Mbrema....njerez.....mahhh sa here qe hyj una nuk ka njeri ne kete forum....
xfiles mos puno shume re se do dalesh pa mend.....ciao Santo...Daniel!!!
Un abbraccio per Mary che mancherą per un pņ di tempo.![]()
Mbrema....njerez.....mahhh sa here qe hyj una nuk ka njeri ne kete forum....
xfiles mos puno shume re se do dalesh pa mend.....ciao Santo...Daniel!!!
Un abbraccio per Mary che mancherą per un pņ di tempo.![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
ciao a tutti,
dhe ti mos meso shume xhuliana se do i lesh mendte siper librave.
ci manchera proprio quella simpaticona di maryp.
Mirditas. Pse ku eshe maryp qe s'na shkruan?????
Po ju te tjaret mire???
Nuk e di po keto kohet e fundit pertoj te shkruaj. si i behet hallit?
mirmbrema te gjithve..as sot nuk jemi mir fare ne ktej!!ufi tristi..no buono!
alda po kur porton me shkruajt mendo sikur je duke i ran pianos me nai melodi te bukur fort per nai bukurosh anej nga lagja jote dhe to te jet me e let ;P
ciao gjyljana..
kush ka pa djell sot te luaj veshin e majt!!me duket se do permyset bota se skam pa nai here kaq shi..do purifikohemi dhe te kqijt do vdesin kurse te miret kush din not do rri gjall!!ciauuuuu......
mos luj se sta quj
Daniel nga i nxore keto perfundime tmerrese.une jam njeriu mire po nuk di not,ca do te thote qe po me dergon ne fanc....ta paca borxh.
sa per pianon ti bie me gishtat e kembes se te dores i kam te vegjel per te bere serenata.
po behet tre jave vetem shi ktej..ku e di un..me qen ncef nai njeri atje siper ta di te pakten te ncjerr kostumin se me brek ska lezet..
aman pre thonjt dhe te komve po i re me ata..sdika serenata kjo..po zerin e ke si bilbil te pakten me ja kendu te shkretit te pakten? ;P
mos luj se sta quj
Mbrema mileto.Si po ja kaloni jeten keto dite mer se arriti Fundjava edhe do dalim 1 xhiro nga deti po na la koha.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
lexo mir mi se per burrin tat e kisha fjalen se skena lujt menc ne tjeret te ndegjojme ty si vace zela tna kendosh..te pakten aji thot "he se ka dhe gjera te mira kjo gru" ;P
e ke drejt dhe per kostumin se ti do mytesh sdo kesh koh tme shofesh haaahhaaa..e kam te kuq me gokun mbrapa!!he plas nga inati qe ti se ke nje ashtu per burrin tat..
santo beato te qe shko ne det..
mos luj se sta quj
Daniel cte bejme derman mbas 1 jave pune duhen 2 dite qetesi.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt