant..

Respekte
    "Carpe Diem"

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Ehhhhhh mer bir e kemi kaluar kohen e mbremjes se matures ne aman mos na bej te kujtojme edhe njehere kohen e rinise :P
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar më parë nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Ehhhhhh mer bir e kemi kaluar kohen e mbremjes se matures ne aman mos na bej te kujtojme edhe njehere kohen e rinise :P

Po re po te gjithe femijet e tu jane.Lum si e gjithe Shqiperia qe ka nje babe si puna jote
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Te shkruaj jo 1 por 10 rreshta por eshte e kote se gjerat e kopjuara mbeten te tjetrit pamvaresisht se kush i interpreton,te njeh mire e dashura besoj dhe i kupton shprehjet e tua nga te dikujt tjeter.personalisht nuk me duket ide e mire.shkruaj thjesht e bukur vetem te jene origjinale.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

vete nga fjala urim si me nje fjale si me 100 rreshta urimi urim ngelet !!! shkruaje me mire vete se do dukesh me origjinal edhe me i vleresuar ne syte e te dashures tende !!! kjo eshte keshilla me e mire qe mund te jepja !!! urimi eshte urim dhe gjithmone duket mire !!! si ne gjuhe te keqe te shkruaj si ne gjuhe te mire mjafton qe ato fjale te ndihen kur thuhen ose kur shkruhen !!! hajde me te mira edhe suksese si ty edhe te dashures tende !!! edhe me nje bashkim sa me pare !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •