Alda ti mbete me arm zjarri ne dore moj goce.Kush te prek tyja po hajde mire se erdhe .
Alda ti mbete me arm zjarri ne dore moj goce.Kush te prek tyja po hajde mire se erdhe .
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
buona sera..
Santo te jap nje link dhe te besh nje gje?po vetem po ta mbajti dhe po i pate ato posht..do ngriesh nga tmerri..un e bera ne brek vtem ne fund qesha
ci stai???
mos luj se sta quj
he se e di qe do e besh..mbaje telefonin afer dhe ndizi kasat e kompjutrit!!
videon e pash un kshu qe duhet te klikosh ke invia agli amici dhe te vesh ne fund mailin tat qe kur te vi mesazhi ne post ta hapesh dhe ta shofesh edhe ti nga fillimi!mos harro te lesh numrin e celularit dhe do shikosh ca surprize..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 16-05-2008 mė 16:02
mos luj se sta quj
Daniel te falenderoj por se mora vesh ca kishte aty per tu trembur mer aman se Filmi The Ring eshte.
nuk e bere ne brek?ca trimi qenke me..ste mori ne telefon me duket..
pse genjen sja dhe numrin tat!!
un u trema..si i bejn kto dreqna gjith kto budallalliqe..
mos luj se sta quj
Aman ore pse vdekja kur vjen te telefonon me para????![]()
uei po un i besoj shum njerzve!dhe vdekjes..kam pa filmin ja 59 here..e fika direkt videon vetem kur me mori ne telefon..tallu tallu ti me kto gjera..do behem santo para teje..
po mir nje here?te kaloj gripa?
mos luj se sta quj
Kaloi derman kaloi.Ti si ma ben jeten mbas trembjes se madhe?
skam mundesi se shkoj ti jap i puthme fejumes qy tani pakten po vdiqa sme ngel pishman..mir mir jemi..
na myti ky dreq shiu gjith diten!!e kam inat..kur jam mir them po qan qielli per mua..
kur jam pak me 45 minutat e mija them po na ben pipģ nga siper..
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt