HHaaahha xfiles me kujtove plakat ne shqiperi se ato te pyesin me rrenj e dhemball.
C'ka mire,
HHaaahha xfiles me kujtove plakat ne shqiperi se ato te pyesin me rrenj e dhemball.
C'ka mire,
Po dhe une mes pleq e plakash jam rritur, keshtu qe kam marre dhe une huqet e tyre.
Ndersa une, mes edukatoreve dhe 'diktatoreve'
Pershendetje Italia
Anxhi mire edukatoret po diktatoret per ke e ke fjalen??
Xfiles te gjithe i kemi mare ato huqe veshtire te harrohen,po une skam deshire ti harroj se me pelqej ato gjerat qe me mesonte gjyshja.
pershendetje *Anxhi*, ēe mire te solli ketej nga italia.
Mire se na erdhe se ka vend plot ketu.
Lol, as une nuk kam qef ti harroj.
Mire se ju gjeta, per te mira e ne gezime,
gzuar,
gzuar qofsh,
hajde pleqeri te mbare.
te rroje nipi mbesa, cunat, gocat, e te gjithe ēa ke perzemer,
:P
Thjesht nje salutim. ok, kaloni mire ne vazhdim.pershendetje *Anxhi*, ēe mire te solli ketej nga italia
, aman te keqen mos u bej permaloze,
gjaku i ri eshte i mireseardhur ketu.
Ta them ne vesh, se mos i ngel qefi ketyre te tjereve, po ngelem gjithmone te njejtet persona qe shkruajme ketu , te njejtat goca, keshtu qe ndonje goce e re sikur na gjalleron pak.
Pastaj, ta them kshu seriozisht, kam shume respekt per ty si anetare forumi.
Xfiles jam akoma ketu une traditore. Ca po e corteggion keshtu apo harrove qe te pret gruaja ne shtepi. hhhaaahhaa i prisha pune.
Pergjigjen ta solla ne reputacion AldaAnxhi mire edukatoret po diktatoret per ke e ke fjalen??
Jo jo, pa merakaman te keqen mos u bej permaloze,
Faleminderit por mua me shume me pelqen te lexoj. Pergjithesisht u kthej pergjigje grindaveceve te forumitgjaku i ri eshte i mireseardhur ketu![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 30-05-2008 mė 15:41
Krijoni Kontakt