Epo hiq dore nga mbleserite 100 her te thene nuk merr vesh ti
pantallona ... e c'te duhen nga vera po shkojme ... rrite icik pazarin![]()
Epo hiq dore nga mbleserite 100 her te thene nuk merr vesh ti
pantallona ... e c'te duhen nga vera po shkojme ... rrite icik pazarin![]()
1.Atehere boll me citove
2.Mos shkruaj MP duke me bere propozime te paturpshme?
3.Une jam si jam...te gjitha te keqiat i kam... c'te hyn ne xhep ty?
4. Ate punen e te dashurit e ke kot... i vetmi i dashur qe ke pas ndonjehere ka qene g.....
5.E kaloj aq mire kohen me ty... sa sa here poston te thashe.... 1 inch.
6.Ik tani....
P.S. - Kur nuk e merr vesh ca dmth a=a+1 (qe eshte dicka qe ka te beje me PC) pse flet ??? 100 here te kam thene
Daaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Intruder je djale simpatico po meshkujt qe shajne femrat nuk me pelqejn. Mos me zhgenje.
Ti dhe Anxhi me kujtoni kur zihesha per flojkesh me vellain e ulerisnim,leshoooooooom ti i pari.
Nuk keni vajtur te merni ndonje raggio di sole?
Hajde dilni se dite e bukur sot.
paska plas lufta ktej..amerikant skan gje tjeter ne kok!
ktej italia jone ca thot?ca re te zeza si ke filmi INDIPENDENCE DAY po ska gje..kemi x files qe merret vesh me ufot ;P
ciau
mos luj se sta quj
1. Mos cito
2. Mp te kam nisur (dhe e kam ende pergjigjen tende arrogante) por nuk di te kete qene e turpshme. E dija qe do arrinim ketu ndaj mendova t'i ulnim gjakrat para kohe.
3. As qe me intereson si je. Nuk me hyn ne xhep.
4. Hahahaha. Nuk me njeh ndaj jepi sa te mundesh kamares.
5. Duke pare progresin biologjik qe shkaktojne postimet e mia tek ty, nuk mund te terhiqem pasi ben vaki dhe na shton famen e popullit tone si specie e rralle qe do gjendesh ne univers.
6. Un do iki se kam nje fundjave shume te kendshme para e s'kam se si ta humb nje organizim te tille per nje specie si ty.
7. Ate citimin do beje mire te na I thoje pak kuptimin se per vete nuk e kuptova e paskam harruar ta ve shenimin.
8. Ik loz me cingla tani.
"Bene,bene" disse il conte,grattandossi la fronte.
"Bene,bene" disse la contessa,grattandossi anch'essa.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Miredita Xingaro mirese na rierdhe....se pate humbur fare...!!
Pershendetje Alda, Xfiles,Santo,Donna, dhe ju anetaret e rinj te ketij nenforumi.....
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
miredita xhuliana,
si shkon jeta, mos me thuaj se je duke mesuar.
ketej nga une mire, shume dite romantike ma tasin me makarona perpara pc dhe duke pare film, o zot lum si ajo qe me ka (asnjera dmth).
Ciao xfiles....hahah po mos ha me tas perpara comp ere se te ben keq... romanticiteti te paska mbyt.
une nuk po mesoj derman....se kam pasur nja nje dhimbje te syve te papare.....megjithate provimin e dhash dje....tani po behem paranoica se kontrolloj comp cdo ore per resultatet e proves......
shikim te mbare.....![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
ou xhuliana kujdes ate cunin larte ti njehere,po cbehet nga italia ,cdo gje vabene?????
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt