Daniel kam jetuar 5 vjet ne Brescia derman edhe kam qene aq shume here ne Gardaland sa nuk mund te te besohet.Prandaj kam humbur edhe Interesin.
Po ti ku rri iher ta marrim vesh edhe ne te tjeret????![]()
Daniel kam jetuar 5 vjet ne Brescia derman edhe kam qene aq shume here ne Gardaland sa nuk mund te te besohet.Prandaj kam humbur edhe Interesin.
Po ti ku rri iher ta marrim vesh edhe ne te tjeret????![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ca pytjesh qe ben..nga nuk rri!tani u ben 2 vjet qe po vej rronja gjasme ktu..qyteti taman per nje njeri si un..qyteti aleksander i maqedonis:ai i madhi!!
he gjeje vet..
mos luj se sta quj
Edhe ti ne Alessandria re????
Puupupupupupupupupupupupupu.Po cdeshe aty derman.Aty jane Shqiptaret me te Paintegruar ore.Nejse.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
pse kush tjeter eshte nga ketu?pa ca ktu?un taman jam per vete..
arrita ktu per nje fakt qe me ndodhi se ktu e kam filluar jeten time kur erdhem ne itali heren e par dhe ktu e fillova prap dhe un pas 16 vjet..shyqyr Zotit rehat..
po ti nga brescia shkove posht se ka me shum pun?
mos luj se sta quj
Ciao bella....e ke pare shume heret per ne korrik nga forlģ. fluturimet parashikohen per 3 muaj jo per me teper. megjithate nese kontrollon tani fluturimet jane online. Une e kontrollova tani dhe nese ti psh nisesh me 13 korrik(e diel) dhe kthehesh me 14 gusht, paguan gjithsej andata-ritorno 229,71
Nga bologna te shkon me shtrenjt se e kam provuar edhe vete. fuori stagione kushton circa 300.immagina in piena stagione. vetem autobuzi aeroportoBLQ -stazione centrale eshte 5 .
Daniel scusa per gli auguri anticipati.....
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
mirmbrema xhuli...si ja kalove sot ne universitet?
giornata lunga?
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
ciao Mary...non speravo che tu fossi online. ja po shikoja tv l'alternarsi tra stranamore dhe rambo....(ne fakt asnjerin progr spo e ndiqja.Dite shume e gjate dhe e lodhshme, por me shkoi mire..un esamino in meno e vaiiiii!
te come č andata oggi?
mirmengjez njerezia....akoma ne gjume juve??'
dai se sot eshte dite e bukur ...me ne fund pas kaq dite shiu doli dielli
tutti al mare..........![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Qyqa maryp sa uleret mi me tramakse,e paske zerin si borie saurreli hhhaahha(scerzo)
Une pertoj te shkoj ne det edhe pse nje hap e kam,do dal ne ballkon te mare ndonje rreze.
Miredita ragazze....!!!!un saluto e buon fine settimana!![]()
Krijoni Kontakt