Dikush, je i sigurt qe je ne barazi? E diskutojme po deshe. - GjK.Postuar më parë nga diikush
Dikush, je i sigurt qe je ne barazi? E diskutojme po deshe. - GjK.Postuar më parë nga diikush
mazalla se lexon njeri tamam ca thua, vetem tek e veta do te dali gjithsesi
Gjergj lexo edhe nje here ca thashe une:Postuar më parë nga gjergj_kastriot
Postuar më parë nga diikush
pra synohet, jo eshte realizuar.
per me teper (sica thashe gjithashtu me pare lol) kjo nuk eshte ajo teme, apo do beni cmos vetem e vetem te largoni vemendjen nga subjekti i temes? lol
pranoj diskutime vetem per kete teme, tek kjo teme
me te mira
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 11-05-2006 më 14:39
Une po i permbahem temes pasi Kodin e DaVincit e kam lexuar dhe eshte kryekeput nje kerkim per ta nxjerre zotin femer. Dhe per te nxjerre falsifikimet qe paskan bere meshkujt e padrejtesite e tyre ne shekuj ndaj "zotit" femer.Postuar më parë nga diikush
Te lexova shume mire dhe ajo qe thashe nuk le vend per moskuptim te asaj qe thua. Ti the qe ne vendet e civilizuara synohet drejt barazise, po a nenkupton ti qe femrat jane ne disavantazh ndaj meshkujve per te drejtat e tyre?
Sepse une them qe ne ShBA jane ne avantazh. Eshte ne kete pike qe me duket kemi mendime te ndryshme.
Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 11-05-2006 më 14:44
kjo e permbledh gjithe temenPostuar më parë nga hi, ryder
![]()
E verteta per Krishtin nuk ruhet nga nje Institucion.
Perkundrazi, ajo ruhet ne zemrat e atyre qe besojne tek Ai.
Kjo e vertete eshte ruajtur pergjate shekujve prej te krishtereve, te cilat madje jane persekutuar nga Vatikani.
Pergjate shekujve kane ekzistuar grupe te ndare nga Kisha Katolike dhe Vatikani qe e kane ruajtur te verteten per Krishtin.
Nje grup i tille qe ka ekzistuar qe nga koherat e apostujve ishin Valdensianet, te cilet jetonin ne Alpet e Italise te izoluar dhe u shkaterruan nga Inkuizicioni dhe kryqezatat ne shekullin e 12
Persa i perket filmit dhe librit, s'eshte vecse nje fantazi qe duket reale nga marketingu qe i behet.
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Nji pyetje direkte per ty Matrix:Postuar më parë nga Matrix
Cila pjese e se Vertetes per KRISHTIN, nuk "ruhet" prej Vatikanit?
Ose ma thjesht:
Cilen pjese te ungjillit, lindjes, veprimit, kryqezimit e ringjalljes, paska heqe, ndryshu apo manipulu Vatikani qe ti e ditke te drejte?
Te lutem fakte e jo kapercime neper ceshtje te tjera historike a politike qe nuk kane lidhje me te te Verteten per Jezusin.
Labeati,
Meqenese akuzuesit e akuzojne Kishen (dhe me Kishe ata nenkuptojne Institucionin Fetar) se ka shpifur ndaj Krishtit dhe ka mbajtur gjera te fshehta, une solla si shembull Valdensianet, te cilet besonin ato qe thuhen ne Bibel, dhe megjithate nuk i perkisnin Kishes Katolike dhe nuk e njihnin autoritetin e Vatikanit.
Akuzuesit qe akuzojne.... duhet te sjellish fakte, e jo te flasesh "rroma per toma", vetem per me vjelle vrer kunder Vatikanit....Postuar më parë nga Matrix
Tashti po te kesh nji fije karakter me rreshto ketu çfare paska SHPIFE Kisha Katolike ndaj Krishtit dhe cfare te fshehtash paska mbajte qe i paske zbuluar ti apo ndonje pastor i jote.... prej atyne qe bajne zbulime "mahnitese" per cdo te diele?
P.S. Te lutem fakte, data, persona etj e jo "copy&paste" prej Dan Brown.
Lene Vatikani aty ku eshte, mbi 7 kodrat...
Thjesht dua t'u them atyre qe nuk e dijne se Vatikani mund te perfaqesoje Kishen e Krishtit, aq sa mund te perfaqesoje Prostituta plake, Nusen.
Kaq!!!
Ti mendon se ai eshte babilonia e apokalipsit?Postuar më parë nga Matrix
Krijoni Kontakt