ciao Santo,
dhe ketej ka plas dielli,
une dua kohe as me diell, as me shi, por te verejtur. Shiu lag, dielli djeg, nuk dua asnjeren nga te dyja.
ciao Santo,
dhe ketej ka plas dielli,
une dua kohe as me diell, as me shi, por te verejtur. Shiu lag, dielli djeg, nuk dua asnjeren nga te dyja.
Mirembrema te gjitheve. Si kaluat sot?????? ndonje te re?apo ne vend numero. meqe kishte diell sot ju beqaret ja shkelet syrin ndonjers-njerit(gjasme sikur u vriste dielli)
xfiles ti qenke i vecant derman.Per tyja duhet porosit koha vec re.
Pershendetje Xhuliana,Alda,donna,maryp,Drague e Daniel.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mirembrema santo,xfiles,mary,alda.....daniel, donna....
Sa vape e mbytur sot....te merrej fryma.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Xhuliana Mbrema.
Si po ma ben jeten andej nga anet e tua???![]()
Ja duke u shtyre, vado d'inerzia...se jam shume e lodhur![]()
Xhuliana Beata te derman.
Knej nga anet tona spo kalo hic.![]()
buonasera mondo..
učččč po spaska njeri..ju boj nje saluto te gjithve ne un pra!!
xhuliana pyta mamin per byrekun!!sekreti eshte patatja me tha..duhet te jet cik ne qef at dit dhe kur ta kapesh ti thush ja dy llafe te mira perpara ke la spogli se no poi non si concede in tutta la sua dolcezza e essenza!!viva la patata quindi ;P
alda sot shkela nje pozzanghera plot me uj se po shikoja 2 kalamoj duke u zi per nje akullore..goca ska!!kemi hy ne grev..
sa kam pa lexu xfiles..me duket se te prunen prap posht ufot ;P
shiu lag, djelli djeg..din qe bora ftof?era fryn??un merzis..santo do behet papa..
o santo po ku je mer ku je??po ca hec me papuce ti??bo re burr zhurm kur hy qe ta di qe je ktu ;P
tja kalosh mir..dhe mos e le te kaloj po kaloja ti kohes se kur kalon vet ajo dhe nuk e din nuk kthehet me mbrapa!!me ket poezi te fundit po iki ne gjum se autografi do ju i boj neser..naten
mos luj se sta quj
Miredita....spaska njeri sot ketej!!!!...daniel, te paskemi lene vetem mbreme....
Un saluto a tutti....e statemi bene!![]()
pershendetje te gjitheve,
i jemi fut punes me koke dhe nuk po kemi me kohe as per te bere refresh forumit.
ketej na mbyti vapa.
Daniel Maker, jo re se me kane leshuar ufot, ma kane lene pushim kete jave.
Krijoni Kontakt