salve gente..come andiamo?
visto che giornata oggi...quasi quasi vado al mare...peccato che piove e fa freddo
alda mire ja ke bere qe nuk ke qene ndonjehere ne laē, non ti sei persa niente![]()
salve gente..come andiamo?
visto che giornata oggi...quasi quasi vado al mare...peccato che piove e fa freddo
alda mire ja ke bere qe nuk ke qene ndonjehere ne laē, non ti sei persa niente![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Mbrema Mileto.
Moj graria ja paskeni nisur nga prezantimet.
Mu bete si Ufficio Anagrafe tek kjo tema.
Pershendetje per te gjithe.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ke giornata di merda madonna la stronza e vergine ke non lo č mai stata..vorrei avere la pazienza di un santo!!
mos luj se sta quj
Daniel pse do tregoni veten si te forte me Parolacce?Non ci scandalizziamo ma almeno un po di rispetto verso tutti.
Cmq Buona sera e benvenuto.
La pazienza viene con l'eta.Crescerai pure te.![]()
la madonna non č vergine quindi non c'č nulla di male nell'ammeterlo..
la pazienza non č nel mio dizionario!
ate po pres ne fakt..te rritem qe tme vi se kshu vetem vetes i bej dom..
ej po taman si nje gru shpie me qenkeir se na erdhe na the..ala pres kafen nga ty!apo sdoje me me dhen ato pillole blu dje..
mos luj se sta quj
mirmbrema njerezia...si po ja kaloni??
santo vai con le tue generalitą
hej hai visto, me kan fshire postimetjam kthyer prape tek 666.. sono IL DIAVOLO in persona
attenti a voi
daniel č proprio vero, fjalet e para qe mesojme ne nje vend te huaj jane fjalet e pista..por e di si eshte puna?? njeriu duhet dhe te kuptoje kur dhe ku eshte momenti ti perdore sepse perndryshe rischiamo di diventare scortesi e maleducati
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Te them mire se erdhe ste rri mire.Per kafe hajde ne Ravenna te te deh me kafe e raki.
![]()
Mary mbrema e mire se erdhe.
Po te dhenat e mia jane edhe tek Pagine Gialle derman.![]()
o mary fjalet qe thash ne itali perdoren si buka kshu qe sbon pershtypje..kur i ktheni ne shqip at here kan nje vlere turpi kurse ktu e dini mir qe sbejn pershtypje..dhe un jam nje signore po deshe po skam qef tani se me kan ardh 45 minutat ket dit dhe me zor kalun 3!!po mir kshu?
o santo po ate dua un..tme desh me kafe!ne ravenna rrin ti?uč skam qen nai here..sa afer e ke detin?hullesh nga ballkoni ne uj dot?
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt